Cum să puneți împreună o pauză

Călăcire de cai pregătește Bridle

Ți-ai luat-o pe Bridle în afară pentru o curățare bună? Punerea în spate a mâinilor dvs. nu este complicată. Aceste instrucțiuni sunt pentru a pune împreună o pâine engleză, dar multe pâini occidentale sunt similare. Începeți prin a face cataramele care dețin frizele din centru. Reinsele occidentale poate să nu aibă o cataramă, așa că doar le-a pus în lateral pentru moment. Apoi, urmați pașii de mai jos pentru punerea corectă pentru a vă întoarce împreună.

  1. Pune coroana și gâtul

    Așezați-vă că grilajul, astfel încât gâtul de pe bucata de coroană este în jos. Piesa coroanei este partea care stă peste vârful sau sondajul capului calului. Pe unele pâini occidentale, cureaua de zăvorâre a gâtului este separată, deci va trebui să stați și această piesă.

  2. Puneți pe banda de brown

    Alunecați browanda prin tragerea atât a capătului gâtului, cât și partea superioară a pieselor obrazului prin buclă. Dacă există o parte dreaptă până la browanda dvs., ca o decorare a unui anumit tip, asigurați-vă că ați pus-o în această primă etapă cu susul în jos. Se va sfârși în sus în sus odată ce l-ați alunecat în jurul laturii opuse a coroanei.

  3. Poziționați banda de browon

    Glisați browanda peste coroană. Apoi introduceți gâtul prin partea superioară a celei de-a doua buclă pe banda de brow. Îndreptați totul, așa că arată frumos.

  4. Atașați piesele obrazului

    Acum veți fi atașați piesele obrazului. Cataramele de pe o pâine sunt mereu în exterior, departe de cal și toate capetele trebuie să indice în jos.

  5. Bucurați-vă piesele obrazului

    Faceți cataramele și trageți capetele curelele în jos, punându-le prin păzitori, așa că nu se aprind. Dacă v-ați folosit înainte, vor fi probabil urme de uzură în care cataramele au stat. Utilizați cele ca ghiduri, astfel încât căptușeală vă va potrivi calului când ați terminat.

  6. Atașați cavessonul

    Apoi, arătați cavessonul. Introduceți capătul cureaua cavesson prin buclele din banda de browon de sub coroana.

  7. Ajustați cavessonul

    Trageți cavessonul, astfel încât cureaua se află plat sub coroana căii de cap. Faceți catarama pe obrazul Cavessonului. Bridul tău ar trebui să arate aproape complet, doar lipsește pic și reini.

  8. Făcând cârlige de căprioară

    Acele mănuși mici cârlig (numite și știfturi de mireasă) sunt la fel de greu de făcut în timp ce trebuie să decoleze. Glisați capătul curei prin ambii câini. Trageți-o astfel încât cârligul este centrat în slot și împingeți cârligul. Trageți înapoi pe piele, astfel încât gaura se fixează în jurul postării cârligului.

  9. Atașați bitul la capăt

    Bitul tău va avea o ușoară curbă în piesa bucală. Pe măsură ce o atașați la piesele obrazului, veți dori curba. În acest fel se află în gura calului confortabil. Verificați dacă l-ați atașat corect, ținând capăt cădeva ca și cum ați fi lăsându-l pe cal și vedeți cum se află puținul dacă arată ca un u superficial, schimbați-l în jur.

  10. Atașați reinsele

    Atașați reins sub piesele obrazului. Acest lucru vă completează căștile și este gata să fie Puneți pe cal. Lăsați nasul nascut, pentru a face mai ușor să vă puneți calul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să puneți împreună o pauză