Cum să opriți urmărirea pisicilor și împrăștiați peste tot în casă

Cum să opriți urmărirea pisicilor și împrăștiați peste tot în casă

Ne iubim pisicile noastre - motiv pentru care proprietarii de pisici cunosc, nu este nimic mai enervant decat sa iesi din pat dimineata si stau in gunoi. De aceea avem toate cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă opri pisica să urmărească și să-și împrăștie așternutul peste tot în casă. Arunca o privire!

Pe lângă faptul că sunt incomode, pierdute pisica de gunoi poate fi, de asemenea, extrem de neigienică. La urma urmei, este prea ușor pentru ca așternutul folosit să se blocheze în covorul tău, măcând în toate bacterii urâte. Și ce dacă sunteți Cele mai bune modalități de a opri să vedeți așternutul de pisici peste tot? În acest articol, vom discuta cum să continu gunoi de pisici și cum să opriți urmărirea gunoiului, precum și să oferim o multitudine de soluții de urmărire a gunoiului. Dacă aveți întrebări la sfârșit, vom fi siguri că le răspundem și celor!

Adorabil pisica gri lângă cutie de gunoi în interior. Îngrijirea animalelor de companie

Cum să păstrați pisica de pe urmărire

Văzând gunoiul pisicii în jurul casei poate fi incredibil de frustrant. Să nu mai vorbim de neigienică și uneori, dureroasă. Gunoiul dur este ca și pasul pe un lego - Ouch! Vestea bună este că există o mulțime de modalități de a menține așternutul de pisici unde se presupune că este: în cutia de gunoi. Învățați cum să păstrați zona de olitară a pisicii dvs. fără urmărire a gunoiului nu ar putea fi mai ușoară! Să începem cu Krafty Kitty.

Îndepărtați părul între tampoanele de labe

Pisicile cu părul lung ar trebui să fie în mod regulat îngrijite. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor vor uita în mod natural de blănuri între labele pisicii lor, deoarece nu este ceva ce trebuie de obicei să vă faceți griji. În timp ce majoritatea pisicilor au o blană foarte scurtă între tampoanele de labe, pisicile cu părul lung vor avea adesea nevoie să aibă blana între labele lor tăiate. Acest lucru este valabil mai ales dacă aveți pisici interioare, deoarece sunt susceptibile de a folosi mai frecvent caseta de gunoi. Ai ghicit-o - blana prinde pe gunoi și o scoate din cutie și pe podea. Odată tăiat, totuși, acest lucru nu mai ar trebui să fie o problemă. Blana dintre labele pisicii tale este, de asemenea, mai puțin probabil să fie uzată în mod natural prin explorarea lor. Un alt motiv bun pentru ao tăia!

Soluții de urmărire a gunoiului pisicilor

Unele pisici pot fi incredibil de pretențioase despre ce cutie de gunoi utilizează. Cu toate acestea, pentru pisoi, și pisici care sunt mai detaliate, schimbarea cutiei de gunoi în sine poate fi un avantaj imens. Aceste sfaturi se raportează în mod specific la Cutie de pisici. Dacă sunteți mulțumit de alegerea curentă, verificați sfaturile de locație și sugestiile ulterioare, sub această secțiune.

Utilizați o cutie de gunoi de intrare

Dulapurile de gunoi de intrare sunt o alegere excelentă atunci când vine vorba de oprirea gunoiului pisicii dvs. de la urmărirea pe podea. Aceste tipuri de cutii forțează pisica voastră să-și ridice labele departe de podea pentru a intra și a ieși. În acest fel, pisica ta nu este sărituri și împingând așternut în labele lor. De asemenea, dă gunoi libertatea de a cădea înapoi în caseta în care aparține!

Aceste cutii de gunoi au, de asemenea, beneficiul suplimentar de a menține așternut de gunoi de la căderea peste marginile tăvii. Suntem siguri că ați observat, dar pisicile iubesc să-și acopere deșeurile! Asta înseamnă lovirea și flicarea așternutului peste el. În plus, mai puțin gunoi în jurul tavă este egal cu așternut mai puțin urmăriți în jurul casei. Să fie avertizat: unele pisici nu le place să folosească această cutie de gunoi, deoarece se pot lupta să găsească ușa sau să se simtă nerăbdători datorită schimbării casetei în sine.

Utilizați o cutie de gunoi acoperită

O cutie de gunoi acoperită este una dintre cele mai bune modalități de a păstra așternutul de la vărsarea pe părțile laterale ale cutiei. Pisica ta va "curata" zona pe care tocmai au folosit-o, la urma urmei. Din moment ce pisicile le place să-și acopere deșeurile cu așternut când au terminat, folosind o copertă deasupra tăvii, se oprește orice gunoi rătăcitor de la a fi scufundat peste margine și pe podea. Știri minunate pentru tine!

Pisica ta poate prefera chiar cutiile de gunoi acoperite, deoarece oferă intimitate suplimentară. Din nou, fiți conștienți de faptul că unele pisici pot nu ca aceste tipuri de cutii de gunoi. Dacă aveți o rasă de pisică mai mare, atunci este posibil să fie nevoie să găsiți o cutie de gunoi acoperită cu o ușă suficient de mare în față. Pur și simplu cercetați și găsiți ceea ce funcționează cel mai bine pentru pisica dvs!

Utilizați o tavă de gunoi mai mare

Uneori, rezolvarea problemei gunoiului de urmărire poate fi la fel de simplă ca și cumpararea unei tavă de gunoi mai mare. Deși acest lucru poate părea mai puțin convenabil pentru cei într-un apartament mic, poate fi în valoare de spațiul de podea pentru a reduce cantitatea de urmărire a așternutului pe podea. O cutie mai mare permite mai multă cameră pentru pisica dvs. să-și folosească așternutul mai confortabil. De asemenea, include beneficiul suplimentar de a prinde gunoi pisica ta încearcă să se mișcă.

Pisica toaletă albastru și negru și alb pisoi pe podeaua din lemn

Luați în considerare plasarea cutiei de gunoi

O altă modalitate excelentă de a reduce urmărirea așternutului este verificarea dacă există un loc mai bun pentru a pune caseta de gunoi. Unele pisici se zgârie mai mult la așternutul lor dacă sunt anxioși. O modalitate de a reduce această anxietate este de a plasa caseta de gunoi din calea traficului general al familiei. Puneți caseta undeva care este mai liniștită. De asemenea, încercați să o așezați într-un colț al camerei, astfel încât pisica dvs. să nu se îngrijească de cineva care se strecoară în spatele lor. Acest truc simplu poate reduce nevoia de a acoperi gunoiul cutiei și de a-și păstra locul curat.

Utilizați așternutul care are niveluri mai scăzute de urmărire

Una dintre cele mai ușoare soluții pentru a opri gunoiul de urmărire a pisicii dvs. este de a schimba așternutul pe care îl utilizați. Un așternut ușor este mai probabil să urmărească, deoarece se va lipi mai ușor la labele pisicii tale. Cel mai bun gunoi este unul care are un machiaj mai puțin praf - de exemplu, pelete de pin sau alte gunoi naturale. Utilizați un așternut care este mai puțin probabil să rămână la tampoanele de labele, datorită suprafeței sale reduse și prindere. Veți găsi în curând că așternutul dvs. de pisică nu se oprește în jurul casei!

Pisica de urmărire a pisicilor în afara casetei

Găsirea gunoiului de pisică în jurul casei poate fi un coșmar absolut, mai ales dacă este la scurt timp după curățarea pisicilor. Din păcate, curățarea zilnică a casetei de gunoi face parte din pachetul PET. Acestea fiind spuse, aici sunt câteva alte trucuri pe care le puteți folosi pentru a opri pisica dvs. de la urmărirea așternutului în afara casetei lor.

Cumpăra A Pisica citter

Mats sunt cu ușurință una dintre cele mai bune modalități de a ajuta la reducerea nivelului de așternut de urmărire din jurul casei. Cea mai bună parte despre mat umil este doar câte tipuri diferite sunt disponibile! Vom discuta argumentele pro și contra inferioare (în secțiunea noastră de întrebări frecvente), dar beneficiul către toate covorașul de gunoi este modul în care acestea reduc cantitatea de așternut de urmărire. Covorașele de gunoi sunt, de asemenea, super ușor de curățat, deoarece acestea pot fi mutate cu ușurință.

Obțineți creativi și greoi

O modalitate excelentă de a vă asigura că locurile de ședere în cutie este de a crea izolarea cutiei de gunoi. Unii oameni preferă să folosească un recipient de depozitare. De exemplu, un container de depozitare din plastic cu o gaură tăiată în față ca o modalitate pentru ca pisica ta să intre și să iasă. Alți oameni folosesc zona de depozitare în jurul bucătăriei, cum ar fi un dulap neutilizat, pentru a plasa cutia de gunoi în. Aceasta înseamnă că curățarea este la fel de simplă ca utilizarea unei cârpe umede pentru a mătui baza dulapului. Lucrați cu ceea ce este mai bun pentru casa dvs. În curând veți găsi o soluție care funcționează pentru nevoile dvs și pisica ta.

Cute British Shorthair Kitten în cutie de gunoi acasă

Întrebări frecvente:

Q. Care sunt diferitele tipuri de covorașe pentru cutii de gunoi pentru animale de companie?

A: Mat-ul de gunoi simplu poate fi un lifeSaver absolut atunci când vine vorba de reducerea urmăririi gunoiului. Există o mulțime de alegeri diferite acolo, deci asigurați-vă că obțineți covorașul potrivit pentru nevoile dvs., verificând beneficiile fiecărui prim. De exemplu, covorașul de cauciuc au avantajul suplimentar de a fi impermeabil, ceea ce este minunat dacă aveți o pisică mai mare care este predispusă la accidente. Mat-ul impermeabil este, de asemenea, minunat să păstreze în bucătărie, deoarece nu va fi ruinat de la alte tipuri de scurgeri.

Unele pisici nu sunt într-adevăr un fan al covorului de cauciuc, totuși, știți că sunt disponibile și opțiunile covoarelor. Aceste covorașe sunt ideale pentru a oferi pur și simplu un nivel suplimentar de protecție în jurul podelei. Ei vor fi sigur că vor prinde gunoi rătăciți, pe măsură ce pisica ta iese din cutie! Indiferent de material, fiecare tip MAT vine cu caracteristici suplimentare. Lucruri cum ar fi găurile de captare, mânere și toate dimensiunile și formele, pentru a se potrivi cel mai bine casa ta.

Q. Pisicile preferă cutiile închise sau deschise?

A: Acest lucru se referă la preferințele individuale ale felinei voastre. Unele pisici se bucură de confidențialitatea suplimentară care vine cu o cutie închisă, în timp ce alții s-ar putea simți claustrofob și ar prefera o cutie de gunoi deschisă. Din acest motiv, poate fi în valoare de cumpărare o cutie de gunoi care are opțiunea de accesorii cu glugă, astfel încât pisica dvs. poate alege între deschiderea sau închisă. De asemenea, aveți mai multe șanse să descoperiți preferințele pisicilor în acest fel. Odată ce găsiți ceea ce este cel mai confortabil pentru dvs., atunci sunteți sigur că veți reduce așternutul de pisici de la urmărire.

Î: Pisicile se potrivesc germenilor din cutia de gunoi?

A: La fel de curată ca pisicile pot fi, nu există nici o modalitate de a opri germenii intestinului! Din păcate, când pisica îți folosește cutia de gunoi, este probabil să prindă și să tragă câteva germeni în timp ce pleacă. Acest lucru este valabil mai ales dacă reiesește o cutie folosită. Toți acei germeni se vor agăța de acele plăcuțe adorabile, de la labe, înainte de a ateriza direct pe covor sau pe podea. Brut. De aceea este asa de important pentru a păstra în partea de sus a curățării zonei, precum și utilizarea sfaturilor noastre de mai sus.

Î: De ce se execută pisicile după urcare?

A: Răspunsul la această întrebare este simplu. Pisicile au de fapt un nerv așezat lângă coada lor, care îi determină să simtă o grămadă de endorfine care sunt doar stimulate după urcare. (De asemenea, pisica ta ridică spatele atunci când proprietarul lor curge baza coastei lor!). Această grabă de endorfine ar putea duce la o explozie bruscă de energie - de aceea, de ce pisicile alerg după pooping!

Î: Poți să te îmbolnăvi de la gunoi de pisică?

A: În timp ce majoritatea oamenilor nu se vor îmbolnăvi de la gunoi de pisică, există bacterii dăunătoare prezente în fecalele de pisică. Aceste bacterii pot provoca toxoplasmoză la om, așa că asigurați-vă că vă spălați întotdeauna mâinile după scooping. Tratați-o ca și cum tu tocmai plecase la baie. Cu siguranță vă veți spăla mâinile atunci! Majoritatea persoanelor care contactează această boală suferă de simptome asemănătoare gripei, ca o temperatură ridicată. Cu toate acestea, femeile însărcinate, copiii mici și cei care sunt imunocompromiși pot prezenta efecte secundare grave. Acești oameni ar trebui să evite schimbarea așternutului ori de câte ori este posibil!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți urmărirea pisicilor și împrăștiați peste tot în casă