Boxfish și cowfish fotografii

Longhorn Cowfish înot

Atenție ar trebui să fie utilizată atunci când vă decideți dacă doriți ține un pește otrăvitor. Unele specii nu numai că au capacitatea de a provoca o lovitură veninoasă care ucide alte animale, dar mulți pot provoca otrăviri toxice într-un acvariu care poate duce la moartea celorlalți locuitori ai rezervorului, ca să nu mai vorbim de ei înșiși.

În timp ce boxfish și cowfish nu te pot lovi, pot exuda o toxină de pe pielea lor, care pot otrăvi un acvariu întreg de apă sărată în doar câteva secunde.

01 din 09

Femeie Spotted Boutfish (Ostracion Meleagris)

Boxfish-ul de culoare albă (Ostracere Meleagris) (cunoscut și sub numele de boxfish-ul și boxfish-ul înclinat) are un corp greu, dreptunghiular, oferindu-i astfel numele "casetei". Folosește o mică aripă dorsală și anală pentru a se propulsa prin apă, moment în care își curăță coada pe o parte sau de altă parte a corpului. Regiunea gurii iese din partea din față a corpului, arătând asemănător unui bot cu o gură mică la sfârșit.

Femeia are un corp maro cu pete albe și este destul de clar în comparație cu bărbații a căror corp este în principiu maro, cu laturi albastre luminoase marcate cu pete de aur și pete albe pe partea de sus. Femelele se vor transforma în bărbați ca o mulțime de specii de pești care să-și propagă speciile. Ele sunt comune pe recifele superficiale și ajung la 6 inci în lungime.

Continuați la 2 din 9 de mai jos.
  • 02 din 09

    Basculat pentru bărbătii (Ostraciune Meleagris)

    Aici este un boxfish de sex masculin (Ostracion Meleagris), care este comun pe recifele superficiale și ajunge la 6 inci în lungime. Masculii sunt albastru închis cu marcaje portocalii și negru deasupra cu pete albe mari. Forma hawaiană are mai puține pete portocalii decât cele din alte părți.

    Peștele cutiei este pește timid și liniștit. Îi place să trăiască în jur Rocks și Corals Ca un locuitor de jos, de multe ori în jurul fundului de nisip. Este, în general, în mișcare lentă, dar ați încercat vreodată să prindeți unul în acvariul dvs. fără să-l trimiteți într-o frenezie emițătoare toxică?

    Continuați până la 3 din 9 de mai jos.
  • 03 din 09

    Femeie Boxfish (Ostraciune Whitleyi)

    O femeie Whitley`s Boxfish (Ostraciune Whitleyi). Femelele maro și albe sunt destul de comune. Bărbații cu dungi albastru sunt extrem de rare și, în general, găsite în apă adâncă. Atinge o lungime de 6 inci, dar este de obicei mai mică. Această specie nu poate susține o populație de reproducere la nivel local.

    Continuați până la 4 din 9 de mai jos.
  • 04 din 09

    Bărbați Băuturi (Ostraciune Whitleyi)

    Un Boutfish de sex masculin (Ostraciune Whitleyi). Femelele maro și albe sunt destul de comune. Bărbații cu dungi albastru sunt extrem de rare și, în general, găsite în apă adâncă. Atinge o lungime de 6 inci, dar este de obicei mai mică. Această specie nu poate susține o populație de reproducere la nivel local.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Longhorn Cowfish (Lactoria Cornuta)

    Cowfish Longhorn (Lactoria Cornuta) locuiește la recifele Indo-Pacificului, de obicei în ape mai calme Deoarece nu este un înotător puternic. Corpul este bronz la galben și acoperit cu puncte albe și albastre și este uneori numit ca boxfish galben - Cu toate acestea, Longhorn nu trebuie să fie confundat Ostraciune Cubicus, numit în mod obișnuit fundul galben sau polka. În sălbăticie, nu este neobișnuit să vezi un specimen de 20 de ", în timp ce în acvariu, cowfish Longhorn tinde să fie dramatic mai mic-16" sau mai puțin.

    Continuați până la 6 din 9 de mai jos.
  • 06 din 09

    Longhorn Cowfish (Lactoria Cornuta)

    Similar cu alte boxfish. Pielea Cowfish Longhorn este otrăvitoare și, când este amenințată, va elibera o toxină care este letală altor membri ai rezervorului, inclusiv în sine și alte longhorns.

    Continuați până la 7 din 9 de mai jos.
  • 07 din 09

    Cowfish spiny (Latoria diafana)

    Cowfish spiny (LaCineia Diaphana) este rar văzut pe recifele de moloz adânc în Hawaii, dar este destul de obișnuit în apele Japoniei. Are o burtă convexă și spini scurți și atinge o lungime de 10 inci. A fost înregistrată din locații împrăștiate în întreaga Pacific.

    Continuați la 8 din 9 de mai jos.
  • 08 din 09

    Cowfish Thornback (LaCineia Fornasini)

    Cowfish de ghinion (LaCineia Fornasini) este mai puțin frecventă și bine ascunsă printre molozul nisipos și alge. Este de obicei mai mică de 3.5 inci lungime. Acest pește are două spini proeminenți deasupra ochilor și pot fi prezente pete luminoase albastre. Cowfish-ul de ghinion este comun în Japonia.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Trunkfish neted (triqueter de lactofri)

    Trunkfishul neted (triqueter de lactofri) este destul de comun nisipos recifs. Juvenilele au pete galbene strălucitoare care se schimbă în alb ca peștele se maturizează. Acest pește atinge o lungime de aproximativ 12 centimetri. Se găsește în Oceanul Atlantic de Vest de la Massachusetts la Brazilia și în Golful Mexic.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Boxfish și cowfish fotografii