Top 10 coliere de câini de ziua recunostintei

Este distractiv să împărtășiți sărbătorile cu membrii familiei dvs. - inclusiv membrii familiei dvs. blană. Uneori, aducând doar fido cu tine la adunările de familie este de ajuns, Cele mai bune coliere de câine de Ziua RecunostinteiDar alți proprietari de animale de companie doresc să fie un pic mai festiv.  Cele mai bune coliere de câini de Ziua Recunostintei sunt o modalitate ușoară de a include animalul dvs. de companie în distracția de vacanță!

Amintiți-vă că aceste gulere nu sunt doar pentru spectacol. Câinele dvs. va trebui să-l poarte cel puțin câteva ore la un moment dat. Trebuie să vă asigurați că găsiți a guler care se potrivește și este confortabil.

Am găsit 10 dintre cele mai bune coliere de câine de Ziua Recunostintei și am evaluat argumentele pro și contra ale fiecăruia. Iată o privire rapidă la cele cinci opțiuni ale noastre și vom intra în mai multe detalii despre fiecare guler în jos:

Ziua Recunostintei Collars Preț Calitate Rating
Blue Pet Spirit Collection Designer Guler $ B 4.6/5
Schmoopsie Couture Ziua Recunostintei Turcia Guler $ A 4.7/5
Colierul de Ziua Recunostintei lui Canlindesign $ A+ 4.8/5
Tara Brook Design Deluxe Guler $ A 5.0/5
Up Country Gobble Gobble Gollar de Ziua Recunostintei $$ B+ 4.5/5

* Faceți clic pe cele mai bune coliere de câine de Ziua Recunostintei pentru mai multe informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Top 10 cele mai bune coliere de câine de Ziua Recunostintei

1Blueberry Pet Spirit Designer de guler

Blueberry Pet Spirit Collection Designer Guler DogMarcați începutul sezonului de vacanță cu un guler de Ziua Recunostintei pentru prietenul dvs. Wooly. Pet de companie de afine Intrăște colecția de spirit de Ziua Recunostintei cu gulere de câine de designer, și ai iubi acest model de curcan în culori de toamnă cu accent de frunze de arbore de amovibilitate. Gulerul este construit în mod durabil de umplutură poliester de înaltă calitate pentru confort optim pe piele.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Pentru fixarea convenabilă și ajustabilitatea maximă, Blueberry Pet Spirit Collection Designer Guler Dog are catarame de presă din plastic ecologice, diapozitiv de reglare din plastic și un inel D metal. Dimensiunea medie are o lungime care este reglabilă de la 14.5 "la 20" și o lățime de ¾ ", și este recomandat câinilor care cântăresc până la 45 de lire sterline. Pentru o potrivire sigură, măsurați circumferința gâtului câinelui, permițând două degete să se potrivească între guler și gâtul animalului dvs. de companie.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; dragoste gulere de afine. Recomandă-i pentru animalele de companie. A cumpărat acest lucru pentru bunicul meu. Scopul meu este de a avea unul pentru fiecare vacanță plus i-am cumpărat pe alții pentru ea. Apoi potrivirea și # 8221;

2Schmoopsie couture curcan guler

Acest guler de câine de Ziua Recunostintei de la Schmoopsie Couture este făcută cu mândrie și manipulată în SUA și îi veți iubi curea puternică a nailonului. Spre deosebire de gulerul afine, modelul de față de la curcan de-a lungul lungimii gulerului nu a fost tipărit direct pe nailonul portocaliu. În schimb, a fost tipărită pe accentul de designer american de designer american de designer și cusut la nailonul portocaliu.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acesta este unul dintre cele mai bune coliere de câine de Ziua Recunostintei, deoarece este echipat cu un cataramă și un glisor din plastic pentru reglarea și fixarea și un inel D pentru atașarea leșiei. Cureaua acestui guler de dimensiuni medii este curea largă de 1 inch și o lungime reglabilă de 11 "-17". Există trei lățimi de a alege cu Schmoopsie Couture Ziua Recunostintei Turcia Guler Dog, Dar 1 "este cel mai larg. Puteți verifica și celelalte dimensiuni ale gulerului și puteți potrivi și leashes.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220 de mare calitate și nave în timp util! Plus veți obține o carte frumoasă personalizată mulțumindu-vă. Foarte frumos. Iubeste gulerul. Am experimentat niște gulere care alunecă și nu-și păstrez mărimea, nu acestea sunt "# 8221;

Gulerul de Ziua Recunostintei 3Canintinue

Colierul de câine de Ziua Recunostintei de Ziua RecunostinteiAcest guler de câine de Ziua Recunostintei luminoase de la Cantinessign Are toate capcanele pe care le veți dori pentru viitoarele sărbători de vacanță festivă. Este fabricat din Grosgrain Panglica Accent cusute pe Nylon Webbed Heavy. Acesta are un robust ușor conturat cataramă și un regulator de diapozitive pentru blocare și reglare și un inel D metal. Lucrările de ac sunt solide și utilizează cusătura cutiei acolo unde este necesar pentru a preveni dezintegrarea.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Există trei dimensiuni pentru acest guler larg de 1 inch, variind de la mediu prin extra-mare. Dimensiunea extra-mare are o lungime reglabilă de 18 "-26". Ai iubi alegerile de model pe care le aveți cu Cantinessign`s Guler de câine de Ziua Recunostintei, Pentru că există cinci modele drăguțe toate dedicate pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți mai multe pungi la domiciliu, verificați celelalte modele, astfel încât fiecare dintre câinii dvs. să aibă stilul individual pentru cina de Ziua Recunostintei.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; gros, robust și soooo drăguț! Un guler de calitate excelent, care este foarte distractiv pentru Ziua Recunostintei. Mediul se potrivește perfect Beagle & # 8221;

4 design de brook de lux de lux

Country Brook Design Deluxe Dog gulerCa și gulerul nostru de sus de la animalele de companie, acest guler de la Country Brook nu este proiectat folosind suprafata panglică. În schimb, este o curea de poliester solidă cu designul direct pe ea. Acest guler larg de 1 inch este recomandat câinilor de rasă mare, cum ar fi păstorii germani, taurii de pituri și retrieverii de aur. Dimensiunea mare se va potrivi circumferinței gâtului de 16 "-22". Clapeta este făcută cu cataramă de eliberare a laterală a plasticului conturat durabil pentru confortul dvs. și ajustarea este o alunecare ușoară cu dispozitivul de reglare TRI-GLLID.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Un inel D de metal greu este, de asemenea, încorporat pentru lesa câinelui dvs. Există alte trei dimensiuni deoparte de acest guler mare. Poate doriți să știți că, în timp ce acesta este unul dintre cele mai bune coliere de câine de Ziua Recunostintei, este, de asemenea, cel mai ieftin element de pe lista noastră. Este destul de surprinzător, deoarece putem vedea cât de bine a făcut Country Brook Design Deluxe Dog guler este judecat de cusătura solidă, cusătura dublă cusăturii și cu nailonul solid care utilizează în locul suprapunerii panglicii așa cum am observat mai devreme.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): & # 8220; calitate mare. Foarte fericit & # 8230;.& # 8221;

5Up gobble gobble gobble gobble

Up Country Gobble Gobble Ziua Recunostintei Câine de vacanță GulerObțineți animalul dvs. de companie observat și complimentat cu acest guler atractiv roșu-portocaliu, cu un model repetat al cuvântului "gobble" și imaginea unei curcani. Unul dintre cele mai bune coliere de câine de Ziua Recunostintei, acest model de la UP ȚARA primește mesajul festiv într-un mod subtil, dar inconfundabil.

Această panglică modelată este suprapusă pe curea de nylon maro robustă, care se fixează cu cataramă de plastic cu eliberare rapidă, se adaptează cu un regulator de tridicare din plastic și se atașează la o lesa cu un inel D metal. Up Country Gobble Gobble Ziua Recunostintei Collar de vacanță este manual de mână care este motivul pentru finisajul său curat și destul de frumos. Este disponibilă în dimensiuni medii, mari și extra-mari. Toate dimensiunile au o lățime de 1 inch. Vă recomandăm spălarea mâinilor și uscarea liniei, care ar trebui să fie destul de ușoară.

6Schmoopsie roz de curcan scânteie

Schmoopsie couture Ziua Right Roz Turcia Sparkle Collar DogAcesta este unul dintre cei mai buni coliere de câine de Ziua Recunostintei pentru fete, dar dacă băiatul tău mare nu deranjează designul roz strălucitor, atunci de ce nu? Schmoopsie Couture oferă acest guler destul de frumos la un preț rezonabil. Miezul este curea de nailon greu cu o panglică de designer albă suprapusă. Suprapunerea panglicii are un design drăguț de curcan în culori maro, roz și strălucitor.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Potrivirea cataramei din plastic alb și reglajul tri-glide și un inel D metalul completează gulerul. Există patru dimensiuni disponibile - extra-mici, mici, medii și extra-mari. Cu toate acestea, cea mai mică dimensiune a Schmoopsie couture Ziua Right Roz Turcia Sparkle Collar Dog este de numai 1/2 "Wide, ceea ce face ca designul aproape nerecunoscut. Lățimea cea mai ideală pentru a aprecia modelele drăguțe ar fi 1 "și numai extra-mare are această lățime. Celelalte dimensiuni au o lățime de 5/8 ".

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Imi place foarte mult gulerul, mi-ar recomanda sa mergi cu banda mai larga daca vrei sa vezi designul. Gulerul este foarte bine construit și voi cumpăra cu siguranță coliere suplimentare în & # 8221;

73 Pelerini Dirty Dawgz și gulerul indienilor

3 pelerini murdari Dawgz și indienii de zăpadă de câine de Ziua RecunostinteiSpre deosebire de cele mai multe gulere din această listă, suportul structural pentru acest lucru 3 Dirty Dawgz gulerul este fabricat din PolyPro Windbing, un material care are o rezistență ridicată la întindere și este durabilă, de asemenea. Acest material este mai ușor decât nailonul sau panoul de poliester, astfel face ca colierele mai ușoare ale câinilor. Lățimea de 1 inch a gulerului afișează o scenă de Ziua Recunostintei colorate și festive a laboratoarelor ca indienii și teritoriul Boston ca pelerini.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Există trei dimensiuni pentru a alege de la cele mai bune coliere de câini de Ziua Recunostintei - Mediu, mare, extra-mare - și toate dimensiunile 3 pelerini murdari Dawgz și indienii de zăpadă de câine de Ziua Recunostintei vândute la același punct de preț. Iată un lucru important, nu vă bazați pe dimensiunea obișnuită a câinelui dvs. Trebuie să măsurați de fapt circumferința gâtului câinelui pentru a obține potrivirea perfectă.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Așa # 8220! Dar măsurați înainte de a comanda. Întotdeauna comand XL, iar gulerul este prea mare pentru 85 lb Doberman. Super drăguț, dar, din păcate, nu pot să-l pun pe ea pentru că este prea mare - și nu pot să-l strângem ", # 8221;

Colierul de vacanță reglabil al lui 8ctergear

Colierul reglabil reglabil al lui Crittergear în curcani de vacanțăUn lucru unic despre acest guler de Ziua Recunostintei de la Crittergear este că, deși este de asemenea făcut din nicul de nylon durabil, acesta este acoperit de o țesătură tipărită realizată din bumbac 100%. Deci, dacă aveți un animal de companie care reacționează sau este incompatibil cu nailonul, atunci nu există niciun motiv să nu fiți la modă în timpul sezonului de vacanță. Modelul colorat de curcan pe dungi gri și fundal alb-negru este cu siguranță și temă specifică.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Critergear`s guler de câine reglabil în curcani de Ziua Recunostintei va face pooch-ul tău să privească răcoros fără a fi prea decorat, pe care niște câini nu le place. Este disponibil în cinci dimensiuni pornind de la extra-mic, care este de ½ inch latime și 6 "-11" lung, până la extra-mare, care este de 1 inch latime și 18 "-28" lungime. Are regulator de diapozitive obișnuite, catarama și metalic D-inel.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): # # 8220; drăguț bine făcut și pare a fi confortabil guler de câine. Gulerul a sosit în timpul promis, în stare bună și arată exact ca imaginea. Am un regele de cavalier Charles Spaniel care cântărește și # 8221;

9gobble Ziua Recunostintei Nylon Ribbon Guler

Gobble Ziua Recunostintei Nylon Ribbon Culler de câine de la MidleeUn motiv pentru care panglicile Grosgrain sunt o suprapunere preferată pentru gulere este că ele pot fi create creativ și Midlee Golierul de câine de Ziua Recunostintei demonstrează exact asta. Acest guler vesel joacă cu culori și imagini sugestive pentru a forma cuvântul "gobble" și are Turcia iconică purtând o pălărie de pelerin.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Pentru a ușura ajustarea și fixarea, utilizează dispozitiv de reglare de tridicare din plastic și cataramă cu eliberare rapidă. Există, de asemenea, un inel D metal pentru lesa. Există doar două dimensiuni pentru acești mai buni coliere de câine de Ziua Recunostintei, și ambele sunt de 1 inch. Mediul este lung 10 "-18", în timp ce dimensiunea mare este de 18 "-26" lungime. Strigazul zigzag și cusăturile cusăturii au fost utilizate pentru a asigura o construcție solidă a Gobble Ziua Recunostintei Nylon Ribbon Culler de câine de la Midlee. Designul poate fi purtat de pui sau pui de fată.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): Gulerul este cu adevărat drăguț, dar total inutil. De îndată ce orice presiune este pusă pe guler, se deschide. Câinele nostru nu trage din greu, dar a scos din ea de trei ori într-un minut. Este o siguranță și # 8221;

10Country Brook Design Deluxe Happy Ziua Recunostintei Guler

Tara Brook Design Deluxe Happy Ziua Recunostintei Guler de caineCountry Brooks Ziua Recunostintei Gulerul de caine este fabricat din panglica de nailon 100% si panglica Grosgrain cusute strâns impreuna. Panglica Grosgrain este texturată cu coastele sale transversale distinctive. Poartă un model de frunze și ghinde în culori de toamnă și un salut de mulțumire fericită. Acest design lovește un echilibru frumos între a fi festiv și a fi simplu și subevaluat.

  • Ziua Recunostintei Collar recenzii: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest guler este disponibil în dimensiuni medii, mari și extra-mari. Gulerul de dimensiuni medii este de 1 inch și lucrează pentru câini cu circumferința gâtului între 13 "și 16". Tara Brook Design Deluxe Happy Ziua Recunostintei Guler de caine este moale și confortabil, totuși este făcut robust, așa cum se poate observa din cusatura durabilă cusături și cataramă din plastic de la cataramă și curea de perete.

Cea mai utilă recenzie (citiți Full Amazon Review): # 8220; Cute Collar & # 8221;


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 10 coliere de câini de ziua recunostintei