Puppy pad instruire 101: învățați puii să utilizați tampoane de potty

Puppy Potty Pads

Puppy Pad Formare Un câine tânăr este întotdeauna provocator. Ei au controlul vezicii urinare oribile și indiferent de ce, se pare că fac mereu o mizerie.

Formarea unui cățeluș pentru a utiliza tampoanele Potty poate fi un pas minunat la house-ul complet sau poate fi o fixare cu normă întreagă pentru câinii mici!

Astăzi vom vorbi despre cum să-ți pregătești câinele și să acopere ceea ce trebuie să știi pentru început.

În interior sau în exterior: sunt plăcuțe de potty pentru tine?

Majoritatea proprietarilor de câini își vor antrena câinii să meargă din afară. Unii folosesc antrenament de padure ca un pas intermediar, în timp ce alții se uită peste el în întregime. Încă alți proprietari pot alege să-și antreneze câinele pentru a utiliza o zonă interioară desemnată în interiorul unei baze regulate și continuă.

Amintiți-vă că dacă utilizați tampoane de potty ca o fixare temporară pentru puii tineri cu control al vezicii slabe, veți avea mai târziu Casa antrenează catelul tău nu să pipi înăuntru, și să-i absolveți treptat la utilizarea în aer liber.

Este o pregătire pentru Puppy Pad de antrenament pentru tine? Dacă vă potriviți una sau mai multe dintre aceste categorii, luați în considerare tampoanele Potty:

  • Dumneavoastră dețineți un câine mic. Câinii mici creează mici mese, făcând antrenament Potty Pad destul de ușor. Din motive destul de evidente, poate fi mult mai dulce și mai mesier de a avea un câine mare folosind podeaua de baie ca un colț de cot.
  • Ecranul Shot 2016-08-16 la 10.47.08 amLocuiți în vreme rece. Puppy Pad Training este, de asemenea, ideal pentru cei care trăiesc în climă mai rece. Unii câini mici nu pot să se ocupe de faptul că au ieșit din Winters Vermont!
  • Locuiți într-un apartament. Dacă locuiți la etajul 72 al junglei de beton, luându-vă câinele în afara pentru potty poate fi dificil. Deși unele apartamente au pete pe acoperiș, mulți nu. Dificultatea de navigare a apartamentelor face ca antrenamentul să fie atrăgător.
  • Aveți mobilitate limitată. Proprietarii de câini mai mari sau proprietarii cu dizabilități pot găsi o opțiune de potty. În timp ce încă mai necesită curățenie, antrenamentul de padure Potty elimină necesitatea manipulării unui câine pe o plimbare (deși ar trebui să angajați în continuare un câine Walker în mod regulat pentru a obține un exercițiu de câine mult mai necesar).
  • Nu poți să-ți iei destul de des cățelușul tău. Dacă, din orice motiv, nu puteți să vă plimbați suficient de câine pentru programul său de potty, pot fi pentru tine. Dacă aveți un câine și o lucrare tânăr 9-5, probabil că veți dori să luați în considerare antrenamentul de padure crity până când câinele dvs. dezvoltă o vezică mai puternică.
  • Câinele dvs. este foarte greu de mers pe jos. Câinii extrem de timizi sau câinii cu reactivitate majoră pot fi greu de mers pe jos de mers pe jos. Acești câini ar trebui să vadă un antrenor profesionist sau un comportamentist, dar un tampon poate ajuta la reducerea stresului tuturor între timp. Acest lucru se aplică și câinilor cu dizabilități fizice sau câini extrem de bătrâni.

Instruirea de antrenament: Opțiuni de produs

Pentru câini, ziarul de pe teren nu poate fi suficient de evident. De ce este bine să faci pipi Acest loc Dar nu acest loc? De ce pot pipi pe acest ziar, dar nu la revista asta? Dă-ți catelul dvs. un loc distinct pentru a-și face afacerea este cheia pentru formarea de succes Puppy.

Există o mulțime de opțiuni pentru instruirea câinelui dvs. pentru a piti într-un anumit loc din interior. Poti incerca:

  • Puppy PadsClasic Potty Pads. Puișurile de cățeluș sunt compuse în mod tradițional din material stratificat, spongey care absoarbe umezeala și este de scurgere.
  • Dulapuri de gunoi de câine. Ai auzit că cutiile de gunoi drepte nu sunt doar pentru câini! Aceste cutii sunt umplute cu pelete de hârtie reciclate care absorb mesele câinelui.
  • Maturi de iarbă. Covoare de iarbă pot fi făcute cu iarbă reală sau artificială. Ele sunt o alegere deosebit de bună pentru proprietarii care intenționează să-și absolvească câinii la formarea în aer liber, care servesc ca o piatră ușoară și naturală pasivă. Află mai multe despre FreshPatch și alte tampoane de iarbă.

Este demn de remarcat faptul că cutii de gunoi cu pelete și Maturile de iarbă falsă au avantaje uriașe, deoarece sunt mai distincte de la podea decât tampoanele clasice de potty. Ei profită de instinctele naturale ale câinelui dvs. pentru a le ajuta să-i dau în locul potrivit.

Unde să plasați Puppy Potty Pads?

Veți dori să dați atenție atentă spre locul în care plasați tampoanele de cățeluș. Alegeți un loc cu trafic relativ scăzut al piciorului și, de preferință, pe o țiglă sau pe un alt podea tare.

Mulți proprietari optează pentru baie. Acest lucru este înțelept, deoarece colțul de cot nu va fi aproape de mâncare, nu va fi în calea divertismentului de oaspeți, iar băile sunt deja mici camere care ușurează să vă limiteze pupa.

Nu uitați să vă dovedească cățea de toaletă!

Puppy Pad de antrenament și sfaturi de management

În timp ce câinele dvs. învață să utilizeze tamponul Potty, va trebui să faceți un management pentru a vă proteja podelele de la accidente.

Iată sfaturile noastre de management preferate pentru a vă stabili și suțul dvs. pentru succesul olarului:

Puteți lăsa catelul dvs. într-o cutie pentru a începe, dar în cele din urmă încorporează bariere pentru ao învăța unde să meargă. Folosind confruntare pentru a ajuta HouseBreak Pup este un proces cu mai multe etape.

1. Începeți cu un spațiu închis

Câinii nu-i plac să pipi sau să popeze unde dorm, așa că dând câinelui tău un spațiu mai mic îl poate ajuta să-i învețe să-i țină pe pipi.

Puppy Pad Crate de antrenament

Când începeți doar, utilizați o cutie pentru catelul dvs. Asigurați-vă că o ducați pe tamponul Potty de îndată ce o lăsați afară, dar ori de câte ori nu o urmăriți, ar trebui să fie în cutie.

Vrei să te asiguri că îți antrenezi bine câinele bine, astfel încât cutia este un spațiu sigur și fericit pentru a fi și nu o pedeapsă înfricoșătoare.

Când puiul tău este păstrat în cutia ei pentru antrenament quety, Asigurați-vă că luați puștiul pe tamponul pottilă foarte des.

Amintiți-vă că puii nu-și pot ține cât de mult timp când sunt puțini. Vrei să-ți iau puiul pe tamponul de pottilă cât mai des posibil. Luați puii în zona Potty 10 minute după ce mâncați, jucați sau băut. Practic, ori de câte ori este posibil!

Cu cât o duci mai mult la tampon, cu atât mai bine șansa să o eliberezi acolo. Când catelul tău merge olt în locul potrivit, asigurați-vă că l-ați adunat cu tone de tratamente și laudă. Vă sugerăm să utilizați o valoare super-mare Tratamente de formare, Ca câini fierbinți!

Țineți, de asemenea, în minte:

  • Puii care au nevoie de 2-3 luni de a pipi la fiecare 2 ore.
  • Adăugați o oră de timp în fiecare lună după aceea (de exemplu, un câine vechi de 5 luni poate ține olita pentru 5 ore).
  • Nu lăsați câinele fără acces la o baie pentru mai mult de 8 ore, chiar dacă are 10 luni.

În timpul etapei inițiale de formare a padului, doriți asigurați-vă că nu vă lăsați catelul nesupravegheat. Dacă vă veți lăuda puiul pentru un comportament bun de olar, tu nevoie să fie acolo pentru a oferi o armare pozitivă.

Poate fi destul de frustrant doar agățat în speranța de a vă prinde câinele pe un pad, dar este absolut esențial dacă doriți să vă antrenați corect câinele. Odată ce ajungeți la etapa 2 și 3, puteți începe să vă lăsați doar câinele, dar până atunci veți fi să fiți răbdători!

2. Upgrade la o suprafață mai mare după un tampon de succes Utilizare

Unul dvs. face bine cu cutia, puteți absolvi un spațiu mai mare. În loc să vă lăsați puiul într-o cutie, veți crea acum o zonă mică în casa dvs. pentru ca puștiul tău să se plimbe.

Alegeți unde doriți ca tampoanele pot să meargă, apoi să vă limitați puii într-o zonă mică, inclusiv tampoanele potty. Acest lucru se poate face cu X-pixuri, Porțile de câine de interior, sau prin închiderea ușilor camerei.

Poarta de câine retractabilă

Dă-ți puii suficientă spațiu pentru a Pat de catelus confortabil, Plăcuțe Potty, plus niște apă și jucării. Instinctiv, ea nu va dori să-i dau în joc jucăriile, apa sau patul ei - astfel încât doar lasă tampoanele de catelus! Oferindu-i mai puține alegeri ușoare să fie cea potrivită.

Ca întotdeauna, când o prindeți folosirea plăcuțelor de catelus, asigurați-vă un gust amplu și confirmare. De asemenea, asigurați-vă că ați curățat imediat mesele, astfel încât câinele dvs. să nu se confrunte niciodată tentația de a-și mânca propriul poop!

3. Creșteți treptat spațiul de roaming

Odată ce puiul dvs. a învățat cum să folosească pad-ul de catelus într-un spațiu închis, puteți extinde treptat zona. În cele din urmă, veți avea un PRO Free-Roaming, PoTty-instruit!

În acest stadiu, puii dvs. poate fi în cele din urmă lăsat nesupravegheat.

Cum să se ocupe de accidente (se vor întâmpla)

Pupul tău este obligat să facă greșeli - este natural și normal.

Nu-ți certă puii, sau s-ar putea să te confrunți cu câinele tău și să-i învețe că nu este ok pentru a pipi în prezența ta. Când puiul tău face o mizerie, du-o pur și simplu la tampon. Dacă merge acolo, recompensează-o!

Dacă nu o face, nu o ia personal și să facă tot posibilul să o recompensezi când o face imediat data viitoare!

Puppy Pad Training Cleanup & Miros

Remover pete de câine

Veți dori să curățați imediat greșelile murdare pentru a reduce patele și mirosul. Câinii au tendința de a pisici în același loc și peste, astfel încât eliminarea mirosului în zonele de baie necorespunzătoare este cheia.

Există o mulțime de produse disponibile pentru curățarea meselor de companie. Vă recomandăm să căutați produse care sunt ecologice și seif, cum ar fi Remover Oxgord Organic PET PET!

Dacă câinele dvs. face afaceri în cutia de gardă, mat de iarbă sau tampon de potty și vă faceți parte pentru a curăța în mod regulat, mirosul nu ar trebui să fie prea teribil. Aceste produse sunt proiectate pentru a reduce mirosul!

Pentru eliminarea tampoanelor murdare, cele mai multe plăcuțe de catelus sunt de obicei aruncate în coșul de gunoi, în timp ce tampoanele de iarbă pot fi biodegradabile, dar verificați detaliile de instrucțiuni ale produselor pe care le utilizați pentru detalii specifice de eliminare.

Pașii următori: în afara și dincolo!

Acum catelul dvs. este instruit pad - și asta ar putea fi tot ce ați vrut să realizați. Cu toate acestea, dacă intenționați să obțineți câinele dvs. în mod regulat într-o curte, există și alte opțiuni pe care le doriți să le luați în considerare, inclusiv:

  • Doggebells. Câine de sunet sunt fire de clopote care stau pe mânerul ușii. Pupul tău poate fi învățat să meargă și să-i ducă pe firul de clopote pentru a semnala dorința ei de a ieși afară și de a olita. Un om încă mai trebuie să fie acasă pentru a face această muncă!
  • Dă-i pe ușile de câine. Dacă folosiți tampoane de potty pentru că nu aveți acasă o mulțime de zi, poate doriți, de asemenea, să luați în considerare Instalarea unei uși de câine care vă permite ca câinele să meargă afară într-o curte și înapoi în interiorul în timp ce îi place. Desigur, aceasta este doar o opțiune potrivită dacă dețineți o casă și sunteți joc pentru instalarea unui astfel de element.

Nu există nici o cale în jurul faptului că antrenamentul olar Un catelus este de lucru. Dar cu răbdare, management și o mulțime de tratamente, ar trebui să aveți un câine instruit de pottia interioare în doar câteva săptămâni.

Ați pregătit puștii dvs. pentru a utiliza tampoane de potty? Ce a lucrat pentru tine? Vrem să auzim sfaturile dvs. de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy pad instruire 101: învățați puii să utilizați tampoane de potty