5 Sfaturi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți digestia pisicii

Sfaturi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți digestia pisicii

Oricine care iubește având un animal de companie în jurul gospodăriei are un câine sau o pisică, iar în timp ce câinii au puncte plus, pisicile pot fi egale, deși pentru motive complet diferite.

Pisicile sunt jucaus, independente si curioase, si sunt fericiti si continute daca au plecat sa-si exploreze mediul lor. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că creatura de felină iubită este probabil să fie expusă la o varietate de contagiuni, nu toate acestea sunt susceptibile de a fi bune în ceea ce privește sănătatea sa. Șansele sunt că, în timp ce pe prowl, pisica ta ar putea mânca ceva suspicios sau pas peste murdărie și apoi linge labele sale. Rezultatul, în ambele cazuri, este cea a digestiei slabe, care, la rândul său, se traduce în stare proastă pentru pisică.

Bad digestie în pisică

Pentru ca o pisică să se simtă și să arate sănătoasă, este esențial să aveți o dietă adecvată și echilibrată. De asemenea, este necesar un pic de vigilență din partea dvs. ca proprietar de animale de companie și acest lucru ar putea merge mult în asigurarea unei bune a sănătății digestive a felinei dvs.

Sfaturi care asigură o bună sănătate digestivă a pisicii tale

Ați auzit vreodată de probiotice? De asemenea, denumită "bacterii prietenoase", acestea sunt microorganisme care line tractul digestiv și facilitează absorbția optimă a nutrienților. Lactobacillus acidofil și streptococcus sunt unele tulpini de bacterii probiotice care ajută la tratarea sau prevenirea unei varietăți de boli și boli, în special cele legate de sistemul gastrointestinal.

Deci, acest lucru și alte sfaturi care ar putea îmbunătăți sănătatea digestivă a pisicii dvs. sunt discutate după cum urmează.

  • Probiotice

La fel ca oamenii, imunitatea pisicilor se află în tractul său digestiv. Astfel, menținerea echilibrată cu bacterii bune este imperativă pentru pisicile dvs. să conducă o viață sănătoasă și mai lungă. Puteți completa dieta pisicii dvs. cu probiotice, deoarece acestea vor ajuta la reglementarea digestiei. Având în vedere că orice tulburare din tractul digestiv al pisicilor dvs. va diminua imunitatea sa, adăugând probiotice va minimiza șansele de tulburări digestive cum ar fi scăderea apetitului, vărsături, diaree sau scaune. Alte probleme digestive precum boala inflamatorie intestinală (IBD) și infecțiile pot fi de asemenea îngrijite de probiotice. Probiotice Bacteriile benefice benefice în intestin după o pisică a fost pe un curs de antibiotice. Îmbunătățește digestia și stimulează sistemul imunitar general.

Probioticele pisicilor sunt disponibile în diferite forme - pulberi, pastile și chiar infuzate în interiorul tratamentelor. Studiile au arătat că hrănirea probioticelor feline construiește imunitate sistematică prin adăugarea de floră GI pozitivă. Un intestinal sănătos reduce posibilitatea bolilor cum ar fi diabetul și cancerul. Veterinarienii opinează că lipsa de enzime, atât digestive cât și sistematice, este un factor major care poate provoca vătămări pisicilor.

Pisicile răspund celor mai bune familiile Bifidobacterium și Enterococcus Bacterii. Bifidobacterium sporește digestia, în timp ce enterococcus ajută sănătatea colonică ajutând la formarea unor fecale normale. Consultați-vă medicul veterinar pentru a afla ce probiotice ar trebui să utilizați pentru promovarea sănătății digestive a Kitty.

În legătură cu o postare: Probiotice pentru pisici

  • Adăugați o cantitate mică de legume la dieta lui Kitty

Sistemul digestiv al pisicii și metabolismul sunt orientate spre procesarea proteinelor ridicate și a grăsimilor mari din carne. Acestea necesită anumiți nutrienți cum ar fi taurina de aminoacid și acidul gras arahidonic care sunt disponibile numai în carne. Taurina ajută la buna funcționare a inimii și a ochilor și sporește, de asemenea, sistemul de imunitate. Acesta este motivul pentru care pisicile nu pot fi vegetarieni.

Cu toate acestea, încorporarea legumelor gătite sau aburite în mesele lor în porții mici va ajuta la stimularea imunității în timp ce atenuează efectele îmbătrânirii. Puteți adăuga legume în formă curată, dar în proporție mai mică. Dieta pisicilor dvs. ar trebui, de asemenea, să includă ingrediente digerabile de înaltă calitate care vor diminua volumul de muncă intestinal.

  • Fără dietă de boabe

Pisicile sunt menite să supraviețuiască de grăsimi și proteine, motiv pentru care o dietă a pisicii este o dietă fără boabe. Granulele nu beneficiază de pisici, deoarece nu dispun de enzimele necesare pentru a procesa carbohidrații. Cantitatea mai mare de carbohidrați în dieta lor ar putea provoca probleme digestive cum ar fi tulburarea stomacului și disconfortul intestinal. Prin urmare, pentru a ajuta Kitty Digest mai bine, reduceți sau eliminați conținutul de cereale din dieta sa.

Ați putea dori, de asemenea: Cereale Free Free Cat

  • Tăiați produsele lactate

Consumarea produselor lactate în orice formă poate fi problematică pentru majoritatea pisicilor. Unele feline sunt chiar intolerante la lactoză. Hrănirea laptelui la pisica ta va servi doar la agravarea problemelor stomacului și digestive.

Pisicile care sunt tolerante la lactoză sunt, de asemenea, afectate negativ de produsele lactate. Conținutul de proteine ​​din produsele lactate nu este bine absorbit sau utilizat de corpul pisicii dvs. Dieta pisicii tale ar trebui să fie o dietă bogată în nutrienți, adică ar trebui să fie plină cu vitamine ample, minerale, acizi grași și Omega 3 & 6. O dietă de înaltă calitate va diminua șansele de complicații digestive.

  • Includeți fibrele

Inclusiv fibrele în dieta Kitty, vă poate ajuta de fapt să-i digall pentru a-și digera bine alimentele. Atât alimentele din fibre insolubile, cât și produse de fibre insolubile, atunci când sunt combinate cu niveluri medii de grăsime, ajutați intestinele felinei să funcționeze optim. Creșteți conținutul de umiditate al alimentelor pisicii dvs. prin adăugarea de apă. Aceasta promovează digestia și servește la eliminarea ingestiei de alimente uscate.

Verifică Alimente de pisică umedă, Mâncare umedă și semi-umedă și Alimente de pisică cu fibră ridicată.

pisica cu stomacul bolnav

Ultimul cuvânt

Pentru a asigura imunitatea îmbunătățită și sănătatea digestivă a pisicilor dvs., nu există o alternativă mai bună decât probiotice. În plus, o dietă de înaltă nutrienți cu un echilibru adecvat de vitamine și minerale, un conținut mai mare de carne, fără boabe și hidratare vă va păstra sănătatea fundall, asigurând astfel o mai bună sănătate digestivă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți digestia pisicii