Ziua recunostintei cu caini: 20 dos si dons pentru proprietarii de animale de companie

Când oaspeții vin în oraș iar festivitățile sunt planificate, este important să vă amintiți că câinele dvs. are nevoie de o atenție deosebită pentru a-și face vacanța plăcută și fără pericole. Păstrați-l în siguranță și faceți-o distractiv pentru câinele dvs. această Ziua Recunostintei cu aceste DOS și nu pentru părinții de companie.

Ziua Recunostintei cu caini: 20 Dos si DonFoarte curând, casa ta va fi plină de familie și mâncare. Voi urmăriți a Ziua Recunostintei Show, Având o masă cu cei dragi, gătiți mese delicioase pentru ei și unii Homemade Ziua Recunostintei tratamente pentru câinii tăi. Dar, sărbătorile pot fi, de asemenea, foarte agitate și pot fi extrem de stresante pentru animale de companie. Bineînțeles că doriți să vă concentrați asupra oaspeților dvs., dar nu puteți uita de puii și nevoile lui.

S-ar putea chiar să călătoriți cu câinele dvs. pentru vacanță, ceea ce poate duce la o altă listă de preocupări legate de siguranță. Indiferent de modul în care sărbătoriți această mulțumire, asigurați-vă că plătiți la fel de multă atenție FIDO pe măsură ce faceți în fiecare zi a anului.

De asemenea, citiți: Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companie

Ziua Recunostintei cu caini
20 DOS și DONS pentru proprietarii de animale de companie

Ziua Recunostintei si caini

Făcând distracție de mulțumire

DO supraveghează copiii în orice moment cu câinele dvs. În timp ce nepoatele și nepoții pot fi încântați de animalul dvs. de companie și încearcă din greu să fiți blând, mulți dintre ei (în special cei care sunt mai puțin familiarizați cu animalele de companie și câinele dvs. în special) pot fi neintenționate dur sau manipulați câinele dvs. într-un mod îl deranjează. Pentru siguranța și confortul tuturor, asigurați-vă că câinele dvs. nu este lăsat nesupravegheat cu copii.

Nu așteptați mai mult de câinele dvs. decât se poate descurca. Pentru un câine care este obișnuit să petreacă o cantitate semnificativă de timp, sau doar cu familia ta, poate fi copleșitor să se găsească într-o cameră plină de rude chat și copii activi. Găsiți timp pentru ca el să fie singur dacă eventual, poate că nu se panică.

DO Luați în considerare înființarea unei camere speciale pentru ca câinele dvs. să joace în timpul mesei. Vei fi ocupat de reumplerea băuturilor, sculptând curcanul, curățarea plăcilor și plăcile de tăiere. Veți avea un timp mult mai ușor fără ca câinele să încerce să vă atragă atenția pe tot timpul.

Configurați un pat confortabil sau o cutie, jucăriile preferate ale câinelui dvs. și, probabil, încercați unele muzică relaxantă. Testați acest lucru înainte de timp pentru a vă asigura că nu are efectul opus și pentru a vă face coaja de câine.

Includeți câinele dvs. în activitățile sportive. În timp ce toată lumea aruncă în jurul fotbalului, vă puteți angaja pooch-ul cu o minge de frisbee sau cauciuc. Asigurați-vă că obțineți unul destul de greu pentru a sări, dar suficient de moale pentru a fi în siguranță pentru dinți și maxilar.

Obțineți câinele dvs. o jucărie specială pentru a vă bucura În timp ce oaspeții dvs. vorbesc și vizionează televiziunea. Pentru ao face extra specială, alegeți a Zboruri de Ziua Recunostintei pentru puii ta. Dacă câinele preferă o jucărie sau un joc preferat pe care îl aveți deja, asigurați-vă că îl puteți juca pentru el să se joace. Acest lucru poate fi un timp stresant pentru el și doriți ca el să fie conștient de faptul că știi că face tot ce-i stă în putință.

DO Faceți timpul pentru o plimbare sau un joc de preluare, mai ales dacă vremea este bună. După o masă consistentă, un exercițiu va fi exact ceea ce are cainele dvs. să se reîncarce. Este, de asemenea, o idee bună să vă purtați câinele în dimineața, înainte ca oaspeții să sosească, așa că nu va fi la fel de tentat să sară pe toți cei care umblă prin ușă.

Nu Lăsați câinele dvs. de câine toată ziua. Chiar dacă tratamentele sunt sănătoase, câinele dvs. se poate îmbolnăvi destul de rău dacă are prea multe de mâncare. În schimb, scoateți-i un mestecați dentar sau o jucărie interactivă pentru a-l ține ocupat în timp ce toți ceilalți urmăresc un film.

LEGATE DE: 16 cele mai bune haine de Ziua Recunostintei si costume

Ziua Recunostintei si cainiSiguranța alimentelor pentru câini

DO Adresați-vă oaspeților dvs. (sau rudelor) să nu vă furișezi mâncarea de câine din masă. Ați făcut deja o mulțime de alimente potrivite pentru animalele de companie, astfel încât să folosiți acest lucru.

Nu Așteptați ca câinele să se distreze Când contractele sunt acoperite cu alimente tentante. Blocându-l într-o altă cameră, în timp ce aromă delicioasă se va face ca el să-l facă prea entuziasmat și frustrat. În schimb, găsiți un prieten sau un membru al familiei pentru a juca cu el în timp ce terminați detaliile mesei mari.

DO Pregătiți-vă câinele pe care îl bucură cu adevărat. Există sute de idei online pentru cina de Ziua Recunoștinței de casă pentru câinii pe care îi puteți găti în timp ce pregătește alimentele pentru oaspeții dvs. Dacă aveți nevoie de o anumită inspirație, verificați aceste Ziua Recunostintei Cina de doggy Rețete cu ingrediente sănătoase care sunt probabil în jurul acelei zile.

DO Dă-ți câine masa specială Înainte ca toți ceilalți să stea la masă. În acest fel, burta lui va fi plină și va fi mai puțin tentat să ceară pentru resturi.

DO Păstrați câinele dvs. distractiv În timp ce oricine altcineva se sărbătorește cu o jucărie care ascunde un tratament, un aliment umplut Kong, sau un os umplute de lungă durată.

Nu Dă-ți resturile de masă de câine. Este frecvent rău pentru câini și le poate face rău foarte repede. Unele lucruri pe care le veți dori să le evitați, în special alimentele de mulțumire comune care vor fi în jurul valorii de ziua, dar ar trebui să fie păstrat departe de câinele tău:

  • Alimente bogate, grase cum ar fi pielea de curcan și sos
  • Umplerea din Turcia ca ceapă și salvie
  • Struguri, stafide și coacăze
  • Nuci, în special nuci Macadamia
  • Ciocolată
  • Alcool
  • Cafea

DO Simțiți-vă liber să oferiți opțiunile dvs. de câini limitate de la mese de Ziua Recunostintei care sunt bune pentru el, inclusiv:

  • Fără piele, curcan gătit dezosat
  • Fasole verde aburit, verde
  • Aburiți, morcovi simpli
  • Cartofi dulci dulci, dovleac sau squash butternut
  • Gravy fără ceapă, condimente, ierburi și îndulcitori

DO Urmăriți-vă pentru nealimentare (sau non-comestibil) pericolele pe care le poate ajunge, la fel ca următoarele elemente comune de Ziua Recunostintei:

  • Stringurile de copt -used pentru a asigura curcanul și poate provoca obstacole dacă câinele dvs. devine o ținere.
  • Bonele de curcan gătite - pot sparge, cauzând câinele dvs. probleme serioase care pot necesita o intervenție chirurgicală sau ar putea provoca moartea.
  • Cobs de porumb - poate fi un pericol major de sufocare pentru câinele dvs.
  • Decoratiuni de vacanta - foarte periculoase pentru caini; Florile pot fi ingerate, lumanari pot cădea și pot începe un incendiu, iar lumanari fără flacără cu baterii pot fi înghițite. Este bine să vă bucurați de decor de vacanță, dar asigurați-vă că este la îndemâna animalelor de companie.
  • Turcia salină - ar trebui să fie eliminată imediat după utilizare. Această soluție sarată și zaharoasă poate face turcia umedă și suculentă, dar dacă câinele dvs. bea, el poate obține toxicoza de sare, ceea ce duce la umflarea creierului.

Nu Lăsați cusiile de gunoi deschise. Cutii de gunoi deschise sunt o țintă ușoară pentru ca câinele dvs. să intre în necaz rapid. Chiar și un câine mic poate să bată o gunoi deschisă se poate termina și să se simtă rapid în necazuri. Închideți toate cutiile de gunoi și luați gunoiul care mirosea tentandu-se din camera în care câinele dvs. va petrece timp, astfel încât ei să nu labe toată ziua.

DO Păstrați numărul de telefon al VET și numărul liniei de asistență pentru otravă PET aproape la îndemână în cazul în care apare un accident. Nu veți dori să petreceți o singură secundă să o priviți dacă animalul dvs. este în dificultate.

LEGATE DE: Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de caini

Ziua Recunostintei si caini

Câine care călătorește siguranța

DO Asigurați-vă că câinele dvs. poartă un guler cu un etichetă de identitate. Dacă călătoriți, acest lucru este absolut esențial. Chiar dacă sunteți acasă, găzduirea oaspeților înseamnă că ușile se deschid și se închide și nu toată lumea ar putea fi conștientă dacă câinele dvs. vine sau va merge sau înțelege pe deplin regulile dvs. despre locul unde li se permite să facă.

DO Actualizați-vă Microchipul câinelui. Din nou, este ușor să vă pierdeți animalul de companie când vă aflați din rutina obișnuită și dacă sunteți acasă sau călătoriți, este mult mai sigur să aveți microcipul la zi.

DO Asigurați-vă că vă lăsați animalul cu un prieten, câine boarder, sau canisa puteți avea încredere. Dacă vă lăsați singur casa de companie, accidentele se pot întâmpla fără conștientizarea dvs. Este imposibil să știți când casa sau apartamentul dvs. ar putea avea o problemă cu încălzirea sau aerul condiționat, sau când o țeavă ar putea izbucni sau un incendiu ar putea izbucni.

Citiți următorul: 8 mese de Ziua Recunostinte Creative pentru caini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ziua recunostintei cu caini: 20 dos si dons pentru proprietarii de animale de companie