Rețetă: cină de casă de casă pentru câini

Câinii noștri fac parte din familiile noastre, așa că se așteaptă ca dorim să împărtășim sărbătorile cu ei. Proprietarii de animale de companie își sărbătoresc zilele de naștere ale puilor, le cumpără cadouri la Crăciun și chiar îmbrăcăminte pentru 4 iulie. De ce nu faceti a Cină de casă de casă pentru câini Pentru a împărtăși cu prietenul tău blană?

Cină de Ziua Recunostintei de casă pentru reteta de câiniEste important să știți că nu vă puteți împărtăși cina tradițională de Ziua Recunostintei pentru oameni cu animalele de companie. Unele ingrediente în masă, cum ar fi ceapă, ciocolată și stafide sunt toxice pentru câini. În timp ce alții nu pot fi toxici, ar putea să-i deranjeze cu adevărat pe stomacul lui Fido.

Piesa centrală a unei mese de Ziua Recunostintei este Turcia, desigur. În loc să taie o felie de la pasărea de vacanță, încercați să vă faceți cina de mulțumire de casă pentru câini cu Turcia slabă. Pielea din Turcia este foarte mare în grăsimi, ceea ce ar putea supăra burta de pooch și cauza diareei.

Majoritatea fructelor și legumelor pe care le serviți oaspeții dvs. umani sunt în siguranță pentru animalul dvs. de companie. Puteți să respectați îndeaproape rețeta pe care o împărtășesc mai jos sau puteți înlocui alte vegimi prietenoase câinelui în schimb. Doar asigurați-vă că ingredientele pe care le adăugați sunt în siguranță pentru câinele dvs. pentru a ingera.

Mai multe videoclipuri: HOMEMADE Dog alimente și tratați rețete

Cină de Ziua Recunostintei de casă pentru reteta de câini

Cină de casă de casă pentru câini

Ingrediente

  • 3 kilograme Lean Turcia
  • 1 lingurita. ulei de masline
  • 1.5 cești de orez neplăcut
  • 2 morcovi tăiați
  • 3 cești de spanac tocate
  • 1 Zucchini mărunțită

Directii

Primul pas este să gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Veți avea nevoie de 1.5 cești de orez neprelucrat, ceea ce înseamnă că va măsura aproximativ 3 cești atunci când este gătit.

Cină de casă de casă pentru câiniÎntr-o oală mare, maro Turcia pe căldură medie, folosind uleiul de măsline pentru ao împiedica. De asemenea, puteți înlocui uleiul de cocos sau orice alt ulei de gătit prietenos pentru câini pe care îl aveți la îndemână. În timp ce curcanul gătește, se prăbușește cu o spatulă.

Rotiți temperatura la scăzut și adăugați orezul gătit, morcovii, spanacul și dovlechini la curcanul prăjit. Gatiți-vă la scăzut până când cina de Ziua Recunostintei de casă pentru câini este încălzită și spanacul a rătăcit.

De îndată ce mâncarea sa răcit, puteți servi la animalul dvs. de companie. Depozitați resturile într-un recipient etanș în frigider timp de aproximativ 5 zile. De asemenea, puteți îngheța acest fel de mâncare pentru a servi mai târziu. Păstrați-l într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni.

Citiți următorul: Ziua Recunostintei trateaza cu cartofi dulci si dovleac

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: cină de casă de casă pentru câini