Folosind un bit de corecție occidentală

Un bit de corecție occidentală

Corecția occidentală pic se numește un bit de corecție deoarece a fost conceput pentru a face față corilor care nu ascultă frâu SIDA. Acesta este un pic destinat să fie utilizat numai în scopuri de instruire, nu pentru călărirea generală de zi cu zi. Este un pic destul de sever, iar în mâinile cuiva care nu înțelege modul în care funcționează și nu înțelege cum să folosească eficient SIDA în mod eficient, ar putea crea mai multe probleme decât rezolvă.

Aspectul bitului de corecție

Numit un bit de corecție, acesta este un pic de stil occidental cu un port ridicat, muștiuc subțire și wraps de cupru. Muștiucul este, de asemenea, îmbinat pe ambele părți ale portului. Inelele inferioare sunt stilul "fluture". Nu toți biții de corecție au această muștiuc exact. Unii vor avea o gură netedă, iar unii au mai îngroșate și / sau mai pătrate, mai degrabă decât șuruburile rotunde "fluture".

Unele biți de corecție sunt foarte ornamente. Ele sunt întotdeauna atașate, astfel încât acestea să fie libere mai degrabă decât rigide sau fixate. O caracteristică distinctă a unui pic de corecție este port, Indiferent dacă este pătrat sau în formă de U, are articulații pe ambele părți. Aceasta se numește un muștiuc de corecție.

Bitul de corecție occidentală

Acest lucru poate fi un pic foarte sever în mâinile unui călăreț neexperimentat și ar trebui să fie utilizat numai de către instructorii experimentați pentru a corecta o problemă specifică. În cazul în care un cal este "hard-thedhed", un bit de corecție, cu acțiunea sa amplificată și efectul de nuci al piesei muștiucului, trimite o mustrare foarte clară și severă la calul care ignoră călărețul. În unele discipline, biții de corecție nu sunt permise.

Cum funcționează bitul

Acesta este un bit de bord care va aplica presiune în gură, sub maxilar, peste sondaj și pe acoperișul gurii. Deși șinele sunt relativ scurte pe acest bit de corecție particular, portul este foarte mare, iar piesa bucală este subțire, articulată și înfășurată cu sârmă, ceea ce înseamnă că vor exista o mulțime de acțiuni în gură. În timp ce portul înalt dă o ușurare a limbii, trăgând pe frâiele ridică-o și dacă frânele sunt trase prea tare, portul poate contacta acoperișul gurii calului.

Tragând brusc sau greu pe acest pic va fi dureros pentru cal. Unii cai își vor arunca capul să se sustragă. Un cal sensibil poate fi înclinat în spate într-un pic cam așa. În mod ideal, odată ce calul a fost reîncărcat să fie ascultător, poate fi folosit un pic mai blând.

Din nou, biții de această natură ar trebui să fie utilizați numai de către formatori cu ani de experiență. Formatorii trebuie să înțeleagă mecanica exactă a bitului, riscurile în utilizarea unui pic ca acest lucru și rezultatul pe care doresc să-l atingă. Bitul de corecție a numelui este puțin înșelător, deoarece, fără abilități și cunoștințe adecvate, biți ca aceasta poate exacerba problemele, mai degrabă decât să le corecteze.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Folosind un bit de corecție occidentală