Totul despre livebeing fish de acvariu

Ballies de sex masculin și feminin

Din toate speciile cunoscute de pești, doar aproximativ un procent din toate peștii sunt viviparous sau în lenjerie. Cu toate acestea, în ciuda numerelor lor relativ scăzute, speciile de lenjerie au fost o capse în industria acvariului, deoarece începe.

LiveBearerii includ unele dintre cele mai frecvente pește, precum și cele mai puțin frecvente pești găsite în comerțul de astăzi. Anabps, Goodeides, Guppies, Halfkeks, Mollies, Mosquito Pește, Plală și Swordtails, sunt unele dintre speciile bogate variate, disponibile pentru pescuitorii de pește. La celălalt capăt al spectrului este una dintre cele mai neobișnuite și antice specii de pești existente astăzi. Coelacanth ("See-La-Kanth"), odată ce sa gândit să dispară timp de patru sute de milioane de ani, a fost găsit foarte mult în viață de pe coasta Africii.

Fie antice sau comune, toate împărtășesc o trăsătură comună - ei poartă bine dezvoltați tineri tineri. Faptul că ei suportă tineri în direct nu este singurul motiv pentru care entuziaștii de acvariu le găsește atât de de dorit. Ele sunt, de asemenea, apreciate pentru durerea lor, capacitatea lor de a se adapta la o varietate de habitate și colorarea lor atractivă.

Habitat

Deși cerințele variază într-o oarecare măsură de speciile, în general, live-ul favorizează apă moderată, ușor alcalină (pH puțin peste 7). Deoarece apa de la robinet se potrivește, de obicei, acelor parametri, este relativ ușor pentru majoritatea proprietarilor de pește să ofere un habitat adecvat pentru ei. Ele tolerează, de asemenea, o gamă destul de largă de temperaturi, de la anii 60 până la 80 de ani.

Adăugarea unei linguri de sare de acvariu pe cinci galoane de apă este recomandată pentru majoritatea speciilor de lenjerie. Deși pașnic, live-ul ar trebui să fie incluse numai în rezervoarele comunitare, dacă se păstrează cu pește care se dezvoltă în condiții similare de apă.

Dietă

LiveArerii sunt ușor de hrănit, acceptând ușor totul de la fulgi la alimente vii. Deoarece au tendința de a fi grași, alimentele frecvente mici sunt preferabile față de hrănirea mare. Materia vegetală este o piatră de temelie a dietei cele mai multe live, în special pentru molii. Spirulina a adăugat la dietă îi va ajuta să le mențină să mănânce orice plante vii pe care le aveți în acvariu.

Creștere

Pe măsură ce numele lor exprimă în mod constant, live-ul dau naștere pentru a trăi tineri, mai degrabă decât ouă. Ele sunt ușor de crescute, necesitând foarte puține locuri speciale. Păstrarea mai multor femei pentru fiecare bărbat este recomandabilă, deoarece curtenie persistentă de către bărbat poate fi stresantă dacă există doar o singură femeie.

Este ușor să determinați sexul celor mai mulți lii de a nota diferențele în aripile anale. Femeia are o aripă anală în formă de fan, în timp ce bărbatul are o aripă anală în formă de tijă (vezi fotografiile de mai sus în dreapta; coloana de mână). Finul anal modificat din bărbat este cunoscut sub numele de gonopodiu și este folosit pentru a inseminat femeia. Femelele sunt capabile să stocheze celulele spermei de la bărbați și pot produce mai multe broood de tineri dintr-o singură inseminare. Perioada de gestație este de aproximativ patru săptămâni pentru majoritatea speciilor de lenjerie.

În cazul în care adulții sunt foame, și locurile de ascundere adecvate nu sunt disponibile pentru tineri, ei vor consuma Fry. Oferind o mulțime de Plante, Plante plutitoare deosebit de dense, se vor asigura că cel puțin o parte din Fry vor supraviețui la maturitate. Artemia, alimente comerciale FRY sau alimente fin de fulgi sunt potrivite pentru hrănirea prăjită.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Totul despre livebeing fish de acvariu