Oameni alimente pentru pui

Puppies împărtășesc un con de înghețată

Este distractiv să vă tratați catelul, dar alimentele oamenilor nu sunt cele mai bune pentru ei. În timp ce tratarea ocazională a rețelei de masă poate să nu fie dăunătoare, acestea ar trebui să fie limitate când câinele dvs. este tânăr. Aflați modalitățile sănătoase pe care le puteți trata câinele și care sunt cele mai bune alimente.

De ce puii iubesc tratamentul

Pentru câini, mâncarea poate fi un eveniment comunal și hrănirea mâinilor dvs. ajută la întărirea Bond de iubire pe care îl împărțiți. Puii adesea cerșesc să se acorde atenție și să se răsplătească cu tratamente, astfel încât cele două devin inseparabile.

Riscurile de hrănire a puilor alimente

Nu este nimic în neregulă cu tratarea puiilor într-un mod sănătos, dar este ușor să mergeți prea departe. A Puppy de grăsime poate fi drăguț, dar nu este sănătos, iar obezitatea poate duce la o durată de viață mai scurtă ca adult. Păstrați-vă catelul în timp ce crește într-un câine adult poate adăuga de fapt până la doi ani de viață mai lungă.

Puii au special Nevoile nutriționale. În timp ce se pot bucura de aceeași mâncare pe care o facem, un pic poate merge mult. Oamenii alimente pentru cățeluși nu sunt neapărat teribili, în special în cantități mici. Cu toate acestea, prea mult poate înlocui nutriția echilibrată de care au nevoie.

Overindulging își poate risca viața dacă mănâncă prea mult sau gobble lucrurile greșite, indiferent dacă le-ai tratat cu scopul sau l-au pescuit din gunoi.

Limitați aceste tratamente

Fragmentele de masă nu ar trebui să facă niciodată mai mult de 10% din caloriile zilnice ale animalului. Dacă intenționați să vă tratați membrii familiei blană, nu uitați să scăpați mai întâi aproximativ 10% din dieta lor obișnuită, astfel încât să nu adăugați prea multe calorii.

Va trebui să vă antrenezi, familia și oaspeții tăi pentru a le păstra de la înființarea unui om de mâncare de mâncare cu catelul dvs. Face regulile casei despre momentul în care și în cazul în care tratamentele sunt oferite și asigurați-vă că sunt urmate de familia dvs. Educați oaspeții, astfel încât bunica nu se strecoară un tratament la catelul dvs. atunci când vizitează.

sfaturi

  • Păstrați-vă catelul departe de masa de masă pentru a preveni construirea unui obicei de cerșit. În timpul meselor, catelul ar trebui să fie izolat într-o altă cameră.
  • Oferiți orice mâncare specială pentru cățelușul dvs. ca un dressing de sus pe hrana obișnuită ca parte a lui Masa programată- în castron.
  • Puppy-dovada bucătăria pentru a preveni Surfing blat. Acordați o atenție deosebită containerelor de gunoi și accesului la contoare.

Tipuri de oameni alimente tratează pentru cățelușul tău

Ceea ce este sănătos pentru dvs. este mai probabil să fii sănătos pentru animalele de companie, de asemenea.

  • Carne slabă: Cantități mici de curcan, pui și carne de vită slabă sunt bune, dar evitați șunca, deoarece poate fi prea bogată pentru o digestie a catelusului. Asigurați-vă că nu vă dați câinelui dvs. nici o carne care conține oase gătite de păsări sau oase de șuncă, care se pot sparge.
  • Legume: Legume fierte sau brute, cum ar fi broccoli, morcovi și sparanghel, pot fi mari tratamente. Dacă oaspeții vor să-ți trateze animalul de companie, sugerează că încep cu tava proaspătă de legume. Dips sau sosuri ar trebui evitate.
  • Fructe: Amintiți-vă să eliminați semințele sau gropile în fructe care pot fi toxice sau de a provoca blocaje. Portocalele conțin vitamina C și merele pot ajuta sanatate dentara când este mestecat. Banană, pepene galben, și pepene de asemenea, sunt bine pentru tratamentele catelului. Mulți câini ca untul de arahide ca un tratament.
  • Amidonuri: Cartofi, orez și pâine trebuie să se limiteze la cantități mici, deoarece sunt ridicate în calorii. Evitați să dați sosuri ca sosul împreună cu amidranțele, deoarece acestea pot fi prea bogate.
  • Lapte: Puppies poate iubi laptele ca un tratament, dar laptele de dog mama este diferit de laptele de vacă. Puii adesea nu pot digera cu ușurință lapte și prea mult poate provoca diaree. În schimb, încercați să oferiți un pic de iaurt simplu.

Alimentele otrăvitoare pentru puii

Bucurați-vă de tratarea puiilor cu alimente sănătoase, dar fiți conștienți de faptul că unii alimente sunt otrăviți pentru cățeluși.

Avertizare

Nu vă alimentați ciocolata de catelus, strugurii, stafide, piulițe macadamia, avocado sau dulciuri aromate cu îndulcitori artificiali cum ar fi xylitol.

Jucăriile de câini și joacă

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Dietele de catelus au nevoie de mai multi proteine ​​si grasimi. Cummings Scoala de Medicina Veterinară la Universitatea de Tufts, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Oameni alimente pentru pui