Să vorbim: împărtășiți cina de ziua recunostintei cu caini

Sfaturi de top Câine - împărtășiți cina de Ziua Recunostintei cu câiniAzi e ziua! Ziua Recunostintei este in cele din urma aici. Păstrează Sfaturi de siguranță de mulțumire că am împărtășit săptămâna trecută și am înțeles pericolele pe care le fețele tale de companie atunci când casa ta este plină de familie, prieteni și mâncare. O mulțime de părinți de companie doresc să se bucure de masa de vacanță prin împărtășirea cu tovarășul lor canin, dar majoritatea alimentelor de mulțumire pe care le mâncăm nu sunt sănătoase pentru câinii noștri.

Este bine să vă dați FIDO un gust mic de răspândire, dar nu ar trebui să-și alcătuiească întreaga dietă pentru această zi. Orice schimbare semnificativă a dietei unui câine ar putea să-și arunce tractul digestiv din Whack, așa că nu doriți să-l hrănească exclusiv de mulțumiri de mulțumiri, cu excepția cazului în care aceasta este ceea ce se compune întotdeauna.

Câteva gustări aici și acolo pe tot parcursul zilei nu vor face rău, atâta timp cât vă asigurați că creșteți raportul de exerciții pentru câine pentru a arde caloriile suplimentare.

De asemenea, citiți: Ziua Recunostintei Sfaturi pentru proprietarii de animale de companie

Împărtășirea cină de Ziua Recunostintei cu câini

Câine mănâncă Ziua Recunostintei Cina Turcia

Să începem cu bunul & # 8230;

Știm cu toții că cea mai bună parte a cina de mulțumire este suculența, delicioasă Curcan. Câinele dvs. se poate bucura și de Turcia, dar nu în același mod pe care îl facem. În primul rând, oasele de curcan pot fi foarte periculoase dacă câinele dvs. îi ingeră. Ei se pot sparge și se pot sparge, ceea ce putea să-și facă gâtul să se zgâlțâie și ar putea, de asemenea, să perceapă căptușeala stomacului.

Nu este singurul pericol cu ​​Turcia. Anumite ierburi și mirodenii sunt toxice pentru câini, deci asigurați-vă că numai să-l hrănească cu Turcia neasigurată. Pielea din Turcia conține și o mulțime de grăsimi, deci vă lăsați mai bine pentru oaspeții dvs. umani. Stick cu carne albă prea. Carnea întunecată este mult mai bogată și are un conținut mai mare de grăsimi.

Dacă utilizați dovleac În gătitul de vacanță, puteți să împărtășiți cu siguranță unii cu prietenul dvs. blând. Purele pură este un mare tratați pentru câini și este super sanatos. Ajută la sănătatea tractului digestiv. Dacă utilizați conserve de dovleac sau piure de dovleac de casă, hrăniți-l pe puști înainte de ao adăuga într-un alt fel de mâncare sau amestecându-l cu îndulcitori.

Împărtășirea cina de Ziua Recunostintei cu câinii nu trebuie să fie stresantă. Există o mulțime de tratamente pe care le puteți da să se bucure. Cranberries sunt un alt exemplu excelent al unui astfel de tratament, deoarece acestea sunt pline de antioxidanți și sunt minunate pentru sănătatea tractului urinar. Anumite legume ca fasole verde, morcovi, și sparanghel sunt pline de substanțe nutritive, mai ales dacă sunt servite crud. Le puteți găti, doar asigurați-vă că nu adăugați agenți de sare sau aromatizanți ca și cei care pot deshidrata animalul dvs. de companie.

Cartofi poate fi împărtășită și cu pooch-ul tău, dar asigurați-vă că știți ce este în ele. Dacă cartofii piure au fost amestecați cu unt sau produse lactate, vor fi mai mari în grăsime și ar putea supăra burta câinelui. Salvați câteva cartofi în fața laterală înainte să le ștergeți și veți fi toate setate. Partajare SHeet Cartofi cu Fido este o alternativă mai sănătoasă la cartofi albi.

LEGATE DE: 10 VET Branduri de alimente recomandate pentru câini

Mâncare proastă pentru câini la Ziua Recunoștinței

Ce zici de rău?

Am menționat versiunile mai puțin sănătoase ale unora dintre alimentele de mai sus, dar unele feluri de mâncare de mulțumire pot fi dăunătoare pentru animalul dvs. de companie, indiferent de modul în care sunt pregătiți. Nimic nu ar distruge o adunare de Ziua Recunostintei mai repede decat o excursie la clinica de urgenta veterinata, asa ca asiguraþi siguranta de orice fel de alimente care ar putea fi dăunătoare câinelui tău.

Deși carne de curcan alb, fără piele este o gustare excelentă pentru animalul dvs. de companie, Turcia cu amănuntul Carnea ar putea face cainele voastra foarte bolnav. La fel ca oamenii, Salmonella este o boală pe care câinii îl pot contracta de la consumul de carne subterană. Amintiți-vă să vă păstrați câinele departe de orice mâncare care a fost condimentată cu ingrediente precum Sage, Ceapă sau Usturoi, de asemenea. Prea multe dintre aceste ierburi și condimente ar putea fi fatale pentru câinele dvs.

Ingredientele din sos și umplutură poate include o cornucopie de alimente toxice pentru câini. Ingrediente comune, inclusiv ciuperci, ceapă, salvie, piper, pui, usturoi, scalioane și praz pot avea un efect negativ asupra sănătății câinelui. Este mai bine să-ți păstrezi câinele departe de umplutura și gravitățile împreună. Ele sunt, de asemenea, ridicate în grăsimi.

Deși afinele sunt minunate pentru animalul dvs. de companie, sos de merisoare este foarte mare în zahăr. Indiferent dacă este de casă sau de la o cutie, nu vă alimentați sosul de afine. Aluat de paine și Batteruri brute de coacere nu ar trebui, de asemenea, să fie acordate câinilor. Drojdie în aceste alimente se va extinde după ce câinele tău îi ingeră, provocând vărsături, balonare și o mulțime de disconfort.

Salatele de fructe pot fi periculoase dacă conțin struguri sau stafidele. O mulțime de bunuri de mulțumire conțin nuci, care sunt de obicei bine pentru câini, dar nuci și nuci de macadamia poate provoca toxicoza care duce la daune neurologice. Alcool nu este niciodată bine să-ți dai animalele de companie, dar pe Ziua Recunoștinței vei avea mulți oameni în casa ta și cineva poate fi apt să-și pună băutura alcoolică în cazul în care câinele tău poate ajunge la ea.

LEGATE DE: Cea mai bună Ziua Recunostintei tratează pentru câini

Împărtășirea cină de Ziua Recunostintei cu câini

Asigurați-vă că toți oaspeții dvs. înțeleg că câinele dvs. nu are voie să li se ofere mâncare, cu excepția cazului în care persoana vă întreabă mai întâi. Spuneți oamenilor că trebuie să fie atenți la câinele dvs. și vor trebui să-și pună plăcile și ochelarii de la îndemâna lui FIDO. Amintiți-vă că doar pentru că o mâncare este bine să vă hrăniți câinele, nu înseamnă că el ar trebui să-l mănânce în cantități mari.

Câteva gustări de mulțumire nu îl vor răni, dar împărtășirea cina de Ziua Recunostintei cu câinii trebuie făcută cu ușurință. Păstrați-vă câinele dvs. tratați în cea mai simplă formă. Lean Meats și unele fructe și legume sunt singurele lucruri pe care câinele dvs. ar trebui să le primească pe Ziua Recunostintei sau în orice altă zi.

Care sunt gândurile tale în această privință?

Citiți următorul: 10 dintre cele mai drăguțe cărți de Ziua Recunostintei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: împărtășiți cina de ziua recunostintei cu caini