Ce este manipularea prosopului?

pisica înfășurată într-un burrito de prosoape

Ați încercat vreodată să vă ocupați de pisica dvs. doar pentru a avea rândul său într-o minge wiggly de gheare și dinți? Ca proprietar de pisică, va trebui să vă ocupați ocazional pisica, astfel încât să puteți da medicamente, să vă îngrijească pisica sau să vă verificați pisica. Nu toate pisicile tolerează manipularea. De fapt, multe pisici se strecură extrem de stresate dacă încercați să le ocupați în vreun fel. Din fericire, există o tehnică pe care o puteți folosi cu un prosop pentru a învârti pisica într-un fel de pisică "burrito" sau, dacă o vei face ", purr-io."

Ce este un burrito pisici?

Termenii Cat Burrito și Purr-ITo se referă la o tehnică de împachetare a prosopului folosit pentru a suga o pisică pentru manipulare. Este o modalitate destul de ușoară de a împiedica o pisică în timp ce relaxați stresul și permiterea oamenilor să se ocupe de pisică mai în siguranță.

De ce burptos pisica ajuta unele pisici

Multe pisici devin accentuat și înfricoșătoare atunci când sunt tratate și va expune o luptă sau un răspuns de zbor. Acest lucru este deosebit de obișnuit la medic veterinar, unde pisicile se pot simți cornate și vulnerabile. Majoritatea pisicilor vor încerca să fugă și să se ascundă, luptându-se de ce se întâmplă în calea lor. Acest lucru poate duce la răniri atât în ​​pisici, cât și la oameni.

Veterinarii și personalul au instrumente și trucuri care le permit să se ocupe de pisici stresate și uman. Unul dintre cele mai simple dintre aceste instrumente este un prosop de bază. Prosoapele sunt folosite pentru a crea o barieră între pisică și om pentru a ajuta la protejarea de gheare și dinți.

Un prosop poate fi folosit în multe moduri diferite, dar burrito pisica este una dintre cele mai frecvente și mai eficiente modalități de a împiedica o pisică pentru manipularea în timp ce se creează cât mai puține stres posibil. Presiunea blândă a învelișului prosopului oferă un sentiment de confort pentru multe pisici. În același timp, limitează mișcările pe care pisica le poate face, păstrând manipulatorul cât mai sigur posibil.

Rețineți că un prosop nu va proteja complet o persoană de mușcături și zgârieturi, dar poate minimiza daunele pe care o poate face o pisică.

Avertizare

Nu încercați să gestionați o pisică extrem de stresată sau supărată. Tu și pisica pot fi răniți. Dacă o pisică este vocalizată, mușcă sau zgârierea agresivă, ea este deja prea stresată pentru a fi tratată. Dacă pisica începe să se gâfâie, să oprească tot ce faci și să observi pisica de la distanță.

Dați pisicii șansa de a calma și de a încerca manipularea unei alte zile. Dacă pisica continuă să fie extrem de stresată, este mai bine să vă aduceți pisica într-un birou veterinar în care profesioniștii pot gestiona restituirea. Unele pisici nu pot fi tratate și vor trebui să fie sedate pentru propria lor siguranță și siguranța altora.

Cum de a face o pisrito pisică

Tot ce aveți nevoie pentru a burrito pisica ta este un prosop. Alegeți un prosop de baie sau un prosop de plajă care nu este prea gros sau pluș. Un prosop de plajă mai mare este ideal, în special pentru pisici mari. De asemenea, adunați orice unelte de care aveți nevoie, cum ar fi medicamentele și trimmerele de unghii. Ultimul lucru pe care îl doriți este să transportați o pisică într-un burrito în timp ce căutați consumabilele de care aveți nevoie.

Stați prosopul pe termen lung

Puneți prosopul pe termen lung în fața dvs. pe o masă mare sau contra, dacă este posibil. De asemenea, puteți folosi podeaua, dar acest lucru poate fi mai greu pe spatele și genunchii.

Ridica pisica

Ridicați ușor pisica în timp ce vorbea cu ea într-un ton liniștitor, liniștitor. Oferiți tratamente valoroase dacă pisica dvs. este motivată de alimente.

Plasați pisica pe o parte a prosopului

Așezați pisica pe o parte a prosopului aproximativ un picior de la marginea laterală. Capul pisicii ar trebui să fie oarecum aliniat cu marginea lungă a prosopului.

Încercați să obțineți pisica să se culce

Plasați ușor o mână pe spatele gâtului, apoi puneți antebrațul peste corpul ei și aplicați o presiune descendentă ușoară. Dacă pisica nu se va culca, nu împingeți problema. Puteți continua, dar poate fi necesar să modificați modul în care îl înfășurați.

Înfășurați capătul de prosop mai scurt peste Pisica înapoi

Luați capătul mai scurt al prosopului și înfășurați-l ferm peste partea din spate a pisicii, lăsând doar capul expus. Împingeți coada la partea pisicăi SI rămâne în interiorul prosopului. Înfășurați colțul de sus al acestei părți în jurul gâtului, asigurându-vă că labele sunt în interiorul prosopului.

Comutați mâinile

Treceți mâinile și mențineți o presiune ușoară asupra spatelui pisicii.

Înfășurați alt capăt al prosopului

Înfășurați celălalt capăt al prosopului ferm peste spatele pisicii.

Ridicați pisica și împachetați prosopul rămas

Ridicați ușor pisica și înfășurați prosopul rămas sub corpul pisicii.

Brațați pisica înfășurată împotriva corpului

Utilizați un braț pentru a lega pisica înfășurată împotriva corpului în timp ce dați medicamente, urechi curate sau faceți altceva necesare pentru capul pisicii dvs. Nu lăsați Du-te sau pisica va scăpa de înveliș de prosop.

Repetați procesul de împachetare pentru fixarea unghiilor și manipularea labei

Pentru declanșele de unghii sau manipularea labei, repetați procesul de înfășurare, dar lăsați o labară din prosop. Dacă aveți nevoie pentru a accesa coada sau capătul din spate, lăsați această parte expusă.

Modalități de a folosi o burrito pisică

Burritosul pisicii sunt foarte eficiente pentru mai multe sarcini:

Dacă aveți probleme să vă înfășurați pisica, întrebați pe cineva la biroul dvs. vete pentru a vă arăta cum.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce este manipularea prosopului?