Cele 10 cele mai bune ziua recunostintei tratează pentru câini

Ziua Recunostintei este un timp pentru a fi Mulțumită pentru totdeauna bună în viața ta și, de vreme ce toate animalele de companie se încadrează cu ușurință în această categorie, este, de asemenea, un moment perfect pentru a arăta apreciere pentru ei în această vacanță preferată.  Cea mai bună Ziua Recunostintei Trei pentru câini poate fi magazin cumpărat tratate comerciale sau câini de casă tratează. Doar asigurați-vă că selectați cele care sunt sănătoase și sigure pentru companionul dvs. canin.

Niciunul dintre părinții din SUA de companie nu vrea să lase câinii noștri din sărbătoarea de Ziua Recunostintei. Cu toate acestea, deoarece cina de Ziua Recunostintei este fabricata din alimente bogate, grase, partajarea meselor cu cainele dvs. este, probabil, nu este cea mai buna idee si poate fi periculoasa pentru caine. Când vă hrăniți FIDO astfel de alimente umane, riscați otrăvirea alimentelor sau chiar Pancreatită.

Dar există o modalitate de a obține pooch-ul dvs. implicat în cina de Ziua Recunostintei oricum - Ziua Recunostintei sigure si adecvate trateaza pentru cainii care vor fi, de asemenea, sanatosi pentru animalele de companie. Cea mai mare parte a retetelor de tratare a câinelui sunt ușor de făcut și nu necesită ingrediente speciale. De fapt, probabil că puteți face majoritatea dintre ei alături de cina dvs. normală de Ziua Recunostintei.

De asemenea, citiți: Pot câinii să mănânce carne de curcan?

Cele 10 cele mai bune Ziua Recunostintei tratează pentru câini

Cea mai bună Ziua Recunostintei Trei pentru câini

Ziua Recunostintei comerciale trateaza pentru caini

Vrei să-ți surprindeți pooch-ul, dar abilitățile dvs. de gătit nu sunt atât de mari, sau pur și simplu nu aveți timp suficient pentru a face acest lucru? Există câțiva câini excelenți pentru Ziua Recunoștinței puteți găsi online și obțineți câinele dvs. inclus în sărbătoarea dvs. de vacanță.

1. PLATO EOS Turcia cu câini de pe Cranberry tratează

PLATO EOS Turcia cu câini de pe Cranberry trateazăCompania este deja renumită pentru a face unele tratamente unice și gustoase și alimente pentru animale de companie și nu lipsesc o oportunitate de a da ceva câinilor la Ziua Recunostintei. Aceste bucurie uimitoare de Ziua Recunostintei pentru câini sunt făcute din curcanul proaspăt și complet natural și cu cranberries, la fel ca și cina tradițională de Ziua Recunostintei. Ele sunt, de asemenea, fără cereale și includ o mulțime de minerale și vitamine pentru puști.

Este un desert perfect după cină pentru câine - nu trebuie să faceți nimic altceva decât să serviți Platon Eos Turcia cu câini de afine, deoarece sunt deja lentă și gata să meargă. Sunt atât sănătoși, cât și delicioși, iar câinele dvs. va avea cu siguranță ceva ce trebuie să fie recunoscător pentru Ziua Recunoștinței dacă îl tratați cu această surpriză dulce.

2. Bubba Rose Gobble de Ziua Recunostintei, Hobble Dog trateaza

Bubba Rose Gobble de Ziua Recunostintei, Hobble Dog trateazaAceste pui și unt de arahide de la unt de Ziua Recunostintei Trateaza pentru caini sunt complet organice si naturale. O cutie vine cu patru tratamente de casă și prietenii tăi canini îi vor iubi, mai ales că vin în diferite dimensiuni și forme. Veți primi un tambur, o plăcintă, o față de curcan și un nugget portocaliu - practic tot ce aveți nevoie pentru a vă face ca câinele să fie încântat de Ziua Recunoștinței.

Un alt lucru important de știut despre Bubba Rose Ziua Recunostintei Gobble, Gobble Dog tratează este că o parte din fiecare achiziție merge la diverse grupuri de salvare a animalelor. Nu numai că veți cumpăra Ziua Recunostintei delicioase tratamente pentru câini, veți ajuta, de asemenea, animalele din întreaga lume.

3. Merrick clasic de cereale gratuite de Ziua Recunostintei

Merrick Classic cereale gratuite Ziua Recunostintei Cina conserve de mâncareÎn timp ce acest lucru nu este de fapt Ziua Recunostintei Tratamente pentru câini, face o gustare mare sau un topper de mâncare pentru animalul dvs. de companie în timpul sărbătorilor. Acest hrană delicioasă de câine este bună atât pentru câinii adulți, cât și pentru cățeluși, deoarece este gratuit cereale și nu are conservanți artificiali, arome și culori. Se face cu fructe și legume proaspete din SUA și, desigur, carne de curcan proaspătă. Este deosebit de util pentru proprietarii de animale de companie care nu au timp să gătească Ziua Recunostintei pentru câini și ar prefera să folosească ceva premate.

Merrick clasic de cereale gratuite de Ziua Recunostintei Cina conserve Dog hrana este cel mai apropiat lucru pe care îl puteți găsi la cina de Ziua Recunostintei într-o cutie, deoarece are totul - cartofi dulci, fasole verde, mere, morcovi etc. Dacă doriți ca câinele dvs. să simtă cu adevărat spiritul de mulțumire, dați-i acest hrană pentru câini.

4. Super Super Superfoods de aur (Turcia și cartof dulce)

Turcia Carne este o tradiție necesară atunci când vine vorba de Ziua Recunoștinței, iar câinele dvs. va iubi cu siguranță să se bucure de unii, în timp ce restul familiei. Când vine vorba de curcanul câinilor tratează, nu există mai bine decât aceste superfood tratează de la aur solid. Ele sunt libere și extrem de gustoase în funcție de majoritatea câinilor (sau a oamenilor lor, mai degrabă).

Ele sunt fabricate din ingrediente naturale și conțin o mare parte din nutrienți, fiind relativ scăzută în calorii, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pooch-ul dvs. devenind supraponderali sau să-i hrănească umpluturi dacă îi dați aceste tratamente. De fapt, uitându-se la ingrediente, superfood-urile de aur solide tratează (Turcia și cartoful dulce) pot îmbunătăți digestia câinelui și sănătatea generală.

5. Blue Buffalo Ziua Turciei sărbătoare conserve de câini

Blue Buffalo Ziua Turciei sărbătoare conserve de câiniNu tratează Ziua Recunostintei pentru câini, dar aceasta este o altă cină tradițională de Ziua Recunostintei într-o cutie care este cu adevărat delicioasă. Cu Turcia reală ca ingredient principal și legume proaspete și fructe ca altele, acest hrană pentru câini este atât gustoasă, cât și sănătoasă pentru câinele dvs.

Desigur, nu există culori artificiale, arome sau conservanți implicați în a face Blue Buffalo Ziua Turciei sărbătoare conserve de câini. Un miros al acestei alimente vă va face pooch-ul drool și după ce se face mâncare, el va simți adevăratul spirit de mulțumire de mult timp.

6. WOOF Biscuiti gourmet de panificatie cu glazura de iaurt

WOOF Biscuiti gourmet de panificatie cu glazura de iaurtAceste câini delicios de Ziua Recunostintei vin într-o pungă de cadou care include un biscuit de curcan, 1 picior de curcan și trei frunze de cădere. Asta e suficient de mult pentru a-ți face ca câinele să se simtă mulțumit de vacanța de Ziua Turciei împreună cu familia.

Aceste tratate de Ziua Recunostintei pentru câini sunt făcute cu o rețetă de ovăz de miere și glazură cu iaurturi colorate care dau woof biscuiți gourmet de panificație cu glazură de iaurt un aspect cu adevărat frumos. Aceste biscuiți pot fi consumate în orice moment, dar este probabil cel mai bine să-i trateze câinele imediat după cina de Ziua Recunostintei și numai atunci, având în vedere că în timp ce sunt delicioase pentru câini, este mai bine să nu hrănească aceste lucruri bază.

Încercați această rețetă: Ziua Recunostintei trateaza cu cartofi dulci si dovleac

DIY HOMEMADE Dog Dog tratează

Dacă doriți cu adevărat să vă surprindeți animalul de companie și să-i dați bucurați-vă frumos și delicios de mulțumire pentru câini, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile noastre și veți ajunge cu o grămadă de mâncăruri gustoase! Aceste rețete sunt ușor de făcut și nu necesită aproape alte ingrediente suplimentare de la cele pe care le veți folosi pentru cina dvs. de Ziua Recunostintei.

7. Turcia și Cranberry Dog tratează

Turcia și curanțele nu sunt doar o combinație tradițională pentru Ziua Recunostintei, ele sunt, de asemenea, o combinație uimitor de bună pentru a face ca câinele să trateze. Turcia este gustoasă și câinii îl iubesc, în timp ce afinele sunt minunate pentru sănătatea câinelui dvs.

Turcia și Cranberry Dog tratează

Ingrediente:

  • 1 cană gătită curcan
  • 1 cană de cranberries întregi
  • 1 ouă
  • 3-1 / 2 cupe făină integrală de grâu
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingură de pulbere de copt
  • 1/2 cană de apă sau bulion

Dacă gătiți curcanul pentru cină, în timp ce faceți aceste tratate de Ziua Recunostintei pentru câini, atunci puteți folosi bulionul și nu veți avea nevoie de ulei. Pe de altă parte, dacă utilizați Turcia înghețată, atunci uleiul este necesar dacă nu doriți ca tratamentele dvs. să fie uscate.

Începeți prin preîncălzirea cuptorului la 350 de grade și lubrifiați două foi cookie. Apoi, ar trebui să amestecați făina și pulberea de copt într-un castron. Adăugați curcanul și oul într-un blender cu un bulan sau apă dacă aveți nevoie de el și amestecați-l până când curcanul pare a fi alimente pentru copii. Atunci tu Adăugați Cranberries și amestecați-l până când amestecul este complet neted.

Adăugați acest amestec în castron și amestecați cu restul ingredientelor pentru a face un aluat gros pe care îl veți frăni pe o suprafață flourată. Nu folosiți prea multă făină. Utilizați tăietori cookie pentru a face forma tratatului. Coaceți tratamentele în cuptor timp de 30 de minute și le serviți la prietenii tăi canini după ce s-au răcit frumos.

Rețetă similară: Rețetă simplă și sănătoasă Doggy MEATLOAF

8. Dogul dulce de cartofi tratează

Nu există o cină de Ziua Recunostintei fără cartofi dulci și, dacă doriți ca câinele să se bucure de ei, ar trebui să-i facă aceste tratamente delicioase.

Ingrediente:Dogul dulce de cartofi tratează

  • 1 cartof dulce - coapte, decojite
  • 1 cană de făină tapioca
  • 1 ouă
  • 1 lingura de miere

Începeți prin preîncălzirea cuptorului la 325 de grade. Amestecați toate ingredientele într-un castron și faceți un aluat robust - poate fi necesar să adăugați o linguriță de apă dacă aluatul este prea uscat sau un pic mai mult dacă este prea umed. Rotiți aluatul pentru ao face o jumătate de inch. Utilizați tăietori cookie pentru a tăia aluatul în forme și apoi coaceți-le timp de aproximativ 10 minute. Lăsați-i să se răcească înainte de a le servi la câinele dvs.

Rețetă similară: Cartofi de cartofi dulci pentru câini

9. Biscuiți de câine de dovleac plăcintă

Piele de dovleac este un alt lucru care este întotdeauna servit întotdeauna la Ziua Recunoștinței și nu ar trebui să lăsați câinele dvs. să rateze pe acest desert dulce. În plus, dovleacul este plin de fibre care este minunat pentru câinele dvs. și este, de asemenea, scăzut în grăsimi, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la greutatea sa, dacă îl hrăniți aceste delicioase de mulțumiri de Ziua Recunostintei pentru câini.Biscuiți de câine de dovleac plăcintă

Ingrediente:

  • 1 1/2 cesti de făină de grâu întregi
  • 2 pulbere de copt de lingură de lingură
  • 1 ceasca laminate
  • 1 lingură de scorțișoară
  • 1 lingură de ghimbir
  • 2 linguri de ulei de canola
  • 1/2 cană proaspătă de dovleac
  • 1/4 Cup Unt natural de arahide
  • 1/4 cană de apă

Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Utilizați un castron mediu pentru a amesteca uleiul de canola, untul de arahide și dovleac împreună și folosiți un castron mare pentru a amesteca următoarele ingrediente: făină, praf de copt, ovăz, scorțișoară și ghimbir. Faceți o gaură în floare și puneți amestecul de dovleac în. Amestecați ambele amestecuri împreună încet, adăugând apă în proces, până când faceți un aluat robust.

Frământați aluatul pe o suprafață flourat și apoi rotiți-o la 1/4 centimetri de grosime. Tăiați aluatul cu tăietorii de cookie și coaceți timp de aproximativ 10 minute și lăsați cookie-urile în cuptor timp de încă 30 de minute după ce îl opriți. Lăsați-i să se răcească complet înainte de a le servi la câinele dvs.

Rețetă similară: Unt de unt de arahide de dovleac de casă tratează

10. Turcia și câinele dulci de cartofi dulci tratează

Dacă doriți să faceți ca câinele dvs. Drool, făcând chifteluțe cu Turcia și cartoful dulce este o modalitate sigură de a realiza acest lucru.

Ingrediente:Cea mai bună Ziua Recunostintei Trei pentru câini

  • 1 lb. Turcia mărunțită sau măcinată
  • 1 cartof dulce
  • 1 ouă
  • 1 ½ lingură scorțișoară
  • 1 cupă de ovăz
  • 2 linguri de patrunjel proaspăt
  • 2 linguri de miere

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să coaceți cartoful dulce. Puneți câteva găuri în ea și coaceți-l timp de 40 de minute într-un cuptor preîncălzit la 400 de grade. De asemenea, puteți cu microunde pentru 10 minute. Lăsați-o să se răcească pentru o vreme după ce se face.

Trageți pielea de pe cartofi dulci și puneți-l într-un castron mare. Amestecați ouă și patrunjel într-un blender sau un elicopter și adăugați-l în castron cu cartofi dulci. Adăugați și Turcia, scorțișoară, ovăz și miere, precum și amestecați-l cu mâinile până când acesta este combinat bine.

Rotiți amestecul în bile și puneți-l pe o foaie mare de cookie pe care o veți pulveriza cu spray de gătit. Puneți-o în cuptor pe care ați preînmânțat-o la 350 de grade și să o gătiți timp de 20 de minute. Lăsați carnea să se răcească și să le servească la câinele dvs.

Toate aceste tratamente de Ziua Recunostintei pentru caini pot fi stocate si intr-un frigider si servit la o data ulterioara. Deci, nu ezitați să faceți mai mulți dintre ei acum și să vă tratați câinele în viitor, de asemenea.

Citiți următorul: Ziua Recunostintei cu caini - 20 de dos si nu facti pentru parintii de companie

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cea mai bună Ziua Recunostintei tratează pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 10 cele mai bune ziua recunostintei tratează pentru câini