Cum să curățați un pic

Ajustarea reinurilor pentru călărie

Dacă ați cumpărat o folosită pic Din colțul de expediere la magazinul tău sau te-ai luat Bridle în afară de a curăța IT, veți dori să vă curățați bitul. Înainte de a începe întotdeauna să luați puținul de la pâine, deoarece nu doriți ca pielea să se udă dacă trebuie să înmuiați bitul.

Nu este nevoie să folosiți curățiri aspre - probabil că nu doriți să utilizați un dispozitiv de curățare care nu este făcut în mod special pentru biți, deoarece există o șansă că va fi dificil să se clătească și să ajungă în gura calului tău. Bits din Materiale diferite La fel ca fierul dulce sau cauciucul, ar putea ține mirosul sau aroma agentului de curățare sau un curățător poate dăuna de fapt condimentarea metalului.

Curățenie

Curățarea cu apă caldă simplă și o cui sau o periuță de dinți veche devine, de obicei, cea mai mare parte a murdăriei. Oțetul este folosit pentru a curăța multe lucruri. Dacă aveți nevoie de o putere mai mică, adăugați o stropi de oțet alb în apa de spălare. Înmuiați bitul dacă există o mulțime de gunoi într-adevăr pe murdărie. Curățați bitul, fiind sigur că veți intra în interiorul oricăror articulații. Clatiti bine. Dacă utilizați un detergent comercial, urmați instrucțiunile și clătiți bine cu atenție.

Dacă cuprul de pe un pic arată plictisitor, ar trebui să strălucească bine cu oțet. Puteți adăuga sare la oțet pentru o putere mai mare, dar acest lucru ar putea lăsa din nou un gust urât. Înmuiați bitul și lăsați-l într-o oțet și saramură de sare. Când sa luminat, asigurați-vă că clătiți bine.

Lustruire

La biți polonezi, poți cumpăra pastă poloneză specială. Asigurați-vă că utilizați poloneză numai pe inele și pe ședințe și nu pe piesa bucală. Dacă aveți un pic plătit de nichel care a ruginit, nu este posibil să scoateți rugina. De fapt, dacă încerci să-l bați jos, s-ar putea să elimini de fapt mai mult de placare. Dacă bitul este grav ruginit, poate fi timpul să îl înlocuiți.

Pentru a usca bitul, utilizați o cârpă moale, cum ar fi bumbacul Terry sau Flannelette. Lăsând bitul pentru uscarea aerului va lăsa pete - care nu pot fi o afacere mare dacă sunteți doar la școală sau traseu de echitatie. Dacă vă arătați, atenția la detalii poate conta. Puneți puțin înapoi pe dvs Bridle nou curățat, sau închideți-l într-un loc uscat.

S-ar putea să fi citit că puteți poliza oțel inoxidabil cu făină. Dacă încercați, probabil că nu veți vedea nici o strălucire semnificativă. Pulberea de copt pe o cârpă umedă ajută la aducerea puțin strălucitorului și elimină orice murdărie reziduală. Din nou, clătiți bine. Făina sau bicarbarea sifonul nu vă va răni calul, dar bicarbarea de sodiu nu va gusta bine.

Dacă aveți un pic de fier dulce, nu încercați să eliminați "rugina". Acesta este condimentele care se simte să facă salivarea calului. Spălați-l și curățați-l și curățați murdăria. Puteți să lustruiți inelele sau shanks pe un pic dulce de fier.

Afișați biții cu argint nevoie de o mică grijă. Dacă aveți nevoie să lustruiți argintul, cumpărați un lustruit dintr-un magazin de sarcină și urmați instrucțiunile cu atenție. Asigurați-vă că nu primiți polonezii pe piesa bucală a bitului. Nu utilizați lustruirea lichidă pe care ați folosi-o pe argintărie. Suflați detaliile de pe șuncările cu tampoane de bumbac și o cârpă moale.

Când curățați bitul dvs. este un moment bun pentru a căuta articulații care au purtat subțiri, care se pot întâmpla destul de repede cu gura de cupru. Căutați fisuri și fracturi în articulații, inele și shanks.

Intretinere preventiva

Pentru a evita grătarul încorporat pe bitul dvs., păstrați o bucată de prosop în cutia de bord și dați un pic o ștergere după ce ați luat-o de pe cal. Unul dintre motive pentru călăreții de la distanță, cum ar fi căptușele sintetice este că pot să se clătească atât de căptușeală, cât și pe un pic după fiecare folosire și să-l atârnească să se usuce.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să curățați un pic