Poți să mănânci șoareci de tren?

Close-up de șoareci în cușcă

Poți să antrenezi mouse-ul tău Pentru a utiliza o cutie de gunoi?Cu siguranță merită încercat, dar este posibil să nu aveți succes șoareci de animale de companie (sau alți rozătoare mici) complet instruiți. Șoarecii sunt de fapt animale mai degrabă curate și aleg adesea o parte a casei lor de a folosi ca o zonă de baie de cele mai multe ori. De obicei, încă se marchează teritoriul sau au accidente din cutie, deci scopul ar trebui să fie acela de a obține șoarecii să folosească o cutie de gunoi de cele mai multe ori. Aceasta va face cu siguranță curățarea cuștilor mult mai ușoară și va ajuta la menținerea mirosurilor la minimum. Iată câteva sfaturi pentru a obține șoarecii dvs. să înceapă utilizarea unei casete, cel puțin de cele mai multe ori.

Alegând o gunoi

Utilizați un produs bazat pe hârtie (știrile de ieri, Carefresh, etc.) pentru cutia de gunoi. Luturile de lut tind să fie praf și există întotdeauna riscul de ingestie. Nu folosiți ghișeul de pisici aglomerate (prea mult risc de ingerare / obstrucție sau așternutul de blocare la animalul dvs. de companie). Alegeți un alt produs decât utilizați pentru așternut de coasere, deşi. Știrile de ieri este un produs care funcționează bine (presupunând că nu îl utilizați deja ca lenjerie de pat!).

Sfaturi de antrenament de gunoi

Alegeți un container mic, adânc pentru o cutie de gunoi. Un mic container de depozitare din plastic ar putea funcționa atâta timp cât nu este prea ușor de înclinat. Sunt disponibile tigăi mici de colț și sunt o alegere bună, deoarece multe animale preferă să folosească un colț. Păstrați un ochi pe cușcă pentru a vedea dacă există o zonă specială pe care șoarecii dvs. le-au ales deja ca o zonă de "toaletă". Acesta este un loc bun pentru a pune caseta de gunoi.

Plasați unele fecale și așternuturi înmuiate în urină în cutia de gunoi. Acest lucru dă șoarecilor ideea că acesta este locul de parcurs. Dacă vă întâmpinați să vă prindeți șoarecii folosind caseta, dați-le un tratament!

Curățați în mod regulat tigaia de gunoi, dar cel puțin pentru prima dată, lăsați întotdeauna un pic de deșeuri în tigaie, astfel încât șoarecii o recunosc ca fiind "locul de parcurs."Puteți încerca să scoateți așternutul dacă doriți, dar este probabil mai ușor să utilizați doar un strat superficial și să înlocuiți așternutul (economisind un pic de deșeuri) în fiecare zi sau două.

Nu vă așteptați la perfecțiune. Ideea este de a conține cea mai mare parte a deșeurilor pentru a face curățarea mai ușoară. Șoarecii dvs. vor dori probabil să marcheze alte părți ale casei lor cu urină sau fecale și vor avea și momente când nu se deranjează să meargă la cutia de gunoi. Dacă aveți șoarecii din cușcă pentru timp de joc, puteți furniza și oa doua cutie în afara cuștii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poți să mănânci șoareci de tren?