Fusta alba profilul speciilor de pește tetra

Fusta albă Tetra

Fusta albă Tetra este disponibilă în mod obișnuit în magazinele de pește și este un pește bun pentru un pescar pentru începători. Este foarte robust și este ușor de ras. Această specie este, de asemenea, o completare pașnică la o comunitate de acvariu de apă dulce. Fusta albă Tetras poate trăi până la șapte ani și sunt un pește izbitoare vizual. Fiți conștienți, totuși, că unii crescători își vor culca în mod artificial fusta albă Tetras, creând o serie de pești destul de arătați, din păcate, foarte probabil să aibă multe probleme de sănătate și să-și piardă culoarea după un timp foarte scurt în rezervorul de acasă.

Prezentare speciala

Nume comune: Fusta albă Tetra, Petticoat Tetra, Fusta de aur Tetra

Nume stiintific: Gimnocorymbus ternetzi

Dimensiunea adulților: 2 inci (5.5 cm)

Speranța de viață: 5 ani

Caracteristici

FamilieOrigineSocialNivelul rezervoruluiDimensiunea minimă a rezervoruluiDietăCreștereÎngrijirephDuritateTemperatura
Caractere
Rio Paraguay, Rio Guapore, Bolivia
Pește de pește liniștit și bun
Mijlocul locuitorului
10 galoane
Omnivore, mănâncă cele mai multe alimente
Egglayer
Uşor
5.8 la 8.5
la 30 DGH
70 la 90 F (20-26 c)

Origine și distribuție

Nu există un astfel de lucru ca o fusta albă sălbatică Tetra - Fusta albă este pur și simplu un variație albinoasă sau fără pigment a tetraului negru (Gimnocorymbus ternetzi) și este doar crescută în captivitate. Tetra neagră locuiește în bazinele Paraguay și Guapore din America de Sud. În aceste habitate, preferă încă și căi navigabile în mișcare lentă și au tendința de a se aduna în zone umbrite sub frunze dense. Se hrănesc cu insecte, viermi și crustacee pe care le găsesc spre suprafața apei. Fusta albă Tetras nu sunt o specie pe cale de dispariție, deoarece sunt crescuți în întregime în captivitate.

Culori și marcaje

Această specie este o variație de culoare a văduvei populare Negre Tetra (negru tetra). Ei își ating dimensiunea matură de doi centimetri la aproximativ un an de vârstă. Au fost produse un număr de soiuri lungi și colorate.

Cele mai notabile despre variațiile de culori sunt peștele albastru și roz al pastelului, care sunt realizate cu utilizarea coloranților. Persoanele vopsite pot fi vândute sub nume, cum ar fi căpșuni tetra, tetra de afine sau curcubeu tetra. Orice pește care ar fi putut fi colorat artificial ar trebui evitat. Vopsirea peștelui este o practică dăunătoare, inumană care nu ar trebui să fie susținută.

Despre peștii vopsite artificial

Albino sau tetras aproape transparenți sunt tulpinile de pește care au fost vopsite artificial. În timp ce aceste pești de culoare artificial sunt foarte atractive, există probleme serioase de sănătate legate de procesul de pești morți.

Pe măsură ce căutați un pește pe care să îl plasați în rezervorul dvs., fiți atenți la cei cu coloranți unici și nume "destul de" - faceți unele cercetări pentru a vă asigura că peștele prezintă culori naturale. În caz contrar, puteți fi un șoc atunci când peștele dvs. "afine" își arată culorile adevărate (alb) și, ulterior, coboară cu o boală.

Există trei metode utilizate pentru culoarea artificial a tetras și alte specii:

  • Ele pot fi hrănite alimente vopsite, care își schimbă temporar colorarea. Aceasta este cea mai puțin dăunătoare metodă de moarte, deoarece coloranții nu sunt toxici - dar de îndată ce proprietarul trece la alimente obișnuite, culorile frumoase încep să se estompeze.
  • Creșerul poate injecta fizic coloranți în anumite zone ale corpului peștelui pentru a produce un efect deosebit de culoare. Această tehnică, care nu este surprinzător, ucide destul de puțini pești din cauza rănirii și a infecției. Cei care supraviețuiesc să trăiască o viață destul de normală, deși culorile se estompează după o perioadă scurtă de timp.
  • O metodă mai complexă de moarte implică inducerea peștelui pentru a-și vărsa stratul de protecție și apoi plasarea peștelui în apă vopsită. Fără stratul de slong, colorantul se înmoaie în esență în pielea peștelui. Peștele este apoi plasat într-un rezervor cu apă medicamentată care induce stratul de ședere la reformă. Acest proces are ca rezultat o colorare semi-permanentă, dar este foarte stresantă pentru capetele de pește, sunt foarte reduse.

Tankmates

A școală Pește prin natură, fusta albă Tetras sunt păstrați cel mai bine în grupuri de trei sau mai multe. Datorită naturii lor pașnice, ele fac peștii comunității excelente. Unii proprietari raportează că uneori depășesc aripioarele peștilor în mișcare mai lentă, cu toate acestea, numai cei cu aripiori de lungă durată, cum ar fi Bettas sau Angelfish.

Fusta albă Habidat Tetra și îngrijire

Fusta albă Tetras sunt o specie nedemontantă care se vor adapta la o serie de condiții. Iluminatul supus, precum și substratul de pietriș neutru, este preferat. Speciile lor originare sunt obișnuite cu plante mari din habitatul lor natural, astfel încât acestea să se bucure, de asemenea, de un acvariu plantat.

Parametrii de apă pot varia de la acid la alcalină și de la greu la moale. În mod ideal, acestea ar trebui să fie inițial potrivite cu condițiile de apă de la furnizor. Fusta albă Tetras sunt hardy în gama largă de 70 până la 90 de grade Fahrenheit - când sunt ținute la temperaturi mai reci, ele devin predispuse la dezvoltarea bolii albe (cunoscute sub numele de ICH).

Fusta albă Tetra Dieta și hrănirea

Fusta albă Tetras nu sunt consumatori pretențioși, deoarece sunt omnivori. Ca rezultat, practic orice fel de alimente vii, proaspete, congelate, înghețate sau fulgi sunt potrivite. Pentru o sănătate optimă, furnizați o varietate de alimente care includ alimente de înaltă calitate, creveți de saramură și orice tip de vierme, precum și suplimente de legume, cum ar fi Spirulina.

Este peștele dvs. Omnivore, erbivore sau carnivore?

Diferențele dintre sexe

Fustele feminine albe sunt, în general, mai mari decât bărbații și au un corp rotund. Masculii au o aripă anală mai largă și o aripă dorsală mai îngustă, mai îngustă.

Reproducerea fustei albe tetra

Masculii mai mari vor pretinde, în general, un teritoriu pe care îl vor proteja în timpul perioadelor de reproducere. Deși sunt scattereri de ou, preferă să se spună printre plantele cu frunze fine pe care trebuie să le furnizați în rezervorul de reproducere. Odată ce a apărut reproducerea, părinții ar trebui să fie îndepărtați deoarece vor consuma ouăle.

Ouăle vor fi trase după aproximativ o zi. FRY (peștele pentru copii) poate fi alimentat cu creveți de saramură proaspăt, gălbenuș de ou sau Fără alimente cu fulgi fin.

Mai multe specii de pești de companie și cercetări suplimentare

Începutul proprietarilor de acvariu își pot umple cu ușurință rezervoarele cu o gamă largă de tehnici, ușor de îngrijit pentru tetras într-o gamă largă de soiuri. Tetras sunt, de asemenea, în general, pești pașnici care acceptă trăiesc alături de alte specii neagresive. Dacă sunteți interesat de specii similare, consultați:

Verificați profiluri suplimentare de specii de pește pentru mai multe informații despre alte informații apa dulce peşte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fusta alba profilul speciilor de pește tetra