Cum să vă antrenați noul câine

Puppy Rottweiler în interiorul cutiei cu o jucărie albastră

Puțini oameni au opțiunea de a lua "concediu de catelus" pentru a rămâne acasă la Casa își antrenează noi puii. Asta înseamnă că catelul tău va fi aproape sigur de petrecerea orelor acasă singur. Nu numai că trebuie să vă antrenați cățelul pentru a elimina în afara, dar va trebui, de asemenea, să-l antrenezi pentru a opri eliminarea până când sunteți acasă și gata să ieșiți afară. Acest lucru poate necesita timp, iar pudienii-puppies nu mai au capacitatea de a "deține" decât copilul mediu de patru ani. Dacă catelul dvs. va fi limitat mai mult de patru ore la un moment dat, luați în considerare acordarea accesului la un Domeniul de acoperire interioară în timpul confidenței.

Câștigul tău este pregătit pentru formarea de eliminare?

Cel mai mic cățelușul tău este, cu atât mai des va trebui să elimine. Maturitatea joacă un rol Casa de formare a casei La fel ca și în cazul copiilor de antrenament. Puteți judeca maturitatea câinelui dvs. observând câte accidente conduse de mișcări pe care o are catelul dvs., comparativ cu intenția condusă de intenție.

Accidentele conduse de mișcare se întâmplă ca catelusul dvs. este romping prin casă, squats, apoi continuă să alerge. Țineți minte că, din moment ce nu ați știut că catelul vostru va merge și nu știa că va merge, nu există nici un motiv să încercați să redirecționați accidentele conduse de mișcare. În schimb, concentrați-vă eforturile de redirecționare asupra accidentelor conduse de intenție. Un câine nu poate ajuta la accidentele conduse de mișcare, deoarece mișcarea stimulează intestinele. Dar, împreună, puteți evita accidentele conduse de intenție.

Cum se utilizează PET PET și Remover miros

Definirea spațiului catelusului

Catelul tău va găsi mai ușor Eliminați în momentul și locul potrivit Dacă rămâne într-o zonă limitată pentru o perioadă determinată de timp. Cel puțin de ceva timp, este mai bine să-ți păstrezi catelul în cel mai mare spațiu pe care îl va păstra curat și să nu mestece. Înainte de a decide cu privire la metoda de confruntare, ia în considerare aceste lucruri:

  1. Durata timpului că catelul dvs. va fi limitat
  2. Aspectul casei dvs
  3. Dimensiunea catelului tău
  4. Vârsta catelului tău

În plus față de cutii, opțiunile dvs. includ porțile pentru copii și exercițiu stil. Porțile pentru copii sunt o modalitate excelentă de a vă menține catelul într-o cameră selectată fără a se izola din familie. Pixurile de exerciții interioare sunt modalitatea perfectă de a vă oferi catelul dvs. mai multă cameră când trebuie să o lăsați mai mult de patru ore. Când folosiți un stilou de exerciții sau o poartă pentru copii, este o idee bună să plasați catelul dvs. " ladă într-un colț al stiloului cu ușa deschisă, apa sa într-un alt colț și cutia de gunoi de câine sau Wee-wee pad cadru într-un alt colț. Acest lucru va ajuta la alegerea tampoanelor în loc de cutia sau castronul de apă.

Alegerea cutiilor de canisa

Dacă decideți să cumpărați o cutie, veți face un pic de investiție. Este tentant să cumpere o cutie de canisare suficient de mare pentru st. Bernard Puppy să folosească atunci când sunt cultivate. Cu toate acestea, spațiul suplimentar ar putea să-ți ispitească catelul pentru a urina pe o parte a cutiei și a dormi pe cealaltă parte. Puteți găsi multe cutii care au divizoare pe care le puteți folosi pentru a face temporar spațiul mai mic. Experimentați cu dimensiunea confidenței. Amintiți-vă să utilizați cel mai mare spațiu pe care catelul dvs. îl păstrați curat și să nu mestecați.

Există trei tipuri diferite de lăzi de canisa pentru a alege de la experimentarea cu aceste trei stiluri pentru a determina care dintre catelul dvs. preferă:

  1. Deschideți cutii de sârmă. Cutii de sârmă deschise permit catelul dvs. să vadă ce se întâmplă în jurul ei. Când investiți într-o cutie de sârmă deschisă, este mai bine să alegeți unul care se pliază ușor.
  2. Cantitatea aeriană. Kennelurile aeriene sunt dificile pentru puii să reușească să iasă din. Aceste cutii au fost concepute pentru a menține animalele în siguranță în timpul călătoriei.
  3. Cutii moi. În timp ce curelele moi sunt atractive și confortabile, rețineți că catelul dvs. va fi aproape sigur de a mesteca prin ele.

Puppicul tău vă va informa cum se ocupă de articolele de confort în cutia sa. Unii puii fac bine cu paturi, paduri, jucarii si prosoape. Alții le mestecau, ceea ce poate fi periculos pentru catelus dacă mănâncă piesele. Unii pui vor urina pe prosop, se deplaseaza in colt, dormi pe suprafata uscata. S-ar putea să doriți să evitați să puneți ceva scump sau deosebit de dezordonat în cutia cu ea până când știți Cum va reacționa.

De asemenea, luați în considerare alimentele și apa: catelul dvs. Chihuahua ar putea avea nevoie de mâncare în cutia sa, în timp ce ST. Bernard probabil că nu. Consultați medicul veterinar înainte de a vă decide să lăsați alimentele în cutia câinelui dvs. În ceea ce privește apa, utilizați orice fel de catelus confortabil, cu mai multe opțiuni variază de la un castron simplu de apă la sistemele concepute pentru a oferi o alimentare continuă de apă proaspătă.

2:31

Uita-te acum: Cum să crateze trenul câinele sau catelul

Când antrenamentul este dificil

S-ar putea să fi auzit că puii nu se solează Zona de izolare, Dar unii pui nu-i deranjează la încărcarea cutiei lor. Dacă locuiți cu unul dintre acești cățeluși, faceți o zonă de confidențialitate a puiului mai mare în loc de mai mică. Utilizați configurația stiloului de exerciții descris mai sus. Puteți restabili instinctul de curățenie al lui Puppy, oferindu-i alegerea unei cutii curate cu ușa deschisă, vasul de apă sau zona de tampon.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați noul câine