Ziua recunostintei sfaturi pentru proprietarii de animale de companie

Ziua Recunostintei este cu adevarat minunata Vacanță, cu o mulțime de alimente și timp familial, dar dacă sunteți proprietar de câine, atunci trebuie să fiți conștienți de toate pericolele potențiale pe care Ziua Recunostintele le poate provoca câinele. Acest timp poate fi cu adevărat stresant pentru câini, mai ales dacă găzduiți o cină de Ziua Recunostintei cu o mulțime de oaspeți, iar dacă nu sunteți atent, câinele dvs. poate fi rănit de diverși factori.

Sfaturi de siguranță pentru Ziua Recunostintei pentru proprietarii de animale de companieVom arunca o privire la unele dintre aceste lucruri și ce puteți face pentru a vă asigura că câinele dvs. se bucură de Ziua Recunostintei la fel de mult ca tine. Indiferent dacă călătoriți cu câinele dvs. sau invitați familia și prietenii în casa dvs., există o serie de lucruri pe care trebuie să o acordați o atenție deosebită.

Trebuie să fiți conștienți de multe aspecte ale siguranței de mulțumire pentru animalul dvs. de companie, inclusiv:

  • siguranța alimentară
  • siguranța într-o mulțime
  • Siguranța călătoriilor

Știu că sărbătorile sunt un timp foarte ocupat, dar trebuie să vă asigurați că vă dați animalele de companie atenția deosebită că el va avea, fără îndoială,. Evenimentele de vacanță sunt ocupate și haotice. Urmând aceste sfaturi ar trebui să vă ajute să aveți o vacanță fericită și sigură împreună cu companionul dvs. de canine.

MAI MULT: Ziua Recunostintei cu caini - 20 de dos si nu facti pentru parintii de companie

Dog Dog Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companie

Dog Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companie

1. Siguranța alimentară

Cea mai mare sursă de accidente de câine în timpul de Ziua Recunostintei se datorează otrăvirii și statisticilor alimente arată că în timpul sărbătorilor numărul câinilor care primesc otrăvire alimentară sare prin acoperiș. Împărtășirea cina de Ziua Recunostintei cu pooch-ul dvs. poate fi o modalitate frumoasă de a arăta apreciere, dar dacă doriți să faceți acest lucru, trebuie să fiți conștienți de ce alimente sunt bune pentru câinele dvs. și care nu.

Este întotdeauna cel mai bine Pregătiți câini speciali tratați și cina pentru prietenul tău canin, dar îl poți hrăni, de asemenea, o parte din mâncarea tradițională de Ziua Recunostintei daca esti atent. În primul rând, dacă doriți să vă hrăniți câinele Turcia de Ziua Recunostintei, trebuie să-i dați doar alb, carne slabă. Evitați să-i dați carne roșie și în special pielea de curcan, deoarece este probabil condimentată și condimentată.

Dog Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companieUn alt lucru de a fi atent este oasele gătite, deoarece prezintă un pericol de sufocare pentru câini. Chiar dacă câinele tău înghiți un os fiert fără probleme, ei pot, de asemenea, să-și ducă găuri în capătul stomacului și pot provoca probleme digestive grave. De asemenea, evitați hrănirea câinelui cu Turcia brută, deoarece poate conține salmonella.

Nu vă hrăniți sosul de câine sau umplutura și evitați să le dați ceva care a fost condimentat sau are o mulțime de zahăr, cum ar fi casele de fasole verde, plăcintă de dovleac, de afine sau sos de mere, plăcintă de cartofi dulci etc. Toate aceste legume și fructe sunt bine dacă le dați crude sau aburite în mod clar - mere, afine, dovleac, fasole verde, cartof dulce - dar trebuie să fiți atenți la nuci, struguri și stafide.

Evitați ciocolata, ceapa, alimentele grase și zahărul, precum și aluatul de pâine și cookie pentru câinele dvs.

Desigur, nu dați niciun alcool la câinele dvs. Pe de altă parte, asigurați-vă că au o cantitate mare de apă proaspătă. Vă poate aluneca mintea pentru a da apă câinelui dvs. mai târziu, când se produce haosul de pregătire, iar oaspeții sosesc, așa că faceți-o înainte și furnizați apa într-o cantitate mai mare decât de obicei din acest motiv.

UITA-TE LA ASTA: Ziua Recunostintei trateaza cu cartofi dulci si dovleac

2. Acoperă toate posibilitățile

Acum că știți ce alimente sunt rău pentru sănătatea câinelui tău, De asemenea, trebuie să vă asigurați că vor rămâne în siguranță. În primul rând, ar trebui să subliniezi oaspeților dvs. că nu ar trebui să-i dau câinelui dvs. orice mâncare de Ziua Recunostintei.

Un alt lucru de făcut este să găsești pe cineva care poate juca cu câinele tău în timpul cina. Este mai bine să faci asta decât să-l blochezi într-o altă cameră unde va fi în continuare capabil să miroasă toate acele tratate delicioase, ceea ce îl poate face să sublinieze. Ați putea, de asemenea, să-l păstrați distrați cu o jucărie sau o tratare.

Hrăniți câinele înainte de a vă așeza pentru masă, așa va fi plin și mai puțin dornic să ajungă la unele dintre produsele alimentare.

Țineți minte că nu numai mâncarea este periculoasă pentru câinele dvs. când vine vorba de cina de Ziua Recunostintei. Unele elemente cum ar fi înfășurarea în care vine alimentele (folie de aluminiu, celofan), coadă de porumb, șiruri de coacere și decorațiuni de vacanță cum ar fi lumanari sau flori pot fi, de asemenea, periculoase. De aceea trebuie să păstrați aceste lucruri departe de câinele dvs.

Dog Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companieNu uitați să fiți foarte precauți cu gunoiul dvs. Câinii vor mirosi adesea ceva frumos în ea și vor trece prin gunoi, chiar dacă nu fac în mod regulat acest lucru. Păstrați coșul de gunoi la îndemâna câinelui dvs. sau asigurați-vă că are un capac sigur.

In caz că se întâmplă ceva, Sunați-vă imediat. Fiecare secundă poate fi importantă și de aceea ar trebui să păstrați numărul de telefon al VET la îndemână la Ziua Recunoștinței.

LEGATE DE: Ziua Recunostintei Sfaturi pentru câini

3. Faceți-o distractivă și în siguranță într-o mulțime

Câinii pot fi stresați de grupuri mari de oameni și dacă aveți oaspeți la cină. Trebuie să luați anumiți pași pentru a vă asigura că câinele dvs. va fi confortabil și sigur.

În primul rând, ar trebui să vă asigurați că câinele dvs. se poate ocupa de toate buzzurile. Dacă Fido își petrece o mulțime de timp singur, sau în compania câtorva oameni, șansele sunt că va fi copleșit de o mulțime mare. Ar trebui să-l lăsați să fie singuri și departe de toate vorbele și haosul, mai ales dacă există și o mulțime de copii prezenți, de asemenea.

Pune-l într-o altă cameră unde se poate simți în siguranță. Care poate fi, de asemenea, mai ușor pentru dvs., deoarece cu siguranță veți fi ocupați să așteptați pe oameni și să vorbim cu ei.

Dog Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companieDe asemenea, asigurați-vă că tu supraveghează copiii Când sunt în jurul câinelui tău. Copiii pot fi neintenționați dur și s-ar putea să nu știe cum să se ocupe de câinele dvs. într-un mod care să nu-l facă inconfortabil, deci trebuie să țineți un ochi asupra tuturor interacțiunilor și contactelor.

Oferiți oaspeților dvs. unele reguli de bază și îndrumări cu privire la modul de salut, tratați și gestionați câinele dvs. Mulți dintre ei pot face o greșeală din cele mai bune intenții și dacă câinele dvs. nu este atât de confortabil în jurul străinilor, de obicei, luați lucrurile încet.

Nu încercați să-l forțați să interacționeze cu oaspeții dvs. și să încerce să-și citească limba corpului pentru a vă asigura că este confortabil.

Dați câinele dvs. niște jucării pentru a se juca și a face ceva timp să-l ducă la plimbare sau să se joace cu el, mai ales după o masă mare. O plimbare și un exercițiu brisk va fi bun pentru amândoi și va ajuta câinele dvs. să se simtă confortabil dacă vă mențineți rutina zilnică.

De asemenea, acordați atenție cât de mult mănâncă câinele dvs. și nu lăsați-l gustări toată ziua. Chiar și alimentele sănătoase pot fi greu pe stomac dacă ingeră prea mult.

4. Decorațiuni sigure pentru câini

După cum am menționat pe scurt înainte, decorațiile de vacanță pot fi periculoase pentru câinele dvs. și trebuie să fiți atenți dacă doriți să evitați orice incidente și accidente. AVMA spune cea mai mare amenințare care vine cu Ziua Recunostintei Decorațiunile sunt electrocutarea.

Dog Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companieLuminile decorative și alte decorațiuni electronice pot fi extrem de periculoase pentru pooch-ul dvs. și trebuie să vă asigurați că toate cablurile dvs. sunt fixate corespunzător sau cel puțin bine ascunse și la îndemâna câinelui dvs. Câinii vor pune în practic orice în gură și trebuie să vă asigurați că nu are șansa să devină tentat să mestece un cablu.

De asemenea, aveți grijă de orice lumini și decorațiuni care pot fi văzute, de asemenea, ca un jucărie potențial de mestecat de câinele dvs. Asigurați-le și asigurați-vă că câinele dvs. nu le poate ajunge la ele. Este probabil cel mai bun pentru a vă menține complet câinele din zona respectivă.

Dacă te duci la casa altcuiva pentru cina de Ziua Recunostintei, este posibil ca ei au pus si unele decoratiuni de Craciun. Acesta este adesea cazul cu unele plante de Crăciun, care poate fi otrăvitor pentru câini. Vâsc, fructe de padure, Poinsettias - toate sunt un mare potențial potențial pentru animalul dvs. de companie.

Lumanările și ornamentele de sticlă pot fi, de asemenea, un pericol. Câinele dvs. ar putea să le bată ușor și să provoace un pericol. Lumanările cu vârful pot provoca un incendiu, iar un ornament de sticlă spart ar putea deveni o problemă serioasă dacă câinele dvs. îl ingeră sau pași pe ea.

RECOMANDAT: Călătorind cu câinele dvs. pentru Ziua Recunoștinței

5. Călătoriți în siguranță cu câinele dvs

Dacă vizitați familia sau prietenii dvs. într-un alt oraș pentru Ziua Recunoștinței și doriți să vă aduceți câinele cu dvs., atunci trebuie să vă asigurați că va fi sigur și confortabil în călătoria sa. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă asigurați că câinele dvs. are un guler cu o etichetă de identitate.

Dog Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companieEchiparea dvs animal de companie cu o etichetă de identitate este într-adevăr, foarte important dacă intenționați să călătoriți cu el. Acesta este un sfat bun de siguranță dacă găzduiți și propria casă de Ziua Recunostintei. Nu știi niciodată când câinele tău ar putea să se strecoare neobișnuit de mulți oameni care vin și ieșind din casa ta.

Asigurați-vă că microcipul lui Fido este actualizat. Amintiți-vă, chiar dacă sunteți extrem de atent, puteți să vă pierdeți câinele când călătoriți. Așa este și că un microcip actualizat poate fi un mare ajutor dacă se întâmplă acest lucru.

De asemenea, Nu lăsați niciodată câinele în mașină, Chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. Indiferent de condițiile meteorologice, aceasta nu este o practică sigură.

Amintiți-vă că trebuie să aveți un certificat de sănătate de la medicul veterinar pentru câinele dvs., dacă călătoriți pe linii de stat sau la frontierele internaționale, indiferent de mijloacele de transport. De asemenea, dacă intenționați să călătoriți pe calea aerului, Vizitați veterinarul dvs. și asigurați-vă că câinele dvs. se poate ocupa de zbor, deoarece unele rase, în special câinii scurți, sunt în pericol dacă călătoresc cu aer.

Dacă călătoriți fără câinele dvs., trebuie să îl lăsați cu o persoană pe care o puteți avea încredere, indiferent dacă este una dintre prietenii tăi cei mai apropiați sau o canisa sau un pender câine. Nu lăsați vreodată casa de companie singur, mai ales dacă veți ieși mai mult de o zi. Potențialul de accidente este prea mare și nu ar trebui să riscați nimic.

Citiți următorul: 25 cele mai bune retete de cină pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ziua recunostintei sfaturi pentru proprietarii de animale de companie