Cum să-ți antrenezi câinele pentru a ajunge într-o cutie

Un câine (Pinscher miniatural) purtând un pulover albastru se află cu răbdare în cutie cu așternutul

Cutia de antrenament este o parte importantă a creșterii câinelui. Cutia sau canisa, este un Instruirea importantă a câinilor Instrumentul, precum și un mijloc sigur de izolare. Catedra de antrenament este, de asemenea, foarte util când Formarea casei cainele tau. Chiar dacă nu intenționați să vă îndrumați câinele, pregătindu-l pentru a intra în cutie va ajuta atunci când trebuie să se limiteze la o cușcă sau o cușcă, cum ar fi la medicul veterinar sau în timpul îmbarcării.

2:31

Uita-te acum: Cum să crateze trenul câinele sau catelul

Deși antrenamentul cu crate este valoros, nu funcționează dacă nu vă puteți obține cu ușurință câinele să intre în canisa. Poate fi destul de frustrant pentru a obține câinele dvs. să intre în cutie când întrebați, mai ales că este de obicei într-un moment în care sunteți gata să părăsiți casa. Vestea bună este că vă puteți antrena câinele pentru a intra în cutie de la comandă în câteva scurte Sesiuni de instruire.

Obțineți consumabile corecte

Pentru a vă antrena câinele pentru a intra în cutie pe Cue, veți avea nevoie de unele tratamente și o cutie. Când alegeți cutia, gândiți-vă nu numai despre cât de mare va fi câinele dvs., dar cât va crește. Faceți tratamentele mici, dar foarte de dorit, deoarece va trebui să vă atrageți atenția de mai multe ori la începutul antrenamentului.

Daca esti Curs de antrenament de clicker, De asemenea, veți avea nevoie de un clicker.

Alegeți o comandă

Va trebui să utilizați un cuvânt sau o frază care să-i permită câinele să știe că este timpul să ajungeți în cutie. Mulți formatori folosesc cuvintele "canisa" sau "canisa în sus."Puteți folosi orice cuvânt pe care doriți. Doar asigurați-vă că nu sună prea mult ca numele câinelui sau un alt cuvânt Cue pe care îl utilizați și rămâneți în concordanță cu cuvântul Cue pe care îl alegeți.

Ia câinele în cutie

Începeți prin picioare în fața cratelui câinelui dvs. și arătând ceva valoros Tratamente. Asigurați-vă că câinele vă vede tratamentele și le dorește.

Spuneți cuvântul cue și aruncați tratamentele în partea din spate a cutiei. De îndată ce câinele dvs. merge în cutie pentru a obține tratamentele, laudă-o și faceți clic pe clickerul dvs. dacă utilizați unul. Dacă lucrați la așteptați comanda, faceți ca câinele să așteptați înainte de ao eliberați de la cutie. Apoi eliberați câinele de la cutie imediat.

Repetați și practică

Repetați acest proces de mai multe ori, terminând cu o experiență pozitivă și laudă. Practicați comanda "Kennel Up" de câteva ori pe zi timp de aproximativ 10 minute fiecare sesiune. Nu împingeți câinele dvs. mai mult de 10 minute pe sesiune.

Opriți utilizarea tratamentelor

După câteva zile, puteți opri aruncarea trataților în cutie, dar continuați să spuneți comanda "Kennel Up". Primele câteva ori, este posibil să trebuiască să-ți muți mâna ca și cum ar fi aruncat un tratament în interior după ce dai comanda. Când câinele dvs. intră în interior, faceți clic pe click-ul sau laudă-l și aruncați un tratament în cutie.

Cu câteva sesiuni de practică, ar trebui să vă puteți obține câinele să intrați în cutie de îndată ce aude cuvântul Cue. Până atunci, tratamentele pentru fiecare comandă ar trebui să fie inutile.

Probleme și comportament de verificare

Cutia ar trebui să fie un loc de confort pentru câinele dvs. Dacă câinele dvs. pare nerăbdător în interiorul cutiei, nu lăsați-l singur până când se folosește să fie limitat. Încercați să vă hrăniți câinele în cutie și lăsați-l să petreacă timpul în cutie în timp ce vă aflați în jur. Lăsați câinele după o scurtă perioadă de timp (în mod ideal, în timp ce calm). Creșteți treptat durata de timp în care părăsiți puiul în cutie. Odată ce câinele dvs. pare să ia în considerare spațiul propriu și se poate relaxa acolo, atunci puteți începe să o părăsiți acolo când plecați. Ultimul lucru pe care îl vrei este ca câinele tău să te asociezi să pleci cu ceva înfricoșător. Acest lucru poate duce la sau exacerbate anxietatea de separare.

Greșeli comune

Dacă câinele dvs. nu se desfășoară în cutie pentru tratamente, este posibil să fie nevoie să găsiți ceva mai valoros pentru a atrage poochia. Încercați să găsiți ceva pe care nu-l poate rezista, cum ar fi trăirile lui Stinky, bucăți de câine fierbinți, pui sau o nouă jucărie scânteietoare.

Nu forțați câinele în cutie, mai ales dacă se pare frică. În schimb, faceți cutia foarte confortabilă (un pat frumos de pluș va funcționa). Lăsați cutia deschisă în orice moment, puneți jucăriile preferate ale câinelui în interior și vă hrăniți câinele cât mai aproape de cutie, deoarece va ajunge. Dacă există un vârf detașabil, scoateți-l. Pe măsură ce câinele dvs. devine mai obișnuit cu prezența cutiei, creșteți proximitatea hrănirii. Poate dura ceva timp, dar câinele tău ar trebui să treacă peste temeri.

Dacă continuați să aveți probleme cu obținerea câinelui dvs. pentru a intra în cutie pe Cue, căutați ajutor de la o antrenor de câini sau comportamentist. Adresați-vă medicului veterinar pentru recomandări sau o trimitere.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele pentru a ajunge într-o cutie