Cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie

Cutia de antrenament Un câine este o modalitate excelentă de a vă oferi puii un loc sigur pentru a vă odihni atunci când nu sunteți în stare să vă mențineți ochii. Sunt multi Crăciun de câine care pot fi instrumente valoroase, dar nu sunt un babysitter cu normă întreagă și nu trebuie să fie folosite până când câinele dvs. este pregătit de casă. Învățând cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie este o parte esențială a acestora.

Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți atunci când ajungeți acasă de la o zi lungă la locul de muncă este să curățați o grămadă de câine de câine și pipi de toate fisurile și creaturile unei cutii. Să nu mai vorbim de faptul că întreaga dvs. casă va mișca fecalele câinilor până când ajungeți acasă să-l curățați.

Peeing și poarta într-o cutie este destul de comună și există trei lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a opri câinii de la pooping într-o cutie:

  • Asigurați-vă că cutia este dimensiunea potrivită pentru câinele dvs.;
  • Obțineți Fido pe un program de hrană și baie;
  • Nu lăsați câinele în cutie prea mult timp.

Mai jos vom discuta fiecare dintre acestea în detaliu, astfel încât să puteți înțelege exact cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie de câini și cum să vă antrenați rapid și eficient.

Cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie

Cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie1. Este câinele cuțiți dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie?

După cum vă explic în videoclipul de mai sus, Dimensiuni cu crate de câine sunt foarte importante și trebuie să selectați dimensiunea corectă corectă pentru animalul dvs. de companie. Dacă o cutie este prea mică, câinele va fi incomod. Și dacă cutia este prea mare, câinele va avea loc să deservească și să urineze în partea din spate a cutiei și să se încurce în fața cutiei.

Acest lucru poate fi complicat dacă încercați să selectați o cutie de câini pentru un catelus, dar nu imposibil. Va trebui să faceți niște cercetări pentru a estima cu precizie dimensiunea cutiei pe care câinele dvs. va avea nevoie atunci când este complet cultivat.

Deci, în loc să cumpărați o cutie mică pentru catelus și apoi să vă răscumpărați cutii suplimentare, deoarece câinele crește, găsiți o cutie care va fi dimensiunea potrivită pentru animalul dvs. de companie atunci când este adult și un adult și Utilizați un divizor Pentru a opri în timp ce câinele este mic. Așa cum am arătat în videoclipul meu, multe canneluri de câine vin cu aceste divideri, dar canisele de sârmă sunt cele mai frecvente.

2. Începeți un program de hrană și baie

Alegerea cutiei de câine dreapta nu este singura cheie; calendarul și programul sunt vitale, deoarece câinii sunt creaturi de rutină. Fără un program consistent, cum veți ști când câinele dvs. trebuie să folosească baie? El va merge la momente aleatoriu pe tot parcursul zilei și nu veți ști niciodată când să vă așteptați.

Dacă vă hrăniți animalul în același timp în fiecare zi, va trebui să folosească baia la aproximativ același timp în fiecare zi. Când păstrați un program consistent, vă puteți asigura că dvs. (sau altcineva) este acasă să lăsați câinele când trebuie să meargă.

Exemplul pe care îl împărtășesc în videoclipul meu de mai sus este despre proprietarii care își hrănesc câinii înainte de a pleca la muncă. Deci, dacă vă treziți și vă hrăniți primul animal de companie dimineața, corpul său va avea timp să digerați mâncarea înainte de a pleca la muncă. Dacă hrăniți câinele când îl puneți în cutie sau cu doar câteva minute înainte de a ieși pe ușă, el va avea nevoie să se potrivească înainte de a ajunge acasă.

Pentru a afla cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie în mod eficient, trebuie să lucrați la hrănirea puilor în mod constant în fiecare zi și permițând câinelui timpul când trebuie să folosească baie înainte de a ieși la muncă.

Este cel mai bun la hrăniți câinele 1-2 ore Înainte de a părăsi casa.

Încercați să luați FIDO afară 30 de minute după ce mănâncă. Dacă nu se potrivește, încercați să-l duceți la o oră după ce mănâncă. În cele din urmă, îți dai seama de programul corpului său. Odată ce vă dați seama, rămâneți la programul că câinele dvs. cere să se asigure că nu se potrivește în cutia lui.

Don

3. Nu lasă câinele într-o cutie prea mult timp

Contrar unor sfaturi acolo, cutii nu sunt însoțitori perfecți Pentru fiecare câine și timpul ca câinele se poate ocupa într-o cutie variază. Acest lucru este deosebit de important pentru vezici.

Dacă pooch-ul dvs. nu are capacitatea fizică de a-și ține vezica urinară sau intestinul pentru o perioadă lungă de timp, nu va fi vina lui dacă vă lăsați pupii toată ziua și are un accident.

Puppies sub vârsta de 6 luni nu ar trebui să rămână într-o cutie de mai mult de trei sau patru ore la un moment dat. Ei nu-și pot controla veziculele și intestinele pentru acel lung. Același lucru este valabil și pentru cainii adulți să fie instruiți în casă. Din punct de vedere fizic, un câine mai în vârstă îl poate ține, dar nu știu că ar trebui să trebuiască.

Câinii adulți nu trebuie lăsați niciodată într-o cutie de mai mult de 8 ore la un moment dat. Indiferent ce vârstă este câinele dvs., trebuie să lucrați programul în jurul nevoilor sale. Nu vă puteți aștepta ca un câine să o țină mai mult decât sunt capabili fizic să o țină.

Dacă nu puteți veni acasă pentru a lăsa fido afară, va trebui să întrebi un prieten, membru al familiei sau un vecin pentru a vă ajuta. Dacă nimeni altcineva nu este disponibil, plătindu-ți un Sitter Pet sau câine Walker pentru a-ți lua câinele să folosească baie este o necesitate!

Când învățați cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie, responsabilitatea cade pe tine. Dacă câinele dvs. defectuiază în cutia lui, nu este vina nimănui, ci. Dacă vă asigurați că Crate este dimensiunea potrivită, câinele dvs. se află pe un program de hrănire și de baie și că nu îl lăsați în pace pentru prea mult timp, nu ar trebui să aveți nimic de îngrijorat.

Citiți următorul: 11 sfaturi despre cum să utilizați cutii de câine în condiții de siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un câine de la pooping într-o cutie