25 Rețete de cină delicioasă de casă delicioasă pentru câini

Nu totul pe masa ta de Ziua Recunostintei este sigur să vă hrăniți câinele dvs. Adăugat zahăr, grăsime și alte ingrediente care nu pot fi bune pentru canini nu ar trebui să meargă în stomacul câinelui tău. De aceea aveți nevoie de cele mai bune Ziua Recunostintei Retete pentru caini.

Timpul a venit să aibă o petrecere bună, să meargă în Ziua Recunostintei Show și bucurați-vă de o masă plăcută. Dacă nu aveți nimic altceva decât mâncarea câinilor, tu și oaspeții dvs. pot fi tentați să vă hrăniți câinele, ceea ce nu este sănătos.

Piele de curcan, cartofi dulci făcuți cu zahăr și marshmallows, ceapă și multe alte alimente obișnuite de mulțumire ar putea face animalul dvs. foarte bolnav. În schimb, faceți una dintre aceste rețete de casă, sigură-pentru-câine din jurul Web-ului.

Aceste feluri de mâncare sunt în siguranță și sănătoase. Ați putea chiar să faceți suficient pentru a păstra resturile, astfel încât puii dvs. se pot bucura de faptele de Ziua Recunostintei atâta timp cât faceți. Amintiți-vă, dacă câinele dvs. are orice preocupare dietetică specială, este mai bine să vă consultați medicul veterinar înainte de a încerca orice rețete noi cu el.

De asemenea, citiți: Cea mai bună Ziua Recunostintei tratează pentru câini

Homemade Ziua Recunostintei Mâncăruri principale pentru câini

Cina de Ziua Recunostintei pentru caini
Thebark

1. Cina de Ziua Recunostintei pentru caini

Acest Rețetă simplă din Scoarța încorporează cartofii dulci proaspăt gătite sau răniți, curcan, fulgi de ovăz, sos și sos de afine într-un castron plin de alimente sănătoase, festive, câinele dvs. se va bucura. Dacă aveți nevoie de rețetă pentru a fi mai mică în grăsimi, puteți omite sosul sau înlocuiți un mic ulei de măsline.

Medalioane de curcan prăjite pentru Ziua Recunoștinței
Gopeplan

2. Medalioane de curcan prăjite

Mâncăruri albe din carne, morcovi tăiați și quinoa sau ovăz (alegerea dvs.) se combină în aceste bile cu proteine ​​ambalate de la Gopeplan. Se vor coace rapid, ca să vă puteți elibera cuptorul pentru alte feluri de mâncare.

3. Turcia Delight Cina Doggy

Dacă doriți să faceți o rețetă cu adevărat sănătoasă de bucătărie pentru câini, încercați acest vrăjitor de la Barbara Berkowitz din Turcia de la Barbara Berkowitz Canalul canalului YouTube. Cu ingrediente, inclusiv Turcia Filet, Ovăz, Quinoa, Butternut Squash și semințe organice de in de in, este unul dintre cele mai nutritive elemente de pe această listă. Va arăta ca mâncarea de câine, nu o masă gourmet pentru oameni, dar asta nu înseamnă că oaspeții dvs. nu vor fi tentați să o mănânce.

Turcia de aur și carne de mere
Găityfordogs

4. Turcia de aur și carne de mere

Creatorul acestei cină câine îl numește "Cină de câine de contrabandă de Ziua Recunostintei", pentru că nu este doar carne. Acest Rețetă de carne de mâncare De la canalul de gătit este plin de mere, țelină, mazăre, cartofi dulci și stoc de pui. Probabil că aveți toate aceste lucruri la îndemână pentru propriile tale oameni de mâncare oricum, deci este ușor să te pregătești pentru câinele tău. Puteți chiar să salvați resturile în congelator pentru o altă zi.

5. Turcia Gobbler

Kristina Lotz de Iheartdogs Postat acest unic Twist pe rețete de cină de Ziua Recunostintei pentru câini cu această gobbler de curcan care este o caserolă simplă compusă din curcan, mazăre, morcovi și scorțișoară cu mere de casă pe partea de sus.

6. Cină de casă de casă pentru câini

Samantha`s EasyMade Ziua Recunostintei Rețeta de cină (Rețetă completă aici) cu ingredientele preferate ale câinelui, acesta este cel care nu pierde. Multe dintre carne, fructe și legume pe care le serviți oaspeții dvs. umani pe Ziua Recunoștinței sunt în siguranță pentru animalul dvs. de companie. Puteți să rămâneți îndeaproape Rețeta lui Samantha în link sau puteți înlocui alte vegimi prietenoase câinelui în schimb. Doar asigurați-vă că ingredientele pe care le adăugați sunt în siguranță pentru câinele dvs. pentru a ingera.

7. Turcia rămasă Hash Hound

Acest Haund Hound de la Turcia vine de la Traveldogbooks. Combinați arome delicioase ale culorelor (asigurați-vă că singurele ingrediente sunt afine și zahăr), cartofi dulci și cartofi albi cubați pentru a face o hash de umplere pe care o veți amesteca cu carne albă și întunecată. Deoarece aceasta este una dintre cele mai bogate rețete de bucătărie pentru câini, veți dori să serviți o porțiune mică mică la câinele dvs., în funcție de mărimea și nevoile sale dietetice.

Iată un indiciu asupra siguranței Turciei de la Creatorul Rețetă: "Pentru a tăia carnea de curcan, în special carnea întunecată, pentru câinele dvs., întotdeauna tăiat mic și zaruri peste cereale. Această metodă vă va ajuta să detectați oasele piciorului de articulație în coapsele care arată la fel ca și carnea în sine."

Mini muttballs
Întregul

8. Mini muttballs și ditalini

Alegerea dvs. de carne de masă, morcovi, brânză, breame, și mirodenii se combină pentru a face niște chifte mici de la Întregul că veți servi cu pastele Ditalini. Dacă aveți o cină non-tradițională de Ziua Recunostintei care nu include curcanul și cartofii dulci, aceasta este o opțiune excelentă pentru câinele dvs.

LEGATE DE:8 dintre cele mai dragute costume de câine de Ziua Recunostintei

Ziua Recunostintei de casă tratează pentru câini

Apple Asiago Dog tratează
Brit.Co

9. Apple Asiago Dog tratează

Făină de orz, ovăz, două tipuri de brânză, și Appleeauce fac aceste câini crocante trateze de la Brit.Co Puteți tăia în orice formă doriți.

Paws-itivelut crudiți de câine de câine tratează
Gopeplan

10. Paws-itivel cruite de arahide

În timp ce majoritatea hors d`oeuvres nu sunt potrivite pentru câinele dvs., acestea Gopeplan`s Vegie bastoane înmuiate în unt natural de arahide sunt o gustare perfectă sănătoasă. Va trebui să răspândiți untul de arahide pe fiecare baston de morcovi, țelină sau felie Apple înainte de a servi.

11. Homemade Turcia și cartofii dulci tratează

Adăugarea de morcovi, kale și dovleac la aceste curcan simple de casă și cartofi dulci se tratează de la Petworldinsider Fă-i o opțiune pe care o puteți simți bine despre oferirea câinelui dvs. pe o vacanță mare. Urmați videoclipul pentru instrucțiuni ușoare despre cum să le pregătiți.

Câinele de dovleac ușor de dovleac
Akc

12. Câinele de dovleac ușor de dovleac

Aceste tratamente ușor de făcut folosesc făină, alimente pentru copii și conserve, pură dovleac pentru o gustare foarte simplă pe care o puteți pregăti rapid pentru câinele dvs. Dacă nu aveți prea mult timp, este o rețetă rapidă de la Akc Deci, puteți să includeți câinele dvs. în masa de Ziua Recunostintei.

Crunchy BBQ Heper Dog tratează
Metriordderdestssert

13. Crunchy BBQ Heper Dog tratează

În loc să aruncați gibleții de pe Tukey, amestecați-le pentru a se combina cu slănină, cartofi dulci, ovăz și un sos de bbq nemo-picant pentru unele tratamente crocante și aromate de la Metriordderdestssert care sunt, de asemenea, fără gluten.

14. Canina și chips-urile companiei

Ați făcut vreodată jetoane vegetale? Aceste cipuri de grăsimi scăzute, nesalterate (rețetă pe Iheartdogs) sunt făcute din cartofi dulci și rutabagas pe care îl deshidrați la o temperatură scăzută în cuptor pentru câteva ore. Faceți-vă aceste zile înainte, astfel încât cuptorul dvs. este liber pentru ziua cea mare. Cine știe, oaspeții tăi umani pot chiar să-i placă!

Biscuiții de câine cu aromă de pui
Marthastwart

15. Biscuiții de câine cu aromă de pui

Dacă câinele tău iubește gustul de pui, nu-l lăsa să gustări Pui într-un biskit Crackers - Sarea și grăsimea suplimentară nu este bună pentru el. În schimb, faceți biscuiți de câine cu aromă de pui Martha Stewart cu germeni de grâu, drojdia de bere și stocul de pui postate pe Marthastwart Website. Sunt simplu de făcut și rețeta face cinci duzini. Veți avea o mulțime de mână fie pentru reziduuri, fie pentru partajarea cu câinii de vizitare.

16. Gluten-Free Cranberry Dog Dog tratează

În timp ce afinele proaspete, neprevăzute sunt mult prea tort pentru majoritatea oamenilor să se bucure, câinii nu au gustul la fel cum facem. Asta înseamnă că fido-ul tău va fi capabil să se bucure de aceste câini de spanac de gheață fără gluten de la Glotenfreeandmore care sunt excelente pentru sănătatea vezicii sale urinare.

De asemenea, citiți: 11 cele mai minunate pulovere de câine de Ziua Recunostintei

Deserturi de grădiniță de casă pentru câini

Apple de ovăz de casă de casă tratează
Brownienes

17. Apple de ovăz de casă de casă tratează

Acestea tratează de la Brownienes sunt chewy, scăzut în grăsime și plină de fructe și legume nutritive, cum ar fi merele, morcovi și banane. Ei încep cu o bază de făină de grâu întregi și ovăz pentru o fibră bună. Cu cât le coaceți mai mult, cu atât mai mult va fi perioada de valabilitate (și cu atât vor deveni mai crunchii). Ele sunt una dintre cele mai ușoare rețete de cină pentru câini, astfel încât să puteți chiar să le faceți în alte momente ale anului.

Blocuri de dovleac prietenoase pentru câini
Gopeplan

18. Smoothies pentru dovleac prietenos cu animalele de companie

Amestecul de iaurt simplu, fără grăsimi și dovleac conservat pentru un smoothie câinele dvs. se poate bucura în formă lichidă sau înghețată (alegeți înghețată pentru mai puțin mizerie și un tratament mai lung). Această rețetă de la Gopeplan Face opt porții, deci veți avea în plus pentru alți câini sau o altă zi.

19. Piesa de dovleac de casă tratează

În timp ce aceste câine de plăcintă se tratează de la Plecat la câinii de zăpadă Uită-te la fel ca originalul, sunt de fapt una dintre retetele de cină fără zahăr pentru câini. Crusta este făcută din fulgi de ovăz și umplerea dovleacului natural conservat (asigurați-vă că obțineți versiunea care nu conține condimente, îndulcitori sau aditivi suplimentari; folosiți alternativ propriul dvs. dovleac prăjit, prăjit sau zgomotul butternut). Puteți adăuga iaurt în partea de sus pentru ao arăta ca și cum ați purtat tratamentele cu frișcă. Asigurați-vă că avertizați oaspeții că aceștia nu sunt pentru ei, deoarece arată ca adevăratul lucru.

20. Yapple Piepkin Pie

Pentru aceste calorii simple, scăzute de la Iheartdogs, Tu doar coaceți și miezul un măr, lingura conservată de dovleac pe partea de sus, presărați cu un mic scorțișoară și coaceți timp de 30 de minute. Le puteți servi calde sau le puteți face să dureze mai mult prin înghețarea lor înainte de a le oferi câinelui dvs.

21. Ziua Recunostintei trateaza

Aceste câine de mulțumire tratează de la KK citește Canalul YouTube este o modalitate excelentă și simplă de a adăuga varietate la cina de Ziua Recunostintei Pet. Aceasta este o rețetă foarte ușoară, care are doar ingrediente naturale.

Cookie-uri dulci de cartofi pentru câini
Gopeplan

22. Dulciuri dulci de cartofi

Fără zahăr, aceste banane, cartofi dulci și cookie-uri de câine de făină quinoa de la Gopeplan nu sunt într-adevăr atât de nesănătoase. De fapt, le puteți servi ca un prim curs pentru câinele dvs., dacă vă place.

23. Melasa hipoalergenic tratează

Acestea tratează de la Ea stie poate ajuta la menținerea alergiilor de piele ale câinelui (și mâncărime) sub control. Pur și simplu combinați ovăzul, făina de ovăz, melasa și un alt număr de ingrediente ușor de găsit pentru a face un tratament fără grâu care vă va păstra confortabilul.

Biscuiți de câine de dovleac plăcintă
Dogtreatkitchen

24. Biscuiți de câine de dovleac plăcintă

Această rețetă de la Dogtreatkitchen nu este una dintre cele mai ușoare rețete de cină pentru câini, dar merită timpul de pregătire. Cu dovleac, unt de arahide, ovăz, ovăz, făină integrală de grâu și arome distinctive de scorțișoară, ghimbir și allspici, aceste biscuiți de câine de dovleac sunt un plus bun venit la masa de vacanță a câinelui.

Ei vor mirosi minunat în timpul coacerii și pot fi stocate într-un container etanș de două săptămâni dacă le coaceți până la crocante. Dacă preferați un biscuit de câine mai moale, le puteți păstra în frigider timp de câteva săptămâni sau în congelator timp de câteva luni.

25. Puppykin Muffin tratează

Rotunjind lista noastră de rețete de cină de Ziua Recunostintei pentru câini, aceste puppykin brioșă tratează de la Traveldogbooks Începeți cu in, tărâțe de ovăz, făină integrală de grâu și piure de dovleac. Apoi adăugați niște zahăr brut și ulei pentru o jumătate de indulgență. Le puteți face într-o cutie de brioșă de dimensiuni regulate, sau, dacă sunteți preocupat de zahărul câinelui dvs. și aportul de grăsimi, faceți-le într-o cutie de mini-muffin, astfel încât dimensiunea porțiunii să fie mai mică.

Citiți următorul: 16 cele mai bune haine de Ziua Recunostintei si costume

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele mai bune retete de cină pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Rețete de cină delicioasă de casă delicioasă pentru câini