Reteta: câinele de ziua recunostintei tratează cu cartofi dulci și dovleac

Împărtășirea mesei de Ziua Recunostintei cu câinele dvs poate suna ca o idee buna, dar nu este. Unele alimente comune de vacanță sunt toxice pentru canini. Dacă căutați o modalitate de a include animalul dvs. în festivitățile dvs. de vacanță, încercați aceste Ziua Recunostintei trateaza.

Indiferent dacă vă hrăniți homosexual de casă sau o dietă comercială, cei mai mulți proprietari de animale de companie le place să-și trateze câinii cu câteva resturi de masă din când în când. Carnea este întotdeauna o alegere populară, dar cum rămâne cu toate părțile delicioase și deserturile delicioase căptușind tabelul de Ziua Recunostintei?

Alimentele tradiționale de Ziua Recunostintei care sunt sigure pentru caini de mananca includ:

  • Curcan
  • dovleac
  • cartof dulce
  • fasole verde

După cum puteți vedea, acestea sunt ingrediente unice. În timp ce fasolea verde sunt o gustare sănătoasă pentru câini, caserola verde de fasole nu este. Include ingrediente care ar putea face ca câinele dvs. bolnav, cum ar fi ceapa. Cartofi dulci dulci sunt minunați pentru câini, dar majoritatea oamenilor se pregătesc și le pregătesc cu marshmallows, zahăr, unt și alte ingrediente care nu sunt canine.

Limitați aportul de alimente umane al câinelui la Ziua Recunoștinței (și în fiecare zi a anului) și asigurați-vă că vă reamintiți oaspeții că nu doriți ca Fido să aibă gustări de la masă. De asemenea, trebuie să fiți atenți la mâncăruri pe mese joase, în gunoiul poate și lăsați în afara oriunde altundeva că câinele dvs. poate să-și poată obține labele pe ea.

TREBUIE CITIT: Ziua Recunostintei Sfaturi pentru câini

Ziua Recunostintei trateaza cu cartofi dulci si reteta de dovleac

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Ziua Recunostintei trateaza

Ingrediente

Dogkin plăcintă câine tratează

  • 3/4 cană de făină integrală de grâu
  • 1/2 cană de ovăz simplu
  • 1/4 ceasuri de mere
  • 3-4 linguri. apă
  • 1 poate de dovleac pură (fără amestec de plăcintă de dovleac)

Cartofi dulci

  • 1 cartofi dulci mare
  • 1 lingurita. scorţişoară

Directii

Dogkin plăcintă câine tratează

Majoritatea oamenilor iubesc plăcintă de dovleac. Este un gust dulce care este perfect pentru desert după masa ta de Ziua Recunostintei. Din păcate, această gustare delicioasă este, de asemenea, plină de zahăr și calorii nesănătoase pe care câinele dvs. nu are nevoie.

Acești câini de Ziua Recunostintei de dovleac sunt o alternativă sigură și sănătoasă. Pentru a începe, preîncălzi cuptorul la 375 °.

Ziua Recunostintei trateazaÎntr-un castron mare de amestecare, combinați întreaga făină de grâu, ovăzul, sosul de mere și apă. Așa cum veți vedea în ghidul meu video, în timp ce amestecați ingredientele, se vor transforma într-un aluat moale.

Pe o suprafață flourată, rotiți aluatul până când este de aproximativ 1/4-inch gros. Folosesc un castron mic care este de aproximativ 4 centimetri în diametru pentru a tăia crusta de plăci mini din aluat. Puteți utiliza orice element similar pe care îl puteți găsi.

Continuați să tăiați crustații de plăcintă din aluat, re-rulați excesul și tăiați mai multe cruste de plăcintă până când nu ieșiți din aluat. Această rețetă ar trebui să producă 6-8 cruste în funcție de cât de subțire rotiți aluatul.

Plasați fiecare crustă de plăcintă într-o cutie de brioșă binesă. Apăsați-l în jos în staniu și formați-l în jurul paharului de brioșă. Coaceți crustele de plăcintă goale în cuptorul de 375 ° timp de 8 minute. Ei nu vor fi complet întăriți, ci doar suficient pentru a le ține împreună.

Permiteți crustelor timpuri adecvate pentru a se răcească și apoi le puteți umple cu dovleacul pură. În mod tradițional, plăcintă de dovleac este acoperită cu frisca. Deși crema friptă nu este sănătoasă pentru câinele dvs., puteți topi câinele de Ziua Recunostintei de dovleac tratează cu iaurt simplu pentru a le oferi același aspect în timp ce le păstrați sănătoși pentru puii dvs.

Depozitați aceste tratamente într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile.

RECOMANDAT: Dieta RAW pentru câini 101 - Ghidul final

Ziua Recunostintei trateaza

Cartofi dulci

Acum, puteți seta cuptorul la 200 °. Slice cartoful dulce mare. Păstrați felii subțiri, sau vor dura foarte mult timp să se usuce în cuptor.

Răspândiți feliile pe o foaie de cookie bine lubrifiată. Stropiți un vârf de scorțișoară peste felii înainte de a le pune în cuptor.

În funcție de cât de groase sunt felii, va trebui să coaceți aceste tratamente timp de aproximativ 2-4 ore. Dacă le tăiați hârtia subțire, este posibil să nu dureze atât de mult să le deshidrați, dar dacă le tăiați prea gros, ar putea dura mai mult decât asta. Încerc să-mi țin felii mai puțin de 1/4 inch grosime.

Veți ști când vor fi făcuți de gătit pentru că vor să se scufunde, și veți putea spune că au fost deshidratați cu succes. Odată ce s-au răcit, le puteți servi imediat. Stocați resturile într-un container etanș pentru până la 2 săptămâni.

Urmăriți următorul: Cum se face tratarea câinilor de casă - un ghid video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reteta: câinele de ziua recunostintei tratează cu cartofi dulci și dovleac