Cum să opriți un câine de la pipi în cutie

câine peeing în cutie

Multe câini Aficionados recomandă utilizarea unei cutii pentru a-ți pregăti noul catelus nou. Acest lucru funcționează minunate pentru mulți câini și este tehnica pe care o folosesc personal. Dar ce faceți atunci când câinele dvs. continuă să aibă accidente în interiorul cutiei? Această listă de verificare de depanare vă va ajuta să învățați cum să opriți un câine de la pipi în cutie.

Nu este neobișnuit să vă luptați cu antrenamentul de cot noul câine. Dacă utilizați o cutie și aveți în continuare probleme, există câteva probleme potențiale importante care ar putea fi la joc. "Pașii" de mai jos trece prin unele dintre cele mai frecvente probleme potențiale care ar putea fi implicate atunci când un câine se pipă în cutie.

Dacă nici măcar nu v-ați antrenat sau nu vă antrenați încă pudorul, va trebui să faceți mai întâi - este o condiție prealabilă! Pentru o recapițare rapidă, consultați ghidurile noastre Cum să cratezi trenul câinele tău și cum să Potty antrenează câinele tău.

Pasul 1: exclude problemele medicale

Numărul unu pentru a lua atunci când câinele dvs. este pipita în cutie este să vă asigurați că este sănătoasă.

Ar putea fi că puiul tău iubit suferă de a Canină Infecția tractului urinar (UTI) sau altă afecțiune medicală. Am un prieten a cărui stare de spate a câinelui la condus la pipi și să se potrivească în curatul său, prin primul său an de viață.

Acest lucru este deosebit de important pentru a verifica dacă câinele dvs. anterior a fost bine în cutie, dar acum are brusc accidente. Dacă câinele dvs. adult, câinele instruit, sau câinele instruit cu Crate, începe să vă pipi în cutie din albastru, nu pierdeți timpul cu forumuri PETMD sau Internet. Doar programați o întâlnire cu VET dvs.

VIZITA VET DIN

Înainte de a merge la veterinar, ia notă de:

  • Cât de des câinele dvs. este înmuie în cutie
  • Orice mirosuri neobișnuite
  • Dacă urina pare sau nu întuneric sau sângeroasă
  • Indiferent dacă ați schimbat ceva în dieta câinelui dvs
  • Orice medicamente noi sau suplimente pentru câinele dvs

VET dvs. vă va pune probabil aceste întrebări în timpul verificării dvs. Nimic din obișnuit, probabil, indică un motiv medical pentru accidentele de crate ale câinelui tău. Câinii mai în vârstă sunt în mod special expuși riscului de probleme medicale care pot provoca incontinență sau alte probleme legate de urină.

Pasul 2: Asigurați-vă că cutia nu este prea mare

Dimensiunea cutiei este un succes imperativ de antrenament. Dacă cutia dvs. este prea mare, există o șansă bună ca câinele dvs. să folosească un colț pentru lounging și altul pentru pipi.

Cutia ta ar trebui să fie suficient de mare pentru ca câinele tău să stea și să se întoarcă, dar nu mult mai mare. Acest lucru ar putea părea minuscul față de oamenii care ne iubesc spațiul nostru, dar este cel mai bun mod de a împiedica câinele dvs. să pipi în cutie - și este De fapt, ce câinii tind să preferă.

De ce dimensiunea cutiei poate eșua:

Chiar și cu cutia de dimensiuni potrivite, unii câini vor continua să aibă accidente. Există câteva motive pe care acest lucru le-ar putea întâmpla:

Obicei. Dacă câinele dvs. este deja obișnuit să privească în cutie, ar putea să nu vă ajute. Acesta este motivul pentru care este atât de important să obțineți cea mai bună dimensiune a mărimii în jur!

Puppy Mill Dogs. Câini care erau salvate sau cumpărate de la o moară de catelus sau magazinul de animale de companie sunt mai susceptibile de a se lupta cu peeing în cutie. Asta pentru că sunt obișnuiți să împărtășească un spațiu mic și să o folosească ca o baie, deoarece au avut în situația lor anterioară.

Câini mici. Anecdotal, pare mai frecvent ca câinii mici să pipi în cutia lor.

Acest lucru ar putea fi pentru că:

  • Câinii mici sunt mult mai probabil să vină din situații de la pui.
  • Câinii mici au vezici mai mici și, prin urmare, nu o pot ține atât timp cât câinii mari
  • Proprietarii ar putea să nu observe accidente sau să-și țină câinii mici la așteptări mari

Linia de jos este aceea Dimensionarea cutiei dvs. în mod corespunzător este importantă, dar nu este o captură. Dacă câinele dvs. are probleme medicale, nu-și pot ține pipele timp de 10 ore sau nu înțelege conceptul de antrenament olar, veți avea în continuare probleme. (De aceea am făcut această listă întreagă în loc de un articol lung de dimensionare a cutiei!)

Pasul 3: Luați mai multe pauze de baie

Mulți câini care pipi în cutii lor sunt încă pui sau adolescenți, în timp ce alții sunt pur și simplu câini mici. Aceasta înseamnă că Majoritatea problemelor de formare a cutiei provin de la câini cu vezici mici - Puii nu au încă vezici complet dezvoltați, iar câinii mici vor avea întotdeauna un rezervor de combustibil mai mic.

Vezele mici nu pot conține pipi foarte mult - acei mici vezici trebuie să fie ușurați adesea.

Acest lucru indică o defecțiune simplă și comună în regimul dvs. de antrenament cu crate: programul dvs.

Soluția? Luați mai multe pauze de potty. O regulă generală bună pentru cățeluși este că ei își pot ține pee pentru vârsta lor în câteva luni traduse la ore. Deci, un catelus vechi de 6 luni (24 de săptămâni) ar trebui să-i poată ține pe pipi de șase ore.

O notă importantă: Această regulă deține doar dacă câinele tău știe că ar trebui să-și țină pe pipi ei! Câinii nu știu în mod natural să nu pipi înăuntru. Majoritatea vor ține pipi în interiorul unei cutii de dimensiuni adecvate, dar există întotdeauna excepții.

Dacă credeți că programul dvs. poate fi problema, primul pasul dvs. ar putea fi explorarea opțiunilor pentru lăsarea puilor în timp ce lucrați la locul de muncă. (Principalul motiv pentru care nu am un catelus chiar acum este pentru că lucrez 10 ore și nu-mi pot permite un câine Walker sau Doggie Daycare)!

câine fericit

În primul rând, încercați să luați câinele pentru de două ori mai multe pauze de pot. De exemplu, am spus mai sus că un catelus de 6 luni ar trebui să-i poată ține pe pipi de șase ore. Dacă are accidente, încercați să o scoateți în schimb 3 ore în schimb!

Vă sugerez să creați un program și să setați cronometrele pe telefon. Dacă acest lucru oprește câinele dvs. de la pipi în cutie, apoi începe treptat să măriți intervalele de timp.

Pasul 4: Reglați așteptările

IT este important să știți ce este rezonabil să vă așteptați la catelul dvs. Un adolescent Chihuahua nu va putea să-și țină vezica atât timp cât un labrador adult - așa că nu vă așteptați la ea.

Țineți cont de regula generală de oară pe lună, dar acest lucru merge doar până la aproximativ 8 ore sau cam asa ceva. Unii câini nu pot merge prea mult timp. Știu o mulțime de câini mici adulți care pur și simplu nu pot ține vezicii lor mai mult decât 5 sau 6 ore.

Dacă vă împingeți în mod obișnuit câinele peste limitele ei, veți stabili toată lumea pentru eșec.

Pasul 5: Utilizați mai multe tratamente

Ce faci când câinele tău iese din cutie? Doar deschideți ușa ecranului, lăsați-o să-și facă afacerea și o sună înapoi la cină? Dacă da, există o șansă bună ca câinele dvs. să nu înțeleagă pe deplin că ea ar trebui să facă bani în pipi de plată.

În timp ce vă luptați cu probleme de potim imperativul ca tu să-ți urmezi câinele în afară până când ea pees. Trebuie imediat recompensați-o pentru a privi cu unii Tratamente de înaltă calitate. Dacă așteptați până când vă întoarceți înăuntru, probabil că nu va face conexiunea. Așa că da, aceasta înseamnă că purtarea trataților cu dvs. ori de câte ori ieșiți afară.

Tratamente

Dacă sunteți buni în acest sens, ați putea începe să observați că câinele dvs. încearcă să vă falsifică și să vă bucurați de tratate. Asta e bine. Așteptați până când începe să vă pipi înainte de a fi recompensarea ei. Ea se apropie de ea dacă începeți să o vedeți cu Trickery!

Încă mai fac acest lucru cu câinele meu adult - pregătirea de potty este foarte importantă pentru mine. Deși nu mă duc tratate cu mine ca fiind religios ca și cu un nou catelus, îmi place să-mi plătesc câinele pentru a privi afară. Acest lucru este deosebit de util de când sunt Instruirea câinelui meu pentru a merge la baie la comandă.

Pasul 6: Film câinele dvs. pentru preocupările comportamentale

Unul dintre cele mai multe dintre motivele pentru un câine de a pisici în cutia ei este anxietate de separare sau suferință de izolare. La Cognitiv k9, Îl întreb de multe ori pe clienții mei să creeze o cameră video (puteți utiliza telefonul, laptopul sau o fantezie Camera de câine care chiar împușcă tratează) pentru a vedea dacă câinele suferă de un fel de anxietate extremă care are ca rezultat urinare.

Configurați-vă spionajul și urmăriți-vă pooch-ul în timp ce ați plecat. Dacă în mod normal nu are un accident decât dacă ați plecat mai mult de 30 de minute, asigurați-vă că o urmăriți mai mult de 30 de minute.

Mulți oameni au înființat camere ca aceasta pentru a vedea ce este câinele lor până în timpul zilei. Activitatea câinelui este destul de normală, dar unii proprietari pot asista la câinii lor exprimând anxietate extremă.

Contactați un antrenor de câini profesioniști (verificați IAABC sau CPDT pentru formatori de reputație) Dacă vedeți câinele dvs. este:

  • Săparea sau mestecarea la cutie
  • Plângând sau lătrat mai mult de câteva minute
  • Chating chiar dacă nu este fierbinte
  • Pacing.ro
  • Lingeu excesiv

Probabil că vrei să vorbești cu un antrenor dacă se pare că câinele tău petrece mai mult de jumătate din timpul ei, făcând alte lucruri decât să dormi sau să se joace cu jucăriile ei. Dacă câinele dvs. nu este suficient de relaxat pentru a dormi sau a juca, probabil că este foarte stresat prin a fi singur.

Peeing în cutia ei este un efect secundar comun al acestei primejdie.

Câinele tău nu face asta pentru că e supărată pe tine. Ea nu încearcă să se întoarcă la tine sau să-și exprime nemulțumirea la a fi lăsată singură. Ea este speriată și supărată - sau nu înțelege regulile. De aceea nu ar trebui să vă pedepsiți niciodată câinele pentru a avea accidente.

Mulți, mulți câini prezintă semne de a fi încurcați atunci când sunt lăsați singuri. Pentru câinii ca aceștia, Este o idee bună să vă uitați la alternative la stânga în cutia lor. În timp ce există cutii grele destinate sa pastreze cainii cu anxietate de separare sigure (Unii câini panicați se vor răni în încercarea de a scăpa de cutii de subțire), problema rădăcinii este cea mai bună abordată. În timp ce o cutie mai puternică vă va păstra câinele înăuntru, nu o va face să se simtă mai puțin stresată când este singură!

anxietate de separare și suferința de izolare sunt într-adevăr, probleme foarte dure de a sparge. Vorbiți unui antrenor profesionist de câini dacă credeți că câinele dvs. se luptă cu oricare dintre aceste probleme.

Pasul 7: Luați în considerare alternativele pentru a părăsi câinele în cutia lor

Dacă ați încercat toate pașii de mai sus și încă se luptă cu cum să opriți un câine de la pipi în cutie, este timpul să vă uitați în alte opțiuni.

În timp ce aceste opțiuni nu vor remedia problema de bază de a privi în cutie, acestea vă vor ajuta să vă reduceți curățarea și să vă mențineți câinele mai fericit! Cine vrea să vină acasă la un câine trist, acoperit de pei-uri în fiecare zi?

S-ar putea să doriți să explorați alte opțiuni dincolo de lăsarea câinelui în cutia lor dacă:

  • Câinele dvs. este o rasă mică sau un cățeluș și lucrați ore lungi. Amintiți-vă că ei ar putea pur și simplu să nu poată ține pe pipi atâta timp cât ați plecat.
  • Bănuiți că câinele tău suferă de anxietate de separare sau suferință de izolare.
  • Nimic nu ajută Pentru a opri câinele dvs. de la pipi în cutie.
  • Câinele dvs. are o problemă medicală care cauzează accidentele. S-ar putea să aveți nevoie de alte opțiuni în timp ce se vindecă sau problemele medicale ar putea fi o problemă de-a lungul vieții.

Există o mulțime de opțiuni dincolo de lăsarea câinelui în cutia ei toată ziua. Unele opțiuni vor funcționa mai bine pentru câțiva câini. De exemplu, obținerea unui câine de miercuri de câine nu vă va ajuta dacă cutia câinelui dvs. este prea mare și nu înțelege încă conceptul de antrenament cot.

Deci, care sunt opțiunile dvs. dacă nu vă puteți da seama cum să opriți un câine de la pipi în cutie?

Doggie Daycare. Câinele dvs. va obține o mulțime de exerciții fizice și interacțiuni sociale, cuplate cu pauze regulate de pot. Doggie Daycare are dezavantajele sale. Poate fi scump și unele zi de zi Doggie sunt mai bune decât altele. Doggie Daycare de asemenea, nu este o opțiune bună pentru câinii ultra-timid, foarte înalți sau agresivi. Asigurați-vă că faceți cumpărături pentru a găsi o opțiune care funcționează pentru dvs., bugetul dvs. și câinele dvs!

Potty Pad + X-Pen. O altă opțiune este de a crea un solid Potty Pad și X-PEN Setup. Predarea câinelui dvs. pentru a utiliza tampoanele Potty este o opțiune excelentă pentru câinii tineri sau mici, dacă nu vă puteți permite Doggie Daycare. Ideea de bază este utilizarea unui stilou X pentru a vă menține câinele într-o zonă generală a camerei.

Tampoanele Potty, plasate în stiloul X, dau câinelui un loc potrivit pentru a folosi baia. Curățarea dvs. va fi mai ușoară, iar câinele dvs. poate avea spațiu pentru a dormi, a juca și a pipi. Nu oprește exact problema de pipă, dar dă câinelui tău un loc potrivit pentru a merge în timp ce este acasă singur.

Câine walkers. Există atât de multe opțiuni disponibile pentru câinele de câine, este greu să păstreze calea. Am folosit personal colegiu local și elevi de liceu, Wag!, Rover, și Hikedoggie. Hikedoggie este bazată pe Colorado, deși există alte servicii similare disponibile la nivel național. De asemenea, puteți citi Ghid de comparare Rover vs Wag Pentru o comparație mai bună!

Aceasta este o opțiune excelentă pentru câinii care nu fac bine la îngrijirea copiilor. Dogwalkers-ul vă pot lua câinele o dată sau de două ori pe zi, oferind o pauză atât de necesară a câinilor care nu o pot ține destul de mult pentru ca tu să vii acasă.

Ce pas te-a ajutat să se descurce și să oprească un câine de la pipi în cutie? Vrem să auzim poveștile dvs. de succes - și luptele voastre!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la pipi în cutie