Reproducerea strălucirii tetra sau focul de incendiu

Închiderea unui tetra strălucitor

Odată considerată a fi o specie dificilă de rasă, Glowlight Tettra sau focul tetra, Acum nu prezintă nici o problemă pentru a produce o pui mare de prăjire sănătoasă.

Condiții de rezervoare ideale

Reproducerea poate fi foarte reușită într-un mic rezervor la o temperatură de oriunde de la 72f la 80f, cu 75f fiind ideal. Acești pește preferă Normal nu prea tare, apă ușor acidă- Apa care este naturală în Florida Everglades, în jurul căreia sunt localizați fermele în care provin aceste pești.

O metodă de reproducere interesantă este de a folosi un rezervor gol, care ar trebui curățat cu atenție și conține apă moale turbă. În rezervorul gol, puneți două sau trei mopuri de nailon care au fost sterilizate prin fierbere. Notă: Mai ales dacă ați utilizat aceste mopuri în alte proiecte de reproducere, acestea trebuie să fie libere de orice reziduu biologic.

Cea mai ușoară modalitate de a rambursa mai multă iertare Glowlight Tettra este de a utiliza apă cu vârsta normală, fără clor, de exemplu, apă de ploaie dintr-o zonă rurală. Sau puteți utiliza apă inversă-osmoză care a fost lăsată în picioare în rezervorul curat bine cu 3-4 ciorchini de Plante cu frunze fine timp de aproximativ o săptămână la o temperatură de oriunde de la 68f la 79f. A curățați complet apa timp de 4-6 ore înainte de a introduce crescătorii, care ar trebui să fie condiționați separat timp de 7-10 zile alimente congelate.

O notă finală privind starea apei: Folosind & Frac12- Apa de acvariu existentă din rezervorul de acasă ale perechii, Adăugați și Frac12- Apă proaspătă bine cu 3 ciorchini de plante cu frunze fine funcționează, la fel de mult timp cât utilizați a perechea de crescătorie comercială de tetra. În realitate, perechea probabil că reproduce în acvariul comunității dvs., dacă țineți peștele bine hrănit și apa în stare bună, dar ouăle vor fi mâncate de îndată ce sunt așezate și nu le veți vedea niciodată.

Glowlight Tettra ar trebui să fie crescută într-o cameră slabă - nici procesul de reproducere, nici prăjirea ar trebui să fie expuși la lumina soarelui sau la lumina puternică de orice fel.

Pereche de reproducere

O pereche mare trebuie selectată și condiționată până când femeia este literalmente bulging cu ROE (ouă). Acestea ar trebui să fie plasate în rezervorul de reproducere cu atenție în după-amiaza târziu. A doua zi, după un anumit joc de dragoste, care ia forma unor darts scurți unul pe celălalt, bărbatul și femeia vin lateral și aripioare de blocare. Apoi, tremurând în contact strâns, se rostogolesc, în sau împotriva plantelor sau a nylonilor.

Plantele cu frunze fine sau mopurile de nailon sunt importante, deoarece permit peștelui să se bată pentru procesul de fertilizare. Cu toate acestea, tipul de plante nu este la fel de important ca plasarea - puneți aglomerațiile de plante între ele pentru a permite peștelui să înoate între ele, deoarece ouăle sunt așezate și fertilizate.

Pe măsură ce perechea de reproducere se rotește și atingerile de atingere, până la 300 de ouă sunt așezate în loturi de aproximativ 8-16 la un moment dat. Ouăle sunt doar puțin adezive, așa că nu vă faceți griji dacă multe dintre ouăle cad în partea de jos, deoarece acestea nu ar trebui să fie mucegai, iar părinții nu sunt la fel de repede să mănânce ouăle ca alte specii de caractere. Ouăle care se încadrează în fund vor fi în continuare fertil - totuși, fertilitatea globală poate fi scăzută din cauza modului în care acești perechi de pește.

Grijă pentru ouă și prăjiți

În mod natural, scoateți părinții cât mai curând posibil după observarea au terminat activitățile de reproducere. Lumina strălucitoare tetra nu este consumul de ou avid pe care multe alte specii de caractere se dovedesc a fi, așa că nu la panică, dar nu le scoateți când activitățile de reproducere s-au oprit.

Trapa de prăjit în aproximativ 24 de ore și apoi a atârnat plantele și partea de sticlă a rezervorului pentru o altă zi sau cam așa ceva. Ele devin înotul liber în a treia zi și ar trebui să fie hrăniți Infusoria și gălbenușul de ou în primele 5-7 zile, urmate de alimentarea comercială Creșterea alimentelor și creveții de saramură pentru copii. După două săptămâni, tinerii sunt ușor de ridicat și de a crește rapid! La aproximativ 3-4 luni, dacă ați urmat un program agresiv și variat de hrănire, este posibil să fiți gata să vă introduceți propria școală de tetras luminoase colorate în acvariu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Reproducerea strălucirii tetra sau focul de incendiu