Da, vă puteți numi un "părinte de câine" și iată de ce

Da, câinii tăi sunt Cu mai mulți oameni care adoptă animale de companie în u.S., și cu criza demografică în agravarea lumii occidentale, o diviziune interesantă între proprietarii de animale de companie și părinți pare să se formeze. În special proprietarii de câini par a fi criticați mai mult decât orice alt proprietar de animale de companie pentru dragostea puternică a prietenilor lor cu patru picioare și a etichetelor pe care doresc să le adopte.

Mulți proprietari de câini s-au privit ca un "părinte de companie" sau "părinte de câine" și i-ar numi adesea puii "bebelușii" lor ". În timp ce acest lucru pare potrivit pentru unii, alții îl văd ca fiind ciudat, greșit și chiar dăunători pentru societate. Un număr de persoane și-au exprimat preocupările și furia asupra proprietarilor care s-au etichetat ca părinți câini, iar acest lucru a fost exprimat pe Reddit (Aici și Aici, de exemplu), și multe opt-ed au fost scrise, cum ar fi m.A. Wallace Articol în reducere sau Julia Dent`s Articol privind luarea intelectuală.

Cei care se opun termenului "părinte # 8220; # 8221; a făcut următoarele argumente:

  • Apelarea animalelor și câinilor dvs. "Bebelușii" dvs. este inadecvată și pur și simplu incorectă;
  • Vizualizarea dvs. ca un "părinte de companie" nu este sănătos pentru propria dvs. psihicul, deoarece distorsionează viziunea dvs. despre animalele de companie și modul în care vă planificați viața;
  • Creșterea rapidă a proprietății animalelor de companie și a proprietății câinilor afectează familia tradițională, deoarece în continuare incită oamenii să nu cumpere și să se înrăutățească criza demografică din lumea occidentală.

Cel din urmă punct - la fel de ridicol cum ar putea suna la unii - se face chiar și în cultura pop. Aruncați o privire la filmul animat "Bebelușul boss", În cazul în care ticălosul filmului creează o nouă rasă de pui de" super-drăguț "și" niciodată îmbătrânire "pentru a vă asigura că toată lumea dorește un cățeluș și nimeni nu vrea sau face bebeluși mai mult. Da, un film animat pentru copii a împins mesajul că puii sunt răi și amenință să distrugă societatea noastră. La fel de mult cum iubesc pe Alec Baldwin (care și-a exprimat personajul principal în film), nu am putut să o ajut, ci să fiu irked de acel punct de complot.

Nu sunt aici pentru a discuta în detaliu criza demografică a lumii dezvoltate. Este o problemă complexă socială și politică care are multe cauze și factori care contribuie, dintre care unele pot avea ceva de-a face cu proprietarii de câini care se numesc "părinții # 8221; și viziunea negativă a opoziției față de asta. Lucruri ca:

  • Faptul că lumea modernă oferă prea multe oportunități și căi de carieră pe care oamenii le pot alege asupra faptului asupra familiilor lor.
  • Faptul că, cu ambele sexe care fac parte din forța de muncă, îngrijirea unei familii devine mai dificilă.
  • Faptul că tot mai mulți oameni se simt obligați din punct de vedere moral să nu contribuie la creșterea permanentă a populației din planetă, chiar dacă populația lumii dezvoltate se micșorează.
  • Sau oricare altul dintre nenumăratele factori și cauze, fiecare mai controversat decât celălalt.

Sunt puii, comparativ cu toate celelalte probleme, contribuind la oamenii care nu doresc să aibă copii? Este corelația dintre criza demografică și creșterea proprietății animalelor de companie care indică cauzale? Este posibil. Proprietarii care preferă să se numească "Părinții câinilor # 8220 și # 8221; și-au exprimat motivele pentru acest lucru ca răspuns la opiniile negative de mai sus și acestea au fost adesea văzute în Reddit (cum ar fi În acest fir).

Se pare că există mai mulți factori reali pentru mai mulți proprietari de animale de companie care se numesc acum părinți câini. Popularitatea câinilor și a altor animale de companie probabil are un efect. La urma urmei, aceștia sunt angajamenți de 10-15 ani care satisfac nevoia noastră umană și parentală de a avea grijă de cineva. Este ușor să vă imaginați că un anumit procent de persoane care nu au în prezent copii ar fi avut cel puțin un copil dacă nu ar fi primit un câine, deoarece mai mulți proprietari au observat în comentariile lor reddit.

Dar punctul opoziției, de a da vina animalelor și dragostea pe care le oferim, pentru problemele noastre sociale și demografice, pare destul de ridicol pentru mine. Aceste aspecte sociale au numărat nenumărate de soluții mult mai bune decât proprietarii de câini de vină pentru a-și iubi animalele de companie și pentru a adopta etichete precum "Părinții și # 8221;.

Întrebarea rămâne, sunt proprietarii câinilor să-i numească în mod justificat câinii lor "bebelușii lor" și se văd ca "părinți câini"? În ceea ce mă privește, da, și de ce.

Câinii nu pot fi copiii noștri umani reali și nu pot crește pentru a lucra oamenii care ne pot sprijini financiar, dar în ceea ce privește conceptul de iubire, ei ne pot da la fel de mult ca și copiii noștri și putem reciproc în exact la fel. Și nu este dragostea și grija pe care le acordăm copiilor noștri și iubirii pe care ni le dau în schimb principalul motiv pentru a deveni părinte?

În acest sens, îngrijirea unui câine este comparabilă cu îngrijirea unui copil uman. De fapt, dacă comparați modul în care proprietarii de îngrijire pentru câinii lor și emoțiile pe care le împărtășesc cu ei, este greu de argumentat despre asemănările care există între acel și îngrijirea unui copil uman:

Adoptarea și îngrijirea unui câine, veți face viața infinit mai bună. Câinii sunt ființe sociale extrem de inteligente și foarte emoționale, care sunt clare atunci când le comparăm cu ceva de genul unui pește de companie pe care îl veți hrăni în mod normal și că este vorba despre asta. Câinii au nevoie de atenția ta, de dragostea ta și grija ta emoțională și te aștepți la fel de la ei. Cu cât îți iubești mai mult câinele tău, cu atât mai bine va fi legătura dintre voi doi.

Cu cât dragostea ta este mai semnificativă pentru câine, cu atât vă veți simți mai fericiți, și totul se întoarce Oxitocin prezent atât la om, cât și la câini. Este un lucru de a avea grijă de o "jucărie" flurry care latră și trebuie să fie în afara și este un lucru foarte diferit de a iubi pe cineva pe care îl vedeți ca pe propriul tău copil și care vă văd ca gardian și părinte care oferă o Acasă și alimente.

În acest sens, speciile de "bebelușii tăi" este practic irelevantă. În ultimele câteva decenii au fost o mulțime de studii acolo care subliniază modul în care comportamentul și caracteristicile animalelor noastre se potrivesc cu instinctele noastre parentale. Lucruri cum ar fi mesterea adorabilă a pisicilor sau Ochii irezistibili ai puilor sunt în mod specific au evoluat pentru a declanșa dragostea și afecțiunea noastră, la fel cum strigătul copilului este destinat să fie irezistibil pentru mama sa.

Câinii noștri și alte animale de companie ne iubesc ca și cum suntem părinții lor, deci de ce ar fi greșit (sau dăunător) în iubirea lor în același mod? Pentru poochesul nostru, suntem părinții lor, liderii lor, cei mai buni prieteni și cea mai importantă persoană din univers. Comparați faptul că copiii se simt despre părinții lor. Prin urmare, pentru mulți proprietari de câini, se pare perfect justificată că ne întoarcem acea iubire și ne-am numit părinții câinelui.& # 8221;

Citiți următorul: 18 semne că sunteți cu siguranță obsedați de câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Da, vă puteți numi un "părinte de câine" și iată de ce