Persană ghid de îngrijire a pisicii

Natural și selectați reproducerea pe parcursul istoriei noastre a creat hainele noastre de lux, lung, groase de semnături. Și suntem minunați! Suntem frumuseți naturale, dar depun eforturi pentru a păstra chiar frumusețea la optimul său.

Din cauza pansamentelor noastre fantastice, avem tendinta de a fi etichetate o rasa de "intretinere mare". Haina persană, nu voi minți, nu necesită un pic mai mult întreținere.

Cum să mirei o pisică persană

CAT-2154726_640

Natura ne-a echipat cu multe fire de păr grosolane pe limbile noastre roz care servesc ca părul personalizat la pieptene și de a ne detașa blana noastră.

Umanul meu spune că se simte ca șmirghelul de gresie puternică împotriva obrazului când îi dau sărutări, dar o iubește! Când aveți la fel de mult blană ca noi, este nevoie de o mulțime de timp suplimentar pentru ao menține.

Din acest motiv, beneficiem foarte mult de asistența regulată de îngrijire de la administratorii noștri pentru a reduce povara noastră, mai ales în perioadele de vărsare sezonieră. Ne bucurăm în timpul de îngrijire cu omul nostru dacă se face cu bunătate și cu o mână blândă. Mamă și eu folosesc acest timp pentru a le lega.

Cum vă grăbiți o pisică persană acasă? Noi, dacă sesiunile de îngrijire nu sunt suscepute de a avea loc acasă, Kitty va avea nevoie de excursii regulate programate unui groomer profesionist de pisică.

Am fost trimis la un groomer profesionist să mă pregătească pentru familia mea adoptivă, dar nu m-am întors de atunci, pentru că am propriul meu groomer care are spatele meu - Mama!

Notă, o vizită la groomerul profesional înseamnă în mod obișnuit pisicile să fie supuse unei băi cu apă și șampon, cu excepția cazului în care se solicită altfel.

Ora de baie

Curățenie AWESOME CAP (1)

Nu este neobișnuit ca oamenii să-și scape pisicile persane cu apă și şampon. Acest lucru este favorizat de proprietarii și crescătorii de pisici de spectacol care doresc să se potrivească cu judecății la diferite concursuri.

Cât de des ar trebui să vă scoți o pisică persană?

Ei bine, în conformitate cu medicul veterinar, nu este necesar să se scaldă pisica persană, să nu fie destinată spectacolului, deoarece pisicile sunt animale foarte curate, curățându-se frecvent în fiecare zi.

Dar dacă sunteți un om care are o alergie la pisica, în scădere pisica cu apă și șampon, poate ajuta la reducerea acestuia.

De asemenea, citiți: Cele mai bune purificatoare de aer pentru părul de companie, dander, alergii și miros

Mama a încercat să-mi dea o baie - o dată și o singură dată! Era în eforturile de a-mi strica pielea mâncărimă. Ea ma așezat în bucătărie cu apă caldă superficială, dar nu am avut de gând să am nimic! Deci, pentru cei care aleg să-și scape pisicile, mai multă putere pentru dvs.

Și spun mult noroc cu asta!

Pro Sfaturi

ValentinepersianCat

Kittenele trebuie să fie introduse în apă la o vârstă fragedă pentru ca ei să fie mai tolerabile la timpul de baie ca adulți.

Dacă alegeți să vă șamplați pisica, vă rugăm să căutați un soi hipoalergenic și parfum gratuit, care este proiectat special pentru pisici.

Pisicile pot fi foarte sensibile la parfumuri și anumite ingrediente de produs. * Următorul produs mi-a fost recomandat de medicul veterinar:
Phytovet EFA Șampon

Vărsarea și părul de păr

îngrijirea pisică persană

Vărsarea sezonieră va varia în funcție de temperaturi și dacă Kitty rămâne întotdeauna în interior sau are o rutină interioară / exterioară.

Nu plec în aer liber, așa că atunci când încălzitoarele de perete se aprind la toamna târzie și iarna devreme, am stat în fața lor. Mă duc printr-un episod de vărsare greu în decembrie / ianuarie și unul mai ușor la sfârșitul primăverii, când sosirea zilelor însorite începe să încălzească casa.

Țineți minte, haina pisicii dvs. va rămâne într-o stare generală mai bună dacă pisicile tale sunt păstrate în interior.

De asemenea, citiți: 10 cele mai bune alimente pentru pisici pentru a fi revizuite

În cazul în care rasele cu părul scurt vărsat printr-o ceață de păr fin, blană de blănuri în mici "gropi de puf" pe care le tragem sau zgâriez și lăsăm în urmă.

Blana noastră de mătase poate fi mată din când în când, deci este important ca maturile să fie tratate cu promptitudine. Dacă lăsați nesupravegheați, creșterea căldurii se pot dezvolta împotriva pielii noastre delicate, creând durere. Ouch! Mattele pot necesita o îndepărtare atentă cu foarfece sau ras.

Tatăl meu uman sparge aglomerările mici care se formează prin menținerea în siguranță a MATT cu degetele de o mână și separarea smocurilor din Matt în rapidă, trăgând mișcările folosind degetele din cealaltă mână. Nu mă deranjează să fac asta deloc, pentru că are grijă să nu-mi facă nici un disconfort.

Ca și alte pisici, putem să tusem un bile de păr ocazional, dar periajul și pieptele obișnuite pot ajuta la controlul acestora. Când am tusem bilele de păr, înseamnă că ingestim mai mult păr decât sistemele noastre pot tolera.

Acest lucru se poate întâmpla dacă Kitty pare să se îngrijească excesiv, să zicem de la vărsarea sezonieră. Lingerea excesivă a blănurii urmată de bilele de păr frecvente poate fi rezultatul vărsării sezoniere sau poate indica existența unor purici prezenți, alergii cutanate sau alte afecțiuni.

De asemenea, citiți: Cele mai bune alimente hipoalergenice pisici

Veți dori să vă consultați medicul veterinar dacă bilele de păr se ridică mai frecvent, pentru a determina cauza și pentru a găsi o soluție. El poate recomanda o cereale uscate care include "Controlul parolului", Picături lichide sau medicamente topice ca tratament.

Instrumente de îngrijire

Există multe produse de îngrijire a pisicilor pe piață de către mărci precum Hartz, Whisker City, Oster, etc.

Mama a obținut rezultate pozitive care mă îngrijesc și pisicile persane care au venit înainte de mine folosind o combinație de instrumente de îngrijire. Următoarea este o listă a celor care se găsesc în dulapul meu de îngrijire:

  • Hartz Grooming Combing: a dispărut pe scară largă, știfturile din oțel inoxidabil care ajută la desenarea blănurilor și ajută la îngrijirea subsolului. Pietrele mele persane de îngrijire a pisicilor a fost cumpărat de fapt acum câțiva ani pentru ca câinele Samoyed al familiei să folosească pe blana sa grea, dar funcționează și pe haina mea! Hartz prezintă în prezent următoarele opțiuni similare: Cel mai bun pieptene de lux al lui Groomer
  • Piele de purici: are pini subțiri subțiri, subțiri, care ajută la prinderea puricilor sau îndepărtați mici particule mici din blană. Mina este un model de model mai vechi, dar aici este unul similar vândut astăzi: Cel mai bun pieptene al lui Groomer pentru pisici
  • Perie de slicker: Are păr plastic cu vârfuri rotunde și ajută la periajul total, în special pentru spate. Ea lasă o strălucire frumoasă pe haina mea. Și o opțiune similară curentă pentru modelul meu mai vechi este: Cea mai bună perie de slicker a lui Groomer pentru pisici
  • Barbie Păpușă Perie: Toate materialele din plastic cu dinți din plastic. Dimensiunea sa mică este bună pentru periajul moale, blând al zonelor faciale, inclusiv fruntea, obrajii și bărbia. De asemenea, funcționează bine pentru spălarea părului mai fin pe burta mea sensibilă. Perii de păpuși de epocă, cum ar fi minele pot fi găsite în continuare pe eBay și alți vânzători online sau cele noi pot fi găsite la magazinele de jucărie.

Vă mulțumim că ați citit! Sper că v-ați bucurat de acest articol și vă salut comentariile!

Despre autor

ValentinePersianonpink
-Valentine pisica persană
De la Noir Kitty Mews
Noirkittymews.COM

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Persană ghid de îngrijire a pisicii