16 Cele mai bune haine de ziua recunostintei si costume

Indiferent dacă câinele dvs. are nevoie de o jachetă caldă să vă alăturați familiei dvs. pentru fotbal sau doriți să faceți câteva poze cu el îmbrăcate ca o curcan, iată câteva dintre cele mai bune Câine de lux de mulțumire și costume. Am găsit o varietate de opțiuni de la pulovere calde la tricouri care vor permite Fido să rădăcină pentru echipa sa preferată.

Deci, sunteți gata pentru vacanță - ajungeți la Diner, urmăriți Ziua Recunostintei Show și bucurați-vă. Amintiți-vă că îmbrăcarea animalului de companie pentru Ziua Recunostintei nu este vorba despre aspectul adorabil. Trebuie să vă asigurați că și el este sigur și confortabil! Este o idee bună să încercați costumul său în câteva zile în avans doar pentru a vă asigura că va fi confortabil în ea toată ziua.

Găsirea potrivirii perfecte ar putea fi o provocare în funcție de construirea puilor. În cazul în care Haine de Ziua Recunostintei de câine sau costume sunt prea strânse, ei își vor limita gama de mișcare și ar putea provoca ciocnire incomodă. Dacă sunt prea liberi, s-ar putea să fie prinși pe ceva și să vă rănească cu adevărat animalul.

Urmați îndeaproape instrucțiunile de măsurare pentru orice îmbrăcăminte sau costume pe care le comandați pentru PET online. Dacă este posibil, luați câinele cu dvs. în timp ce faceți cumpărături și încercați echipamentul în magazin. Lăsați-vă animalul să-l poarte în jur pentru puțin timp pentru a vă asigura că este confortabil.

Nu uitați să verificați aceste liste:

16 cele mai bune haine de Ziua Recunostintei si costume

Cele mai bune haine de Ziua Recunostintei de câine și costume

Haine de Ziua Recunostintei pentru caldura

1. Jerseurile echipei de câine

Jerseurile echipei de câineVeți fi aplauze pe echipa dvs. preferată această Ziua Recunoștinței? Puteți achiziționa un tricou personalizat cu echipa sportivă preferată încorporată pe ea în dimensiunea potrivită pentru câinele dvs., de la XS la XL.

Puteți alege dintr-o mare varietate de echipe de colegiu și profesionale pe Amazon pentru un tricou autentic de căutare Pupul tău va fi confortabil în. Puteți chiar să obțineți unul pentru dvs. dacă doriți să vă potriviți cu tovarășul dvs. canine.

2. Fair Sweater Isle

Fair Sweater IsleAcest pulover Fair Isle de pe piața de companie de afine se strecoară ușor și vă păstrează câinele în căutarea stilului elegant și cald. Funcționează bine atât pentru câinii de sex masculin, cât și pentru femeile și este fabricat din fire acrilice 100%.

Acesta vine în mai multe stiluri pentru a alege de la. Dacă rămâneți cald de către foc nu este suficient de suficient pentru a vă menține câinele confortabil, acest pulover va face treaba și nu se vor simți prea rece pentru a vă bucura de Ziua Recunostintei.

3. Carhartt Dog Chore haina

Carhartt Dog Chore hainaE timpul să mergem la vânătoare, iar câinele tău vine de-a lungul. Asigurați-vă că este confortabil și nu se răcește în acest haină de câine Carhartt. Carhartt este cunoscut pentru a fi un brand de înaltă calitate, extrem de durabil.

Acest strat are un guler cu corduroy-tăiat care se încadrează în interiorul stratului, filele de închidere cu cârlig și buclă, astfel încât să îl puteți ajusta pentru a se potrivi câinelui și două buzunare armate cu nituri pentru a aduce tratate.

4. Cizme de câine cu apă impermeabilă

Cizme de câine cu apă impermeabilăDacă te duci la o plimbare sau o excursie după masa ta Ziua Recunostintei, terenul poate fi rece, umed și noroios. Gândiți-vă la protejarea labei Pooch cu aceste cizme de câine impermeabile.

Sunt fabricate dintr-un material rezistent la apă și sunt flexibili pentru confortul suplimentar. Aceste cizme sunt ușor de pus pe și să aibă o curea de velcro securizată, reflectorizantă pentru a le ține pe picioarele câinelui tău. Acest lucru le face, de asemenea, ideale pentru mersul după cină când este întunecată afară.

5. Hoodies echipa de câine

Hoodies echipa de câineDacă doriți ca câinele dvs. să reprezinte echipa dvs. preferată, dar un tricou nu îl va păstra suficient de cald, o echipă Hoodie poate fi o opțiune mai bună. Arătați-vă culorile de echipă cu această bucată de haine de Ziua Recunostintei Doar Doar Dimensiune.

Aceste hoodies NFL sunt complet unice și montate în jurul picioarelor, așa că vor arăta grozav pe câinele tău, păstrându-l să se răcească. Ei au chiar o bandă reflectorizantă pe casca (hota) pentru stilul adăugat și siguranța.

LEGATE DE: 10 dintre cele mai drăguțe cărți de Ziua Recunostintei

Cute Costume de câine de Ziua Recunostintei

Cute Costume de câine de Ziua Recunostintei

1. Costum de curcan

Costum de curcanAcest costum are o coadă colorată, aripi și detalii de cioc. Este plin de spumă, așa că are aspectul de curcan umplute. Se fixează în față, deci este ușor să continuați și să decolați.

Acesta vine într-o varietate de dimensiuni, iar recenzorii spun că este un favorit cu oaspeții la fiecare Ziua Recunoștinței. Doar asigurați-vă că urmați instrucțiunile de măsurare pentru a achiziționa dimensiunea corectă.

2. Pilgrim Boy Dog Costum

Pilgrim Boy Dog CostumÎn timp ce partea cea mai provocatoare a acestor haine de Ziua Recunostintei va fi obtinerea animalelor de companie pentru a păstra pălăria, fotografiile dulci vor merita bine. Acest costum de băiat pelerin se fixează pe față pentru o dressing ușoară. Cataramele decorează jacheta și pălăria, iar gulerul alb curat și manșetele arată foarte autentic.

De asemenea, puteți alege un costum de câine de pelerinaj cu o bonnet rupt în loc de pălărie îndoită. Acesta include o rochie neagră cu șorț alb, manșete și accente guler. Acest costum se fixează, de asemenea, cu fixarea din față.

3. Domnul Doggy purtând un dovleac

Domnul Doggy purtând un dovleacDacă ați văzut vreodată unul dintre aceste costume, știi cum fac ca câinele dvs. să arate ca și cum ar fi într-adevăr să-l ajute să poarte un obiect mare în jur. Aici este un dovleac de Ziua Recunostintei, iar câinele dvs. va părea a fi un domn de ajutor să-l dați la masă.

Aceste haine de Ziua Recunostintei de câine sunt fabricate din catifea elegantă de cristal și vin în mai multe dimensiuni pentru potrivirea perfectă. Aceasta este o modalitate super drăguță pentru cainele dvs. să sărbătorească festivitățile de vacanță.

LEGATE DE: 65 Costume de Halloween cele mai bune

Imbracaminte de caine de Ziua Recunostintei

Dress-up frumoase de Ziua Recunostintei pentru câini

1. Zack & Zoey Fall Fashion Dog Dress

Zack & Zoey Fall Fashion Dog DressDacă planificați un Photohoot cu câinele dvs., acest lucru ar putea fi cel mai Fanciest, Cherest Dog Dog Drumului Opțiune disponibilă. Este o rochie adorabilă de burgundă din Corduroy cu panglică și dantelă detalii.

Această rochie Doggy de la Zack & Zoey are, de asemenea, un inel D nichell pe spate pentru a permite atașamentul de leșie. Partea inferioară are o bandă velcro pentru îmbrăcăminte rapidă și ușoară și ușor.

2. Toamna Plaid Dream Dog

Toamna Plaid Dream DogDacă doriți o rochie fantezie pentru ca pooch-ul dvs. să poarte, această rochie de câine plastică de la Fitwarm este realizată dintr-o țesătură moale și confortabilă. Pupul tău va arăta și se simte minunat în timp ce îl purtați.

Frumoasa placă de toamnă este potrivită perfect cu dantelă și un arc adorabil. Aceasta este o opțiune excelentă pentru hainele de Ziua Recunostintei de câine, deoarece poate fi purtată în orice moment al anului. Cu siguranță veți primi banii în valoare de această rochie de câine.

3. Petitebell Ziua Recunostintei Turcia

Petitebell Ziua Recunostintei TurciaAceastă rochie dintr-o singură bucată este atât de adorabilă încât va avea toți oaspeții dvs. vorbind. Partea superioară de bumbac este decorată cu o față de curcan, iar fusta drăguță are un model de curcan. Hainele de Ziua Recunostintei de Dog ar trebui sa fie confortabile, iar acest material usor se intalneste cu siguranta aceasta.

Accentuată cu un arc dulce portocaliu și cataramă de stras, această rochie este sigur că va fi o lovitură. Este accesibil și la orice buget!

4. Salvați rochia de curcan

Salvați rochia de curcanAceasta este prin Ruff Ruff Couture și are o manevră de mână simulată în formă de Turcia pe un tricou brun de la o fustă gingham ruptură. Această rochie Doggy este confortabilă, întinsă și făcută în SUA.

Deși este mai casual decât alte opțiuni, ar putea să rămână și pe câinele dvs. pentru mai mult din zi, deoarece este puțin mai puțin agitată. Disponibil în dimensiuni de la XXS la XL, sunteți sigur că veți găsi unul care se va potrivi cu FIDO.

De asemenea, citiți: Călătorind cu câinele dvs. pentru Ziua Recunoștinței

Ușor de lux de mulțumire pentru câini

Opțiuni ușoare de costum pentru câini

1. Acorns și dovleci Bandana

Acorns și dovleci BandanaDacă câinele dvs. nu este un fan imens de îmbrăcare, încercați un simplu bandana în jurul gâtului în loc de haine de Ziua Recunostintei. Aceasta este tipărită cu un model de cădere, inclusiv acorne și dovleci.

Din moment ce este un pătrat generos de 22 ", este sigur că se potrivește chiar și cel mai mare câin. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței sau oricând în timpul sezonului de toamnă pe care doriți să-l îmbraci câinele.

2. Fall Plaid Dog Guler Flori Atasament

Fall Plaid Dog Guler Flori AtasamentPur și simplu adăugați această atașament floare plastică la un guler Câinele dvs. are deja pentru stilul de mulțumire instant. Se atașează cu Velcro față-verso, care se înfășoară în jurul gulerului și se potrivește cu gulere până la o lățime de 1 inch.

Aceste flori sunt disponibile în trei dimensiuni pentru a accentuța în mod corespunzător gâtul animalului dvs. de companie. Ele pot fi chiar lavabile cu mașina, deci nu este nevoie să vă faceți griji dacă câinele dvs. va scurge cina de Ziua Recunostintei.

3. Fall Acorn Bow Bow Tie

Fall Acorn Bow Bow TieAceastă legătură adorabilă a arcului de la Schmoopsie Couture folosește o închidere velcro pentru a se atașa la gulerul puilor. Acestea sunt proiectate și realizate manual în Statele Unite.

Aceste legături de arc sunt mult mai ușor să se potrivească pe animalul dvs. de companie decât cele mai multe haine de Ziua Recunostintei Dog, iar FIDO va fi probabil mult mai confortabil, de asemenea.

4. Imobiliar # 8220; Sunt recunoscător pentru tine & # 8221; Bandană

Sunt recunoscător pentru tineCâinele tău poate saluta pe toți în casa ta în această vacanță cu această bandana care proclamează & # 8220; Sunt recunoscător pentru tine.& # 8221; Bandana cu guler deasupra este făcută dintr-o țesătură lavabilă și vine în patru dimensiuni.

Culorile vibrante vor atrage cu siguranță atenția asupra puilor, iar designul dulce de sperietoare va avea pe toată lumea zâmbind. Aceasta este o alternativă mult mai ușoară față de unele dintre hainele de Ziua Recunostintei mai tradiționale.

Citiți următorul: 10 cele mai bune costume de câine pentru îmbrăcăminte

Cele mai bune haine de câine și costume de Ziua Recunostintei


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 16 Cele mai bune haine de ziua recunostintei si costume