Temperaturi optime ale rezervorului pentru un acvariu cu apă sărată

Aquarium de apă sărată

Mulți acvariști întreabă: Care este temperatura optimă pentru mine Aquarium de apă sărată? Din păcate, nu există un răspuns simplu și simplu la această întrebare. Alegerea temperaturilor într-un acvariu este la fel de variată ca și proprietarii. Unii acvaristici simt că păstrarea rezervorului între 75-77 de grade este cea mai bună, unii spun 75-80 de grade. Alții simt că niște corali și pești, provenind din apele tropicale calde, fac mult mai bine la temperaturi de aproximativ 80-85 de grade sau mai mari. Unele nevertebrate vor face chiar mai bine la temperatura apei mai reci.

Opiniile temperaturii rezervoarelor sărate

În Ronald Shimek`s Frontiere de acvariu Magazine online Articol "Ce sunt salinitățile și temperaturile naturale ale recifelor...Într-adevăr...și nu contează?"El face ca coralul pe care l-ai avut in rezervorul vostru provenim din mai multe temperaturi diferite de apa din ocean, variind de la 72 de grade pana la aproximativ 92 de grade. El afirmă că "menținând un rezervor în gama superioară de 70 la 26 grade Celsius) va accentua orice locuitori ai recifelor din centrul indo-Pacific, deoarece este prea rece. Și, pentru că acest lucru este aproape de limitele superioare ale organismelor subtropicale, le va accentua și ei. Ar fi mai bine pentru toți cei interesați dacă acvaristorii și-au concentrat eforturile asupra menținerii sistemelor separate pentru organismele din zonele disparate din punct de vedere geografic."Cunoscând ce fel de animale aveți și de unde vin joacă un rol important în a decide ceea ce este cea mai bună temperatură a rezervorului pentru acvariul dvs. de apă sărată.

Ca răspuns la articolul lui Ronald, Richard Harker stă în "Rezervorul de recif Temperaturi - un alt "articol", un pas de hobbyist care decide să crească temperatura rezervorului său trebuie să se asigure că este un rezervor stabil cu corali sănătoase, fără semn de alge și are echipament necesar pentru a elimina eficient deșeurile produse. În aceste condiții, ar fi sigur să creșteți temperatura rezervorului."Cu toate acestea, el simte că, mai degrabă decât să încerce să conducă temperaturile ridicate, ar trebui să ajungi la un mediu fericit la aproximativ 79 de grade F. El afirmă că "această temperatură asigură cea mai mare marjă de siguranță pentru hobbyist, deoarece coralii s-au dovedit a prospera în apă mai multe grade pe ambele părți ale acestei temperaturi."

Considerații înainte de stabilirea unei temperaturi

Există și alți factori importanți pentru a ține minte dacă decideți să rulați rezervorul la temperaturi mai ridicate:

  • Într-un sistem închis, pot exista deșeuri metabolice excesive pentru a face față. Dacă aceste deșeuri excesive nu sunt îndepărtate corespunzător, cu temperaturi ridicate ale rezervorului, acest lucru poate provoca probleme precum infloresile de alge incontrolabile și bolile de pește sau corali care se dezvoltă în condiții mai calde. În apele oceanice deschise, există o mulțime de organisme curente și alte organisme oceanice pentru a controla aceste probleme.
  • Apa mai caldă are ca rezultat lipsa de oxigen dizolvat în apă. Pierderea oxigenului dizolvat poate sufoca și ucide ocupanții din rezervorul dvs. mult mai repede decât o temperatură mai ridicată. Dar, având bine Mișcarea apei și suprafața amplă și Aerarea rezervorului poate controla această problemă.
  • Modificările de temperatură rapidă sau drastice pot avea un efect foarte dăunător asupra algelor zooxanthellae, care sunt esențiale pentru furnizarea de nutriție la o mare majoritate a coralilor. Schimbările de temperatură pot forța rezidentul zooxanthellae să abandoneze coralul, rezultând Coral Bleaching și eventualul deces al coralului.

Se schimbă rapid temperatura

După cum puteți vedea, opiniile pe această temă sunt la fel de largi ca diferite tipuri de tancuri pe care le mențineți. Cu toate acestea, principalul consens pare a fi ca orice animal expus la schimbarea rapidă temperaturile apei vor fi stresați și probabil mor, dar cu aclimatizare treptată, animalele sunt creaturi uimitoare și se pot adapta mediilor lor. Încercați doar să vă mențineți temperatura apei de acvariu în intervalul pe care locuitorii le-ar întâlni în mediul lor natural.

Temperaturile mai ridicate pot prezenta probleme pentru unii dintre locuitorii dvs. de rezervoare, dar temperaturile rezervoarelor care se schimbă în mod constant în grade prea mult sau în jos în perioade scurte de timp pare să fie mai mult o amenințare. Dacă aveți probleme extreme de temperaturi fluctuante constant care variază zilnic cu patru grade sau mai mult, în sus sau în jos, una dintre primele soluții este de a adăuga un încălzitor de acvariu controlat termostatic, care va menține rezervorul de a deveni prea cool. Dacă rezervorul este întotdeauna prea cald, sunt disponibile și răcitoarele de acvariu. Răcitoarele vă permit să reduceți temperaturile mai calde și să le păstrați la un cadru precis în orice moment, ceea ce pare a fi cel mai important factor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Temperaturi optime ale rezervorului pentru un acvariu cu apă sărată