Cum se face ca câinele de casă să trateze: un ghid video

Învățați cum să faceți ca câinele de casă să trateze este o modalitate excelentă de a vă recompensa pooch-ul fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la sănătatea sau siguranța sa. Cu șirul recent de tratarea câinilor, nu putem fi prea atenți la ceea ce tovarășii noștri de canini snack on.

Când faceți ca animalele de companie, tratează acasă, nu trebuie să vă faceți griji unde provin ingredientele sau cum sunt procesate. Puteți controla calitatea ingredientelor și modul în care sunt pregătite și stocate.

Cum se face ca câinele de casă să trateze videoDogul tratează nu ar trebui să facă o mare parte din dieta puilor, atât de mulți proprietari nu cred că calitatea trataților este importantă. Dacă sunteți unul dintre acești proprietari, sunteți din greșeală.

Ei nu pot face o mare parte din dieta lui, dar în timp, toxinele, substanțele chimice, ingredientele artificiale și umpluturile găsite în calitate de slabă calitate pot duce la gravă efecte negative asupra sănătății. Ar trebui să puneți la fel de multă atenție în tratamentele pe care le hrăniți fido pe măsură ce faceți mâncarea de câine pe care o mănâncă în fiecare zi.

Dacă învățați cum să faceți Câinele de casă tratează, veți avea pace de minte în știind că pooch-ul dvs. obține o gustare sănătoasă și sigură.

Mai multe videoclipuri: Homemade câine Food & Dog tratează rețetele

Cum se face ca câinele de casă să trateze

Cum se face ca câinele de casă să trateze

1. Selectați ingrediente de calitate

Alegerea celor mai bune ingrediente este, evident, cea mai importantă parte a învățării modului de a face ca câinele de casă să trateze. Ar trebui să cumperi cele mai bune ingrediente pe care le puteți permite. Cu cât este mai mare calitatea ingredientelor, cele mai sănătoase tratamentele vor fi pentru câinele dvs.

Căutați ingrediente care sunt organice, proaspete și toate-naturale. Dacă veți folosi o sursă de proteine ​​(cum ar fi carne, păsări de curte sau pește), încercați să cumpărați produse hormonale și antibiotice fără produse. Opțiunea cea mai bună este să căutați surse locale ca un magazin alimentar natural, piața fermierului sau măcelărie în zona dvs.

LISTĂ: 15 cele mai bune tratamente sănătoase pentru câinii care sunt certificați USDA organici

2. Găsiți arome care atrage câinele dvs

La fel ca noi, câinii au preferințe de gust. Unii câini se bucură de aroma de unt de arahide, în timp ce alții preferă carnea de vită sau cu aromă de pui. Dacă câinele dvs. locuiește cu dvs. pentru o perioadă lungă de timp, probabil că știți deja câteva dintre aceste preferințe. Dacă nu, îngrijorările acum!

Procesul și eroarea fac parte din distracția de a învăța cum să facă ca câinele de casă să trateze. După cum menționez în ghidul meu video, tocmai am aflat că laboratorul nostru de ciocolată iubește aroma lui Carob. Am făcut ceva tratează cu pulbere de carob în această săptămână, și ea vine de îndată ce deschid sacul.

Când găsiți arome pe care câinele dvs. se bucură, încercați să le folosiți în tratamentele sale. Este posibil să puteți înlocui unele dintre ingredientele sale preferate sau doar căutați rețete care utilizează aceste produse.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează recenzia

Cum se face ca câinele de casă să trateze

3. Rămâneți pe buget

Adesea am auzit că proprietarii de animale de companie spun că făcându-și propriile tratamente de câine ar costa prea mulți bani. De fapt, dacă comparați tratamentele de casă cu tratate comerciale de aceeași calitate, acestea nu sunt mai scumpe deloc.

De fapt, este probabil un pic mai ieftin pentru a învăța cum să facă ca câinele de casă să trateze!

Poti Salvează-ți o mulțime de bani prin cumpărarea de produse care este în sezon. Dacă rețeta solicită ingredientelor din sezon, înlocuiți un fruct sau legume prietenos canin în locul său. Unele opțiuni pe care le puteți lua în considerare includ:

  • Mango
  • cartof dulce
  • afine
  • piersici
  • ananas
  • brocoli
  • castraveți
  • mere
  • morcovi
  • țelină

Și mai sunt multe altele. Există multe fructe și legume care sunt toxice pentru câini, deci asigurați-vă că verificați cu veterinarul dvs. sau faceți unele cercetări pe cont propriu dacă nu sunteți sigur.

De asemenea, puteți crește propriul dvs. produs. Dacă locuiți într-o zonă rurală, ați putea crește o grădină mare, cu o mulțime de fructe și legume pentru toți membrii familiei dvs. (chiar și cele blânde). De asemenea, ați putea ridica carnea și păsările de curte.

Acest lucru nu ar fi posibil dacă locuiți într-o zonă urbană, dar ați putea crește suficientă mâncare pentru a reduce bugetul de îngrijire a câinilor de casă. Ați putea planta câteva legume într-un pat ridicat sau într-o cutie de ferestre. Veți fi surprinși cât de mulți bani vă pot salva pe cheltuielile dvs. de tratare a câinelui.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine sănătos tratează

Cum se face ca câinele de casă să trateze

4. Depozitarea câinilor de casă tratează

Există două dezavantaje majore care trebuie luate în considerare la învățarea modului de a face ca câinele de casă să trateze. În primul rând, este mult mai puțin convenabil decât apucarea unei pungi de tratare de pe raftul magazinului de animale de companie. Cred că beneficiile de sănătate și siguranță depășesc foarte mult acest dezavantaj.

Cealaltă este lipsa de conservanți în tratamentele de casă. Magazinul cumpărat tratează poate dura luni de zile și de obicei va fi stocat în unele acei câini drăguți tratează borcane. Cu toate acestea, tratează câinele de casă vor dura doar câteva săptămâni, dacă asta. Majoritatea câinilor de casă tratează rețetele vor solicita stocarea într-un recipient etanș în frigider.

De obicei, fac un lot dublu de tratamente și doar gătesc 1/4 din ele. Am stocat tratamentele gătite așa cum s-a descris mai sus, dar restul pe care îl salvez pentru coacere la o dată ulterioară. Dacă plasați tratamentele neprelucrate pe o foaie cookie căptușită cu hârtie de pergament, puteți îngheța cu ușurință.

Odată înghețat, puneți tratamentele într-un recipient etanș și vor păstra luni în congelator. Când ieșiți din tratate, trageți doar un recipient din congelator și coaceți. Aceasta este o modalitate ușoară de a face tratamente în avans; Va trebui doar să aveți spațiul de stocare în congelator.

Ghid complet: Cum să faci hrană pentru câini de casă 101

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se face ca câinele de casă să trateze: un ghid video