8 Sfaturi despre cum să opriți un câine de la pipi în cutie

Există mai multe rațiuni pentru motivul pentru care câinele dvs. este pipita în cutie și determinarea cauzei acestui lucru este crucială pentru a rezolva problema. Aceasta ar putea fi fie o problemă medicală, fie una comportamentală. Unele dintre cele mai frecvente cauze non-medicale sunt:

  • Te-ai mutat într-o casă nouă (un mediu nou)
  • Programul dvs. și, prin urmare, programul câinelui dvs., s-au schimbat
  • Orice schimbări majore în casa dvs. / câinelui dvs. (provocând anxietate)

De exemplu, dacă ați schimbat locurile de muncă și acum vă puneți câinele într-o cutie și lăsându-i să fie în afara timpului, acest lucru ar putea cauza solul cutiei. Rutină și programul strict este extrem de important pentru caini să păstreze stresul departe; De fiecare dată când există o schimbare, provoacă anxietate, ceea ce le poate determina să se elimine accidental.

Dacă câinele dvs a fost deja instruită în casă și Crate-instruit dar acum se uită într-o cutie, apoi urmați acești pași pentru a învăța cum să-l oprească să facă acest lucru.

Pasul 1: exclude orice boli

Cel mai important pas este să excludem problemele medicale care ar putea să vă cauzeze câinele să pipi în cutie. Cea mai obișnuită condiție pentru a determina acest lucru este UTI (infecții ale tractului urinar). Înainte de a merge la medicul veterinar, notați următoarele;

  • Cât de des câinele dvs. urinează în cutie?
  • Orice miros neobișnuit sau decolorare (sângeroasă sau întunecată)?
  • Orice modificări recente ale dietei câinelui dvs?
  • Orice modificări sau adăugări de noi medicamente sau suplimente?

Câinii seniori pot începe să pipi în cutie, deoarece sunt mai predispuși la afecțiuni medicale care pot provoca incontinenţă sau alte boli legate de urină.

Au un program strict

Pasul 2: Aveți un program strict

Odată ce problemele medicale au fost excluse, și presupunând că ați trecut prin Housebreking și Cratează antrenamentul cu câinele dvs., următorii pași pentru a împiedica un câine de pe pipi în cutie supraveghere și a Schemă strictă pe care îl păstrați.

Regula de rutină se aplică fazelor de pregătire a casei / cutiei dvs., precum și pentru orice vine după aceea. Ia o Programul de instruire cu Crate că câinele dvs. este familiarizat și apoi a stabilit vremuri stricte pentru hrănire, dormind, ieșirea din afară și altele. După ce animalul dvs. de companie se adaptează la aceste vremuri, ele sunt mai puțin probabil să pipi înainte de ora. Cu toate acestea, dacă spargeți programul, acest lucru poate provoca anxietate pentru câine și este posibil să pipi în interior.

Schema de hrănire în special, poate fi, de asemenea, folosit pentru a prelua controlul atunci când puii dvs. este să se elimine. Câinii care mănâncă și apoi bea unii vor trebui, de obicei, să se elimine în 15 până la 30 de minute. Cu excepția cazului în care vă hrăniți în mod liber, profitați de acest comportament previzibil.

Pasul # 3: Este cutia prea mare?

Este important să alegeți dreptul Dimensiunea câinelui de dimensiune. Măsurați-vă animalul și alegeți o cutie care este suficient de mare pentru ca câinele să se ridice și să se întoarcă și nu mai mare.

Când canisa este prea mare, există o șansă bună ca câinele dvs. să folosească un capăt pentru a elimina în timp ce se lovește în celălalt capăt. Acesta este un comportament de auto-recompensare pentru un câine și probabil că nu percep acea parte a cutiei ca A & # 8220; Fun PiE & # 8221; zona.

Cu toate acestea, există excepții de la regula de dimensionare a cutiei.

  • Puppy Mill Dogs. Câinii achiziționați de la o moară de catelus, crescători iresponsabili și ilegali sau un magazin de animale de companie care lucrează cu mori de catelus pot fi obișnuiți să privească și să doarmă în deșeurile lor, deoarece nu sunt îngrijite în mod corespunzător.
  • Obicei. Dacă ați cumpărat anterior o cutie de câini care a fost prea mare, pooch-ul dvs. ar fi putut dezvolta un obicei de a privi în interiorul acestuia și va necesita recalificarea.
  • Câini mici și cățeluși. Este mai frecvent ca câinii mici și mai ales pentru cățeluși pentru a elimina în cutii lor, deoarece au vezici mici și nu o pot ține atât de mult, adică dimensiunea nu este problema, dar timpul pe care câinele îl petrec într-o cutie este.

Lăsați-i mai frecvent

Pasul 4: Lăsați câinele mai frecvent

Vorbind despre timpul petrecut într-o cutie, acest lucru se aplică și tuturor câinilor. Regula generală a controlului vezicii urinare pentru un catelus sănătos, mediu este o oră pe lună de vârstă. Prin urmare, un catelus de șase luni poate ține vezica lor doar pentru doar șase ore.

Cu toate acestea, această regulă nu se poate aplica la rasele mici sau cele care au o chestiune medicală care îi determină să urineze mai mult. Puii nu știu, de asemenea, că ar trebui să-și dețină pipi până când ați terminat pregătirea cu ei.

Pasul 5: Modificați așteptările dvs

Cunoașteți câinele dvs. și modificați-vă așteptările în consecință. De exemplu, un Chihuahua de cinci kilograme nu poate fi de așteptat să-și păstreze pipăul atâta timp cât un adult Rottweiler.

Păstrați nota de regula de control al vezicii urinare discutată mai devreme la măsurarea timpilor. În general, Opt ore este maximul Orice câine ar trebui să se aștepte să-și țină vezica urinară și intestinul. Nu vă puneți câinele în sus pentru eșec, împingând câinele peste limitele lor.

Consolidați un comportament bun

Pasul # 6: Consolidați comportamentul bun

Indiferent dacă aveți un cățeluș sau un câine adult, folosiți tratamentele de companie, comenzile verbale cu laudă și mângâierea pentru a le recompensa atunci când câinele din afară este o modalitate excelentă de a consolida un astfel de comportament bun.

Pentru a face acest lucru, va trebui să vă luați puiul din cutie, să le aduceți afară și să-i urmărească să elimine. După ce câinele se laudă și le dau un tratament. Metoda de plată pe Pee funcționează bine, mai ales dacă rezervați un câine exclusiv tratați doar pentru această formare (ceva ce nu hrăniți câinele oricând).

Pasul # 7: Descoperiți de ce cu tehnologia

Dacă ați eliminat orice boală subiacentă pentru un câine iipare în cutie, o altă problemă ar putea fi o anxietate de separare. O modalitate excelentă de a vedea ce face câinele dvs. după ce plecați acasă este să configurați a Dog Camera (Telefoanele mobile funcționează prea bine).

Dacă câinele dvs. se pipă într-o cutie ca urmare a suferinței de anxietate de separare, este posibil să asistați la următoarele:

  • Plâns și / sau lătrat mai mult de câteva minute
  • Săparea sau mușcarea la cutie
  • Excesiv de lins
  • Pacing și gâfâind

Când un câine prezintă oricare dintre aceste semne sau nu se poate concentra asupra jocului, a somnului sau, în general, relaxați-vă într-o cutie, atunci anxietatea ar putea fi motivul pentru care animalul dvs. de companie este pipi într-o cutie. Pentru aceste tipuri de câini, va trebui să Căutați alternative la cutie, cel puțin până când problema este complet rezolvată.

Cele mai bune alternative pentru izolarea câinilor atunci când nu puteți utiliza cutii Pet Gates și Pet PlayPens. Amintiți-vă că câinele dvs. nu face acest lucru în scop sau pentru a arăta atitudine; ei au o frică care creează anxietate, ceea ce duce la accidente de pipi. Anxietatea de separare poate fi dificilă de a trata, deci cereți medicului veterinar sau unui antrenor profesionist pentru ajutor.

Când nimic altceva nu funcționează

Pasul # 8: Când nimic altceva nu funcționează

Dacă ați încercat toate pașii de mai sus despre cum să opriți un câine de la pipi în cutie, și poochia ta încă mai faci acest lucru, este posibil să încercați alte alternative, cum ar fi:

Pămpi de pee. Folosind Pămpi de pee este o soluție simplă, dar temporară. Aceste tampoane ușoare, dar absorbante sunt proiectate să se blocheze în pipi de câine și mirosul de urină. Ei vor păstra mizeria conținută; Cu toate acestea, veți rămâne în continuare cu câinele dvs. care dezvoltă un obicei de a privi în interior, pe care trebuie să le adresezi treptat. Pămpoanele pee vă oferă mai mult timp pentru antrenament și mai puțin de mizerie pentru a curăța.

Scutece de câine. Similar cu tampoanele pee, folosind scutece de câine este o altă soluție temporară. Ele sunt utilizate în mod obișnuit pentru câinii cu probleme de incontinență și vor conține pipi. Cu toate acestea, câinii, în general, nu se simt confortabili în ele, și dacă animalul dvs. de companie are de fapt o afecțiune medicală, utilizați-le doar temporar în timp ce fixați cauza unui câine care se potrivește în cutie.

Doggy Daycare. Fie că este vorba de o operațiune privată sau una la un comerciant cu animale de companie mare, Doggie Daycare oferă caninei dvs. cu oameni profesioniști pentru a avea grijă de toate nevoile lor în timp ce sunteți departe. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. este timid, foarte agresiv sau ultra-high-energie, îngrijirea de zi nu poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

Câine Walker. Angajarea unui profesionist experimentat Câine Walker Pentru a lăsa câinele dvs. este o modalitate excelentă de a-și desființa ziua plictisitoare într-o cutie și pentru a ajuta la eliminarea accidentelor de baie. Ele pot fi rezervate de anumite momente și sunt perfecte pentru câinii care nu pot face bine în îngrijirea copiilor. Ele vă pot ajuta chiar și cu schimbarea obiceiului câinelui dvs.

Concluzie

Dacă încercați să vă dați seama cum să opriți un câine de la pipi în cutie, să fie sigur că eliminați orice probleme de sănătate care ar putea fi cauza acestui lucru, cum ar fi UTI. Odată ce câinele dvs. a primit o sală de sănătate curată, urmați unii dintre pașii deasupra dimensiunii, consolidarea comportamentului și utilizarea consumabilelor de câine - pentru a obține pooch-ul înapoi pe pistă.

Când ați încercat totul, dar câinele continuă să elimine oricum în cutie, ar putea fi timpul să aducem ajutorul profesioniștilor: formatori de câini, câini de câine și draperii de doggy.

Citiți următorul: Cum de a antrena un catelus pe tampoane

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 8 sfaturi despre cum să opriți un câine de la pipi în cutie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Sfaturi despre cum să opriți un câine de la pipi în cutie