12 Easy saltwater aquarium reef corals

Un coral de creier

Mulți acvaristici novici (și experimentați) sunt un pic de îngrijire despre începerea unui rezervor de recif cu corali marini. Cerințele lor nu sunt foarte bine înțelese, Corals folosit pentru a fi aproape imposibil de a menține în viață pentru orice perioadă de timp într-un acvariu marin. De-a lungul timpului și cu multe experimente de succes și eșuate de-a lungul drumului, cunoștințele, produsele și informațiile sunt acum disponibile, astfel încât multe corali pot fi acum păstrate cu succes în Mini, Micro și Nano Aquariums. Unii sunt considerați acum "ușor" de a menține în timp ce multe alte corali sunt încă considerate dificil de aproape imposibil pentru media recif tank hobbyist.

01 din 12

Coacile de ciuperci (Actinodiscus)

Ciuperca (Actinodiscus) Coralii sunt corali moi, nu au exoschelet, și cresc pe roci. Ele nu cresc bine în lumini strălucitoare sau curenți grei. Pentru a permite extinderea și reproducerea maximă, Coralci de ciuperci sunt cele mai bine păstrate în condiții de iluminare mai mici (iluminarea fluorescentă este ideală) cu mișcări de apă puțin.

Sigur cu pește, crustacee și invertebrate motrice, acestea nu ar trebui să fie plasate lângă alte corali moi și pietruite și nevertebrate sesile din cauza efectului dăunător pe care îl pot avea asupra lor.

  • 02 din 12

    Coralii din piele (sinularia)

    Cunoscută în mod obișnuit ca Coralii din piele, Acestea sunt excelente corali de pornire a acvariului de apă sărată, fiind adaptabile la condițiile moderate de lumină și curente. Ei preferă fluxul de apă turbulent moderat, dar nu un flux liniar. Coralii din piele nu au un schelet calcificat. Ei au capacitatea de a stârni alte corali pentru a le ține departe. Oferiți o mulțime de spațiu între corali.

  • 03 din 12

    Stea, steaua verde și polipii Daisy (Pachyclavularia)

    Aceste Coral de pornire bun, cunoscută în mod obișnuit ca polipii de stele, polipii verzi, și polipii Daisy, sunt toleranți atât la lumina intensă, cât și la o gamă largă de curenți. Fiind sensibil la iod și oxid de aluminiu găsit în unele bureți de filtrare a fosfat, trebuie luată prudență la adăugarea acestor materiale de filtrare în rezervor.

    Acest coral este foarte rapid răspândit până la punctul în care poate depăși alte corali. Este tolerant atât din iluminarea la nivel scăzut, cât și la nivel înalt, cât și variată curenți de apă. Acest coral ar trebui să fie suflat de detritus ocazional pentru a preveni algele de slime și filamentous să câștige un punct de sprijin.

  • 04 din 12

    Polipi de mare și polipi de butoane (Palythoa și Protopalythoa)

    Cunoscută în mod obișnuit ca polipi de mare și butoane, aceste corali preferă lumina puternică, dar sunt tolerante la lumina inferioară. Preferând curentul moderat până la puternic, Pateythoa au o rată de reproducere ridicată și sunt foarte agresive. Unele dintre aceste specii conțin o neurotoxină puternică care poate afecta oamenii, numită palatetoxină, care este o substanță foarte periculoasă care este toxică pentru toate animalele, alte corali, pește, păsări, pisici, câini și oameni. Din acest motiv, trebuie să aveți grijă atunci când le manipulați și purtați mănuși. Nu le manevrați dacă aveți tăieturi sau deschideți răni pe mâini și asigurați-vă că vă curățați mâinile după ce le manipulați.

    În timp ce majoritatea acestor corali sunt maro până la maro închis, un număr echitabil de ele conțin elemente în sfaturile lor de tentacul care fluoreste frumos sub iluminarea albastră actinică. Ele cel mai adesea cresc ca polipi solitare sau în grupuri mici strâns clusterate.

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Coralii din piele și Coral Coral (Cladiella)

    Acestea sunt cunoscute în mod obișnuit ca Piele deget și colț Corals deoarece au proiecții asemănătoare cu degetele care sunt rotunde în formă de conuri și stubby. Aceste proeminente groase de degete se simt în sus de la o tulpină alb foarte scurtă, palidă. În timp ce sunt adaptate la cele mai multe condiții luminoase și curente, aceste corali frumoase se găsesc la nivelurile de la mijlocul apei în ocean, atât de moderate, lumina și nivelurile de curent sunt optime pentru ele în captivitate.

  • 06 din 12

    Corali de ciuperci de toadstool (Sarcophyton)

    Corali în genul genului Sarcophyton sunt cunoscute în mod obișnuit ca corali de toadstool. Numele provine din faptul că ei arată mult ca niște ciuperci mari de toadstool, și sunt în general corali în creștere rapidă și tare. Acestea sunt corali mari de începători care se adaptează bine la cele mai multe Nivele de iluminare precum și nivelurile curente scăzute până la moderate. Aceste corali cresc rapid și sunt considerate excelente pentru propagare. Ele pot produce toxine care pot afecta coraliile pietroase și anemone.

  • 07 din 12

    ZOANTIDS, POLYPS BUTON ZOANTUS (ZOANTUS)

    Membrii acestui gen sunt foarte colorați, fiind în mod obișnuit nuanțe de verde și maro, dar uneori roșu fluorescent, portocaliu, roz, lavandă, albastru, galben sau gri și de obicei două tone. Ele formează colonii de polipi dens aglomerate atașați într-un țesut comun la bază. În timp ce aceste corali preferă lumina puternică, ele sunt tolerante la lumina inferioară și preferă un curent moderat până la puternic, făcându-le un bun coral de pornire.

    Aceste corali agresive au o rată de reproducere ridicată și se poate răspândi rapid într-un acvariu. Unele specii din acest gen conțin o neurotoxină puternică (palatetoxină), care poate afecta oamenii. Purtați mănuși când le manipulați.

  • 08 din 12

    Corali de creier închise și zdrobite (Symphyllia)

    Numele comune ale acestor corali includ corali ai creierului închis, coral de creier, corali de carne, corali de creier și Coral Cactus Pacific. Aceste corali sunt foarte reușite în captivitate fiind foarte tolerante la diferite condiții de lumină și curente, dar care preferă lumină luminoasă, indirectă și curenți moderați până la scăzut. Aceste corali sunt sensibile la prezența unor corali moi, cum ar fi Xenia și Litophyton și sunt foarte reactivi la alimente (zooplancton, fitoplancton și alge) în apă, extinderea tentaculelor atunci când alimentele sunt detectate.

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Lună, ananas și corali de creier (Favia și Favites)

    Numele comune pentru aceste corali includ Coral Moon, Coral de ananas, Coral de creier și Coral închis creier. Aceste corali preferă lumini strălucitoare- Cu toate acestea, vor tolera niveluri mult mai mici. Preferând un curent blând, unii Favites se va atașa la un substrat dacă nu se mișcă timp de câteva luni. Favites pot fi hrănite și par să aprecieze un squirt sau două de creveți de saramură noaptea.

    Îngrijirea ar trebui luată cu plasarea acestor corali, deoarece pot trimite bomboane transparente pe noapte pentru a descuraja alte corali de la creșterea lor. Ele sunt considerate de mulți pentru a fi mai ușor de coral pentru a păstra.

  • 10 din 12

    Honeycomb, Star, Coroană și Coral Lună (Goniastrea)

    Numele comune pentru aceste corali includ corali de fagure, coral de stele, corali coroana, corali luna, corali de ananas, corali de creier si corali creierului inchis. Considerat un coral bun pentru novici, aceste corali se dezvoltă sub curent puternic de apă și iluminare luminoasă. Ele sunt de obicei rotunjite sau lobate, similare în aparență la Favites Corals. Tentaculele sunt mici și de obicei retrase în timpul zilei.

    În fotografie aici, notați-l pe maturatori care proeperând de la coral. Acestea sunt otrăvitoare și sunt folosite atât pentru apărare, cât și pentru infracțiune.

  • 11 din 12

    Fox, Jasmine și Crals Ridge (Nemenzophyllia)

    Numele comune pentru aceste corali includ fox coral, coral de iasomie și corali de creastă. Aceste corali preferă un curent delicat, calcificarea și extinderea celor mai bune în lumina slabă până la moderată. Specimenele din acest gen nu produc tentacule de hrănire și, prin urmare, să primească nutriția lor de la absorbție. Au o structură de schelet foarte delicată, care este ușor de rupt.

    Este cel mai bun fara skimming greu sau foarte eficient Filtrarea apei, și este considerat un coral ușor de păstrat.

  • 12 din 12

    Coral de creier lobat (LOBOPHYLLIA)

    Numele comune pentru aceste corali includ corali creierului lobat, corali de creier plat, coral de creier deschis, corali de carne, coral modern si coral de flori mari. Aceste corali pietroase fac cel mai bine cu lumină directă luminoasă și curenți calme - cu toate acestea, dacă sunt furnizate o lumină adecvată și o mișcare minimă a apei, va crește bine într-un rezervor.

    Acest coral se hrănește în mod normal în timpul nopții - cu toate acestea, tentaculele se extind ocazional în timpul zilei și luați cu ușurință oferte de alimente, alimentând aproape exclusiv pe zooplancton și bacterioplancton, care constă în bacterii libere, detritus, materie organică particulară (POM) și materie organică suspendată (SOM).

    Lobophyllia nu este în mod normal agresiv - Cu toate acestea, s-au format rapoarte de măturătoare tentacule atunci când intră în contact cu alte corali.

  • Urmăriți acum: Cum să configurați un rezervor de pește de apă sărată

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 12 Easy saltwater aquarium reef corals