Acțiuni și utilizări ale unui bit tom thumb

Un pic Tom Thumb a atârnat pe o căptușeală verde sintetică

O mulțime de echelari luați în considerare în mod eronat un bit Tom Thumb pentru a fi ușor Snables bit. Cu toate acestea, mușchiul îmbinat al lui Tom Thumb nu o face de fapt un snatfle - este de fapt un bit de pârghie. Bitul Tom Thumb este un pic mai sever și mai incomod decât mulți oameni își dau seama.

În mâinile necalificate, această unealtă particulară poate fi destul de aspră, care poate provoca obiectul calului datorită disconfortului pe care îl cauzează. Din acest motiv, calul ar putea să apară greșit, ceea ce este periculos pentru călăreț și animal.

Apariția unui bit Tom Tom

Tom Thumb Bits au o îmbinare îmbinată muștiuc și shank-uri de lungime medie care variază de la cinci la șapte centimetri lungime. Funcția de cap a căptușelii se atașează la inelele de sus, iar un lanț de curbă sau curea se atașează la sloturile în formă de D.

Există mai multe tipuri de muștiucte găsite pe Tom Thumb Bits, inclusiv diferite tipuri de cauciuc și sintetice, role și benzi de cupru sau cupru-inal. Acești biți au ședințe, deși sunt mai scurte decât mulți biți occidentali, dar totuși fac o pârghie pic. Picturile de pârghie înseamnă că fiecare kilogram de presiune pe care călărețul pune pe frâie, calul va simți că timpul de presiune trei.

Lanțul curbei este o parte foarte importantă a acestui bit (și all) și ar trebui să fie întotdeauna ajustată corect. O curea de bordură de piele sau de material sintetic ar putea fi folosită în locul unui lanț pentru a împiedica rotirea bit-ului în gura calului prea departe.

Utilizările unui bit Tom Thumb

Mulți entuziaști de cal nu sunt de acord cu severitatea Tomului Thumb Bit. Deoarece este îmbinat, are o acțiune de nuci în gură. Combinate cu acțiunea de pârghie furnizată de ședințe, bitul se va aplica presiunii capului calului peste sondaj și sub bărbie, deoarece lanțul sau cureaua de curbură trage în sus. Dacă reins sunt trase din greu, articulația din mușchiul se îndoaie și poate intra în contact cu acoperișul gurii calului. Acest lucru poate provoca calul să-și arunce capul, ceea ce nu este sigur.

Folosirea corectă a unui Tom Tom

Tom Thumb este etichetat ca un bit rău de unii, dar ca orice pic, depinde de motivul pentru care este folosit și abilitatea utilizatorului. Biturile Tom Thumb sunt cele mai frecvent utilizate de călăreți mici sau mici care încearcă să gestioneze un cal stout, insensibil.

Pentru călăreții experimentați, dacă bitul degetului mare este folosit pentru a vă face cal opriți mai repede, ați putea lua în considerare de ce calul dvs. nu se oprește în primul rând. Deși un pic ar putea face ca calul să se oprească mai repede pe termen scurt, un cal va învăța să ignore bitul, la fel cum are bitul anterior pe care l-a purtat și va avea nevoie de un alt pic mai puternic pe drum. În loc să amplificăm ajutoarele de rein cu un bit mai lung de bord sau un alt tip de biți, este adesea mai bine să antrenezi atât calul, cât și călărețul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acțiuni și utilizări ale unui bit tom thumb