O decență canină de la tratamentele de câine retractate conduce la o afacere de afaceri

O decență canină de la tratamentele de câine retractate conduce la o afacere de afaceri

Cu excepția cazului în care ați trăit sub o stâncă sau evitați complet știrile, ați auzit despre șirul lung de câini, rechemați-vă că se întâmplă în ultimele câteva luni. Câinele tratați rechemările s-au întâmplat de mai mulți ani, iar una dintre aceste recheme în 2011 a ajuns la de fapt, ducând la ceva bun în cele din urmă. Din păcate, a existat o tragedie înainte de a exista ceva pozitiv.

Dacă îl întrebi pe Karen Subst, proprietarul lui Apple Pie Animale de companie, Ea vă va spune că 8 octombrie 2011 a fost una dintre cele mai grave zile ale vieții ei. A fost ziua în care a trebuit să se grăbească câinele ei sănătos de 7 ani la veterinar. După ce a petrecut testele de funcționare a zilei, câinele sărac a murit 12 ore mai târziu. În cele din urmă, echipa de veterinară a stabilit că câinele a fost otrăvit prin tratarea rătăcită.

LEGATE DE: Cum se utilizează PET tratează pentru a vă menține câinele fericit

După cercetarea incidentului, probst a realizat că aceasta a fost o problemă largă răspândită care se întâmpla în toată țara. Ea a constatat, de asemenea, că sursa majoră a problemei a fost puiul importat și alte ingrediente care nu îndeplineau standardele ridicate ale Statelor Unite. Probst a decis să înceapă să o facă tratează la domiciliu astfel încât niciunul dintre ceilalți ei nu ar suferi aceeași soartă.

Ea împărtășea experimentală tratează cu prietenii și familia și își dădu abilitățile de a face rău și câine tratează. Ea a fost încurajată să-și vândă produsele și așa sa născut animalele de companie de mere. Probst este mândru să ofere o opțiune sănătoasă părinților de companie și, de asemenea, să educe pe oricine care nu știe despre pericolele ingredientelor din surse străine.

O decență canină de la tratamentele de câine retractate conduce la o afacere de afaceri

Misiunea ei este de a produce și de a oferi nutritive, sigure, 100% american Jerky tratează câinii, oferind în același timp pacea minții părinților de companie în același timp. Apple Pie Animalele utilizează doar cele mai bune American-surse, Ingrediente de gradul uman în produsele lor de casă. De fapt, ea a ales numele companiei pentru a transmite natură all-americană, nutritivă și sănătoasă a lui Jerky trateze că vinde.

LEGATE DE: RECAP Duminica: Aditivi nocivi în alimente de câine comercial

Probst spune că secretul produselor sale este aroma siropurilor și fructelor proaspete care atrag câini. Ea spune că se referă la tratamentele "Aromatastic."Produsele au fost chiar gust testat de oameni. Fructele, chefurile și siropurile de arțar care sunt folosite în produsele de pe PE de Apple Pet sunt toate din Wisconsin, iar puiul proaspăt provine din mai multe ferme în mijlocul vestilor care au vizitat personal probst și soțul ei.

Ea mi-ar plăcea să extindă marca în viitor și ea spune că prima lor afacere va fi un tratament de carne de vită fără cereale. Cu toate acestea, este nevoie de o mulțime de timp și experimentare pentru a obține rețeta doar dreapta, astfel încât produsul nu poate atinge rafturile magazinului pentru o vreme.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » O decență canină de la tratamentele de câine retractate conduce la o afacere de afaceri