13 Confortabil de ziua recunostintei themed bandanas

Ziua Recunostintei este aproape aici, și mulți proprietari de animale de companie se gândesc la modalități de a include câinele lor în festivități. În timp ce hainele și puloverele de câine sunt adorabile, ele pot fi, de asemenea, dificil de pus pe și inconfortabil pentru tine să poarte. Pe de altă parte, Cea mai bună Ziua Recunostintei Bandanas sunt ușor de pus pe și confortabil pentru purtarea lui Fido. Probabil că nu va realiza nici măcar că poartă una!Cea mai bună Ziua Recunostintei Bandanas

Găsirea unui A bandana pentru câini este într-adevăr totul despre preferința dvs. personală. Ce culoare sau model cauți? Vrei un câine bandana care leagă în jurul gâtului animalului sau unul echipat cu un clip sau cataramă?

Nu uitați de confortul câinelui tău. În timp ce practic toate cele mai bune câine de Ziua Recunostintei sunt fabricate dintr-un material moale, unele sunt fabricate din materiale sintetice care ar putea să-i facă pe pielea animalului sau să-i dau o erupție cutanată. Cea mai bună Ziua Recunostintei Bandanas va fi ușor de pus pe și să decoleze, confortabil pentru animalul dvs. de companie și durabil.

Cea mai bună Ziua Recunostintei Bandanas

5 PC Bandana 6-PC

Colecția lui Stonehouse 6-PC Holiday Dogan BandanaNu veți mai rămâne niciodată în vacanță Bandana pentru câinele dvs. din nou cu acest set de 6 piese de la Colecția Stonehouse. Fiecare set are o bandană pentru Ziua Recunostintei, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Patriotică, Ziua Sfântului Patrick și Halloween. Printurile colorate și salutările de vacanță vesel împodobesc fiecare piesă triunghiulară. Ziua Recunostintei, de exemplu, descrie prima sărbătoare de Ziua Recunostintei cu imagini ale indienilor, pelerinilor, curcanilor, dovleacului și alimentelor și un salut ușor de citit de "Ziua Recunostintei fericite".

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste cele mai bune Bandanele de câine de Ziua Recunostintei sunt fabricate din țesături din poliester și măsoară 33 "de-a lungul lungimii care sunt legate în jurul gâtului și 22" pe cele două părți egale ale triunghiului. Aceasta este singura dimensiune, care este perfectă pentru câinii care cântăresc 40 lb. Puteți utiliza în continuare Colecția Stonehouse 6-PC Holiday Dog Bandanas pe câinii mai mici, făcând o pliere sau două.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Foarte drăguț adăugat la câinii mei lunar numirea lunară. Nu pot spune că o păstrează pe termen lung, dar suficient de lungă pentru mine să scot o fotografie rapidă și să împărtășesc cu prietenii. Ea este o collie neagră de 42 de lire și ei ... "

Set de banda de bandă 2bandit

După ce a primit șase bucăți pentru un set, acest set de 3 piese de la Bandit Bandanas Pentru un preț ușor mai ieftin nu face tăierea. O verificare rapidă a prețului bandanelor unice, totuși, arată că acest set este de fapt o fură a unei înțelegeri la punctul său de preț. Există o bandă de bandă pentru Ziua Recunostintei, Crăciunului și Halloween.

Ziua Ziua Recunostintei este tipărită cu imagini drăguțe de curcan cu portocaliu și maro ca culorile dominante. Există două dimensiuni disponibile în Bandit`s Banadanas Set cu o mică diferență de preț între dimensiuni. Materialul este 100% bumbac și este lavabil la mașină. Dacă observați, partea gâtului are o coasere mai mare de un centimetru de la margine. Trebuie să conduci gulerul câinelui prin acel slot pentru a păstra bandana curată și fixată în poziția sa.

3Designer duds curcani & toamna bandana

Designer DUDS pentru curcanii și căderea câinilor Leads BandanaAcest bandan de la Designer duds pentru câinii deghizează ca un singur bandana, dar îl folosiți ca și cum ați avea două bandane - pentru că este reversibil. O fețe prezintă frunzele de cădere roșie-portocalie și designul de gheață, în timp ce inversul arată imagini de curcani, pălăria lui Pilgrim, dovleac și recolta de recompense.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acestea cele mai bune Dog Bandanas de Ziua Recunostintei sunt cu siguranta un accesoriu must-au nevoie de Ziua Recunostintei, indiferent daca tu si cainele tau are o sărbătoare cu prietenii și familia sau doar au o cină liniștită împreună. Această dimensiune funcționează pentru mici laboratoare, retriveci și alte rase similare de dimensiuni, cu circumferința gâtului de 14 "-20". Designer DUDS pentru curcanii și căderea câinilor Leads Bandana este 100% bumbac, foarte robust, are linii curate, și arată foarte îngrijit când este purtat.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Calitate elegantă, bună. Încă mai cred că 17 dolari.99 este ridicol pentru un câine bandana, motiv pentru care nu o dau 5 stele ... "

4PLUS dimensiune de dimensiuni de Ziua Recunostintei Bandanna

Plus Dimensiuni Ziua Recunoștinței peste câinele guler Bandanna - Ziua Recunostintei fericitePlus de dimensiuni " Bandana pune capăt lui Bandanas, care cad, răsuciți, sau sufocați câinele. Ca și bandanele lui Bandit, acest lucru este purtat peste guler, prin cea mai mare cusătură. Imprimarea de fundal descrie frunzele de cădere portocalie, roșie și verde.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Salutul de Ziua Recunostintei ia poziția centrală, în timp ce vârful triunghiului este ocupat de o curcan chubby și adorabilă, purtând o pălărie de pelerin. Acest lucru este fabricat din material moale, lavabil. Câinii nu sunt deranjați de Plus Dimensiuni Ziua Recunostintei peste guler Dog Bandana - Ziua Recunostintei fericite și este foarte ușor să alunecați. Spre deosebire de alte benzi pe care va trebui să le pliați sau să coaseți, astfel încât puștiul dvs. mai mic ar putea să-l poarte, de asemenea, acest lucru vine într-o gamă completă de dimensiuni de la X prin l.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Aceasta este o idee minunată! Nici un bandannas nu cade! Am fost foarte mulțumit de această achiziție și mă voi întoarce mai mult!... "

5 Tendințe de Ziua Recunostintei Bandanas

Tendințe coadă Bandanas Dog cu designuri tematice de Ziua RecunostinteiCe poate fi mai special decât un bandana de câine manual împodobită cu o suprapunere de textile asemănătoare simțite pentru a crea o temă de Ziua Recunostintei? Ei bine, acest câine bandana de la Tendințe de coadă este special. Este fabricat din o cârpă roșie 100% bumbac cu margine cusute. Piesa centrală este o aplicație folosind diferite culori de țesături simțite pentru a descrie o curcan.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acestea cele mai bune Ziua Recunostintei Bandanas sunt lavabile cu mașina, dar recomandăm spălarea mâinilor, astfel încât să nu deterioreze manualul aplicației. Această dimensiune se potrivește câinilor cu circumferința gâtului de 16 "-24". Tendințe coadă Bandanas Dog cu designuri tematice de Ziua Recunostintei într-adevăr arată drăguț pe câini și este bine făcut.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Acest lucru este adorabil, bine dimensionat pentru catelul meu de dimensiuni medii și bine făcut. El îl purta la clasa lui de formare a catelului și este încă în formă perfectă; va purta-o pentru o familie de mulțumiri ... "

6ruff Ruff și Mowggie Bandana

Ruff Ruff și Mowggie Bandana, GobbleRuff Ruff și Mâncărime Doggie Bandana este atractivă în fundal negru, cu un design portocaliu care se află într-adevăr. Orange Print spune: "Gobble gobble gobble" și există o curcan lângă cuvinte - inconfundabil accesoriu de Ziua Recunostintei Dog. Pânza este 100% bumbac turcesc organic certificat.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Border Bandana este cusută și designul este imprimat pe ecran. Acest lucru este ușor de spălat mână, dar puteți, de asemenea, spălați-l pentru o ușurință pentru ușurință. Ruff Ruff și Mowggie Bandana, Gobble este disponibilă în mediu, ceea ce este perfect pentru câinii care cântăresc 10-50 lb. Are o lungime de 26 "și lățime de 12".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Micul meu bug de dragoste arată adorabil în ziua ei din Turcia Bandana. Iubeste acest articol. Item conform descrierii…"

7Plus de mărime de mărime Plegrim Bandana

Plus Dimensiuni Ziua Recunostintei peste guler bandana - Pilgrim TurciaIată un alt design de la Pui de dimensiuni. Acestea cele mai bune Dog Bandanas de Ziua Recunostintei au acelasi concept supra-the-guler, care este soluția perfectă pentru a face bandaNaS să rămână pe câini foarte jucăuși. Acest lucru nu are un salut de Ziua Recunostintei tipărite, dar paleta de culoare portocalie, galbenă, maro și roșie este deja o ofensă a vacanței.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

În plus, curcanul drăguț într-o pălărie de pelerin - este o mascotă pe care nu o poți lipsi. Plus Dimensiuni Ziua Recunostintei peste guler bandana - Pilgrim Turcia este fabricat din material flexibil și durabil și vine în trei dimensiuni de XS, S și L. Dimensiunea XS are o deschidere a fantei de guler de 1 ", lungimea topline a gulerului de 5.5 ", și de sus la lungimea vârfului (partea din bandana care arată designul) de 5".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Photo): "Acest lucru se potrivește foarte bine pe ambii puii, unul dintre ei are 17243; gâtul și celălalt un 22 & # 8243; gât…"

8brands la vânzare Ziua Recunostintei Bandana

Branduri de vânzare, Inc`s Happy Ziua Recunostintei Dog BandanaAceste bandane de câine de Ziua Recunostintei sunt realizate din material de bumbac respirabil. Printre bandanele singure prezentate în această listă, este cel mai puțin costisitor. Ea vine într-o culoare brună rece și deschisă și un design supus. Tipărită pe această bandana de la Branduri de vânzare, Inc este un salut "fericit de Ziua Recunostintei" în litere maro întunecate. Un model de picioare de curcan prăjite este imprimat în o nuanță mai întunecată de maro de-a lungul granițelor lui Bandana.

Branduri de vânzare, incul de Ziua Recunostintei Happy Bandana vine într-o dimensiune mare și se fixează în jurul gâtului cu o bandă de velcro. Această dimensiune este perfectă pentru câinii cu gât larg cântărind până la 50 lb. Aceasta este mașina lavabilă, dar spălarea mâinilor va fi o briză și va face ca cureaua Velcro să fie mai lungă.

9Pupteck Pet Dog Cat Puppy Bandana

Pupteck Pet Câine Cat Puppy BandanaSpre deosebire de cealaltă bandă pe care o avem în lista noastră, aceasta este în formă pătrată, nu triunghiulară. Pliate în diagonală, acești mai buni Bandanas de Ziua Recunostintei de la Puptek Luați forma unui triunghi și poate fi folosit ca bandană legată în jurul gâtului câinelui. Selecția de culoare este foarte minunată, cu alegeri roșii, maro, albastru închis și vin roșu.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Fiecare bandana combină de fapt diferite culori ale filetului, nu pur și simplu culoarea indicată în alegerile de variație. Pupteck Pet Câine Cat Puppy Bandana Măsuri 16.7 "x16.7 "și este realizat din o cârpă de lenjerie de 100%, care este reversibilă. O parte arată un model multicolor de dreptunghiuri mici, în timp ce partea inversă afișează un model asemănător cu plăci, dar cu o mulțime de fire. Materialul este foarte moale, ca o eșarfă delicioasă.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review + Fotografii): "Absolut minunat! Câinele meu arată atât de frumos cu acest lucru și am luat atât de multe fotografii. Se potrivesc cu câinele meu perfect.... "

10Bandit`s`s Pet Bandanas de companie

BanditAcesta este cel similar cu 3-Pack Bandit`s Bandana Setați că am fost prezentate, dar cu diferite modele conținute în ambalaj. Acest lucru are, de asemenea, o bandana pentru fiecare dintre aceste sărbători - Ziua Recunostintei, Crăciun și Halloween.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceste Bandanas de câine de Ziua Recunostintei sunt aceleași cu cea din setul anterior. Celelalte două banane, cu toate acestea, suportă diferite modele, inclusiv un model verde pentru Crăciun și o bandă neagră cu amprente colorate pentru Halloween. La fel ca setul anterior, Bandit "S Bandanas Pet Bandanas de companie sezonieră sunt realizate din țesătură de bumbac 100%, purtați peste guler prin cusătura de sus. Acest lucru este disponibil în dimensiuni mici.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Cute și frumos potrivite pentru un retriever de laborator de 32 de lire sterline arată la fel.... "

11PLUS Dimensiune Puii mănâncă legume bandana

Plus Dimensiuni Ziua Recunoștinței peste câinele guler Bandana - mănâncă legumeNu vom ajunge niciodată suficient Plus de dimensiuni " Cel mai bun Bandanas de câine de Ziua Recunostintei, atâta timp cât continuă să intre cu design atractiv de vacanță. Aceasta este făcută în special pentru Ziua Recunostintei cu imagini de frunze de arțar de portocale, roșii și galbene și o curcan cu penaj colorat purtând un semn care spune: "Mancati legume".

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta vine în patru dimensiuni variind de la xs prin l. De la Plus Dimensiuni Ziua Recunoștinței peste câinele guler Bandana - mănâncă legume este conceput pentru a fi purtat peste guler, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lungimea necesară pentru a face ca scopurile să se întâlnească și dincolo de a le lega împreună. Pentru referință, dimensiunea medie are 1.5 "Deschiderea gulerului, lungimea superioară a gulerului de 12" și 8 "de sus la vârful vârfului. Această dimensiune ar trebui să fie perfectă pentru majoritatea câinilor care cântăresc aproximativ 40 lb.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Super drăguț și a luat o mulțime de râde cu familia la Ziua Recunostintei. Dimensiunea a fost doar pe câinele meu de dimensiuni medii (42 lbs).... "

12Legați-vă pe triunghiul de Ziua Recunostintei Bandanas

Bandanas Unlimited cravată pe triunghiul de mulțumire BandanasIată o altă bandă triunghiulară triunghiulară. De data aceasta este de la Bandanas nelimitat. Spre deosebire de celelalte seturi de 3 piese pe care le-am prezentat, acest set conține toate cele trei în modele de Ziua Recunostintei. Deci, aceasta ar fi o minunată pick dacă aveți trei câini pentru a accesa pentru o petrecere sau dacă doriți pur și simplu să aveți diferite opțiuni disponibile imediat.

  • Ziua Recunostintei Dog Bandana Recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Marginile Bandanas nelimitat`s Legați pe triunghiul de Ziua Recunostintei Bandanas sunt cusute pentru un finisaj mai durabil. Partea care merge în jurul gâtului este ușor înclinată pentru o potrivire mai bună. Această parte înclinată măsoară 29 "lung de la un vârf la celălalt. Cele trei bandane sunt în culori galbene, bej și galben-verde.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): "Sunt drăguți și se potrivesc bine ..."

13fundog fericit Ziua Recunostintei Bandanas

Bandanas fericit de Ziua Recunostintei Fundog BandanasUltimul pe lista noastră, dar cu siguranță nu este cel puțin, este o bandă triunghiulară portocalie arsă de la, Fundog Bandanas. Măsoară 22 "pe cele două părți mai scurte și egale și 31" pe cea mai lungă parte. Această lungime lungă face ca acești mai buni Bandanas de câine de Ziua Recunostintei potrivite pentru câini medii și mari. Dacă se pliază pe partea superioară, poate fi utilizat pentru câinii mai mici cu o lungime amplă pentru a se termina cu.

Desfășurat, cu Bandanas fericit de Ziua Recunostintei Fundog Bandanas pot fi folosite pe câini mai mari cu circumferința gâtului de aproximativ 28 ", permițând câțiva centimetri pentru a lega capetele cu. Împotriva fundalului portocaliu ars este imprimarea întunecată contrastantă a pălăriei unui pelerin, o siluetă a piciorului de curcan, și cuvintele "Happy Ziua Recunostinte Gobble Gobble". Ceea ce poate fi mai articulat decât asta?

Citiți următorul: Top 10 coliere de câini de Ziua Recunostintei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 13 Confortabil de ziua recunostintei themed bandanas