Să vorbim: sfaturi de siguranță pentru câini

Top Sfaturi pentru câini - Sfaturi de siguranță pentru câiniZiua Recunostintei este la doar o saptamana departe. Săptămâna trecută am dat niște indicii Călătorind cu câinele dvs. la Ziua Recunoștinței, Și în această săptămână aș vrea să discutăm câteva sfaturi generale de siguranță pentru a ține minte în vacanță. Ziua Recunoștinței nu poate părea ca un timp periculos pentru animalele de companie, ci cu toți vizitatorii, călătoriile și alimentele care sunt implicate, poate fi de fapt destul de nesigure. Păstrați aceste sfaturi în minte în această săptămână, în timp ce vă faceți pregătirile de vacanță.

În doar șapte zile, mesele și contra-topurile din jurul țării vor fi acoperite cu tot felul de alimente delicioase. Casele vor fi umplute cu familia și prietenii, iar mai mulți americani vor călători cu avionul, trenul și mașina decât în ​​cele mai multe zile ale anului. Este greu să nu drool peste smorgasbord de alimente care este afișat, dar nu ești singurul. Șansele sunt, fido-ul tău are ochii pe sărbătoare, de asemenea.

Nu este doar mâncarea care ar putea fi un pericol pentru câinele dvs. Vei fi ocupat, casa ta poate fi plină de oameni, sau ai putea călători. Toate aceste opțiuni vor aduce cu ei o mulțime de pericole pentru companionul dvs. canin. Va trebui să vă gândiți la totul în casa dvs., de la gunoiul suplimentar la decorațiunile de vacanță.

De asemenea, citiți: Vita Sfaturi de siguranță pentru Ziua Recunostintei pentru proprietarii de animale de companie

Ziua Recunostintei Sfaturi pentru câini

câine mănâncă cină de Ziua RecunostinteiDacă mâncați puțin prea mult în ziua de Ziua Recunostintei, probabil vă veți simți umflată și obosită. Mâncarea prea multor bunuri vă poate lăsa cu o stomac, dar după un pui de somn scurt sau o pauză pe canapea care urmărește prima jumătate a unui joc de fotbal, veți simți mult mai bine. Dacă câinele dvs. intră în mâncare, ar putea însemna mai mult decât o burtă supărată. S-ar putea să vă uitați la o excursie la clinica veterinară de urgență și la o factură pentru câteva sute de dolari.

Siguranța alimentară pentru câini

Turcia este bună pentru câini, dreapta? da și nu. Carnea de curcan în sine nu este o gustare proastă pentru FIDO, dar trebuie să fii sigur că este pielea și oase liber. Oasele pot fi un pericol de sufocare și dacă animalul dvs. de companie reușește să înghită pe unul, ar putea face rău pe stomac. Oasele pot împrăștia sau găuri în stomacul căptușelii și provoacă probleme digestive majore. Turcia brută poate fi, de asemenea, un pericol, deoarece poate conține bacterii de salmonella.

LEGATE DE: 15 motive pentru a lua în considerare porțile de siguranță pentru animalele de companie pentru câinele dvs

Aluat de paine este, de asemenea, un nu-nu pentru animale de companie. Când este ingerat, drojdia din aluat va continua să transforme zaharurile în gazul de alcool și dioxid de carbon. Acest lucru poate duce la un câine beat și umflat și cu siguranță va cere o excursie la veterinar. Strugurii și stafidele conțin o toxină care poate provoca leziuni renale în canini. Ingerarea acesteia va justifica o excursie la veterinarii de urgență.

Știați că ceapă și praful de ceapă sunt ingrediente comune în umplutură și condimente? Ambele vor distruge celulele roșii ale câinelui, care pot duce la un caz sever de anemie. Ciocolată, alimente grase și tratamentele zaharoase trebuie, de asemenea, să fie evitate.

Nu este doar mâncarea la o Ziua Recunostintei care este periculoasa. Înfășurarea pe care alimentele intră poate fi, de asemenea, extrem de periculoasă. Folia de aluminiu, hârtia de ceară și celofanul pot fi toate pericolele de sufocare - mai ales atunci când au bucăți de alimente și o mulțime de mirosuri de yummy ne-au blocat.

Va trebui să fii prea precaut de gunoiul tău poate. Chiar și câinii care nu sunt câinii de gunoi pot fi tentați să tragă ceva din gunoi poate, dacă miroase ca un delicios de mulțumire de Ziua Recunostintei. Funcțiile de alimente care au fost aruncate pot fi doar motivația că un câine bine comportat trebuie să meargă într-o grămadă de gunoi. Asigurați-vă că gunoiul dvs. poate avea a capacul securizat Sau păstrați-o la îndemână.

Există o mulțime de lucruri pe care animalul dvs. de companie nu le poate avea la cină de Ziua Recunostintei, dar un lucru de care are nevoie este apa proaspătă. Uneori, cu o casă plină de oameni și o mulțime de preparate pentru a finaliza, devine ușor de uitat să umple castronul de apă. Atribuiți cuiva sarcina de a verifica vasul de apă al animalelor de companie pe tot parcursul zilei. Poate un copil mai în vârstă care nu va avea alte responsabilități și va fi sigur că va face treaba.

câine și familie la Ziua Recunoștinței

Fiind în siguranță cu compania

Casa ta este sigur de a fi plin de Ziua Recunostintei, iar daca esti destul de norocos pentru a petrece vacanta la casa altcuiva, este sigur de a fi ambalat acolo. Dacă o mulțime de oameni vin în casa ta sau îți aduci PET Călătorii la casa altcuiva, va trebui să înțelegeți stresul suplimentar pe care îl va pune pe câinele dvs.

Oameni noi, noi mirosuri, o mulțime de agitație și un mediu foarte ocupat vor face ca cel mai rău coșmar al unui câine - mai ales pentru un câine care are deja probleme de anxietate. Asigurați-vă că FIDO are un loc sigur și liniștit pentru a se retrage atunci când Hoopla devine prea mult pentru el. Dacă animalul dvs. de companie nu face bine în situații stresante, poate doriți să-l păstrați limitat la o zonă liniștită din casa dvs. doar pentru a fi în siguranță.

LEGATE DE: Probleme de anxietate de câine și tratamente

Nu este doar pericolele de a avea o canină stresată în mijlocul multor oameni nefamiliare, trebuie, de asemenea, să vă gândiți la bunăstarea câinelui dvs. Pune-ți în pantofii lui Fido. El va fi înconjurat de oameni noi și probabil va fi cel puțin câțiva copii alergand in jur. Vor exista o mulțime de mirosuri noi și ispite și se vor gândi doar la toate zgomotele.

Furnizarea câinelui dvs. cu un loc sigur și liniștit este cea mai bună opțiune. Îi poți da un jucărie interactivă de distribuire pentru a-l ocupa. Jucarii Kong, sau o varietate similară, sunt o alegere excelentă. Le puteți umple cu unt de arahide sau alimente de câine umede și puneți-le în congelator peste noapte. Atunci când este timpul ca compania să înceapă să sosească, poți să-ți dai câinelui său înghețat și va fi ocupat de ore.

Decorațiuni sigure pentru câini

Dog Ziua Recunostintei SiguranțăDecorațiile pot reprezenta o mulțime de probleme de siguranță pentru canini. Cea mai mare amenințare este electrocutarea. Dacă aveți lumini decorative, ornamente de gazon gonflabile sau alte decorațiuni electronice, ele pot fi periculoase pentru câinele dvs. Asigurați-vă că toate cablurile sunt ascunse sau fixate corespunzător - doar în cazul în care puiul dvs. devine nevoia de a mesteca.

De asemenea, veți fi nevoie să păstrați orice lămpi sau decorațiuni încurcate. Dacă este posibil ca câinele dvs. să vadă decorarea ca a Chew toy, Veți dori să vă asigurați că îl asigurați într-o zonă pe care nu o va putea ajunge.

LEGATE DE: 10 sfaturi pentru a alege dreptul de câine foarte mare de câine

Deși este doar Ziua Recunostintei, mulți oameni au început să decoreze deja pentru vacanța de Crăciun. Rețineți că multe plante sunt otrăvitoare pentru câini. Poinsettias, vâsc de boabe și boabe de holly sunt toxice pentru canini. Orientele de sticlă și lumanari pot însemna, de asemenea, probleme mari pentru câini. Ele pot fi ușor lovite și sticla spartă ar putea zbura peste tot. Lumanările ar putea fi, de asemenea, un pericol de incendiu dacă ar fi bătut.

Păstrați mulțumirea în siguranță pentru toată lumea

Dacă aveți vreo îndoială cu privire la comportamentul câinilor dvs. într-o mulțime sau cu oameni nefamiliari, Luați traseul sigur și păstrați-l într-o locație sigură, liniștită și sigură ca un dormitor sau o canisa. Dacă câinele dvs. va fi gratuit în toată casa, vorbiți cu oaspeții dvs. care nu cunosc regulile pentru câini din casa dvs.

Lăsați-i pe toți să știe că Fido are nevoie de spațiul său și să fie sigur că părinții își monitorizează copiii în jurul câinelui în orice moment. Asigurați-vă că vă spuneți oaspeților dvs. că câinele dvs. nu este permis, de asemenea, mâncarea de masă. Ei bine, adică oaspeții pot da câinelui tău ceva ce nu ar trebui să aibă sau poate fi hrănit o cantitate mare de alimente care îi va face burta bolnavă mai târziu.

Ziua Recunostintei este un moment pentru a petrece cu prietenii si familia. Este timpul să apreciem toate lucrurile pe care le luăm de la sine în anul. Ce este un proprietar de câine mai mulțumit pentru dragostea necondiționată a companionului lor canin? Este de înțeles că doriți să petreceți ziua cu FIDO, dar asigurați-vă că urmați măsurile de precauție adecvate pentru a păstra ziua în siguranță pentru câinele și oaspeții casei dvs.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune coliere de câine de Ziua Recunostintei

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Să vorbim: sfaturi de siguranță pentru câini