Fish de acvariu colorat artificial

Închiderea peștelui Blue Botia

Aproape merge fără a spune că toată lumea iubește Pești colorați viu, Dar mulți proprietari de pește nu își dau seama că acei pești colorați nu vin de nuanțele lor strălucitoare în mod natural. Juicing, sau pește de colorat artificial folosind vopsele și coloranți, a devenit destul de răspândit în comerțul cu acvariu. Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor nu știu că peștele lor au fost modificați. S-ar putea să fiți surprinși și înspăimântați, pentru a descoperi ce pește sunt colorate artificial și cum a fost făcut.

Cum se face

Mai multe metode sunt folosite pentru a modifica culoarea și aspectul peștilor tropicali. Peștele de colorat le subliniază și le face mai mult sensibil la boală. Peștii tineri care nu sunt pe deplin cultivați sunt adesea ascuțiți de procesul de pictură. Altele nu sunt ucise în mod direct, dar boala contractuală ca rezultat și mor mai târziu.

Unele metode duc la rate de mortalitate la fel de ridicate ca 80%. Mulți dintre supraviețuitori vor avea o durată de viață abreviată. Nouă din 10 pești pictați își vor pierde culoarea într-o chestiune de luni.

Alimente colorate

Peștii tineri sunt alimente tratate hrănite care le vor da temporar. Odată ce nu mai sunt hrăniți mâncarea tratată, își pierd în cele din urmă culoarea. Vopselele pe care le consumă le pot afecta negativ creșterea și dezvoltarea lor.

Injectarea coloranților

Acele sunt folosite pentru a injecta colorantul sub piele. Deoarece numai o mică zonă este afectată, peștele trebuie să fie supus multor punctele pentru a obține efectul dorit. Populele popular pictate sunt vopsite în acest fel, folosind vopsele fluorescente colorate. Un alt FAD recent este de a folosi injectarea coloranților la modelele de tatuaj, cum ar fi inimile, pe pește. Peștii care sunt injectați adesea infecții contractuale de pe site-urile de puncție.

Dipping

Ca barbari ca injecții cu colorant, această practică este și mai gravă. Peștele sunt introduse mai întâi într-o soluție caustică care se fixează de pe exteriorul lor de protecție Acoperire de slong. Ele sunt apoi înmuiate în vopsea sau injectate cu coloranți, după care sunt scufundați într-o altă substanță chimică care irită carnea pentru a stimula re-creșterea stratului de șurub. Această metodă este stresantă și are o rată ridicată a mortalității.

Pictate de sticlă de sticlă

Creat de colorantul injectabilă de sticlă indiană aproape incoloră (Chanda Ranga), acestea sunt una dintre cele mai vândute vânzări și cele mai strălucite de pești suculenți. Lipsa lor de culoare face ca vopseaua fluorescentă să fie obișnuită să fie în evidență în mod clar. Deși culoarea se estompează în timp, durează suficient de mult pentru a prinde ochiul clienților care nu se întreabă. Un procent mare de plastic mor în timpul procesului de vopsire și cei care supraviețuiesc sunt extrem de susceptibili la infecții.

Fructe Tetras

Creat prin scufundarea Fusta albă Tetra, un model albino al popularului Fusta neagră Tetra. Acestea sunt, de obicei, pictate culori pastelate și date nume de fructe, cum ar fi căpșuni tetra, tetra de afine, tetra de struguri sau pur și simplu fructe mixte. Unii comercianți au mers atât de departe ca pictura peștii culori speciale pentru vacanțe. De exemplu, colorantul roșu și albastru este folosit pentru a crea un pește colorat patriotic pentru a patra iulie. Versiunile Orange vopsite sunt vândute cu negru natural colorat în timpul sezonului de Halloween.

Jelly fasole și papagali de bubblegum

Acestea sunt versiuni vopsite ale papagal de sânge, un pește care este creat prin încrucișarea anumitor specii de cichlide. Peștele hibrid sunt vopsite culori strălucitoare, cum ar fi albastru, violet, verde și roșu. Ca și alte pești vopsite, mulți nu supraviețuiesc procesului, iar cei care au adesea un sistem imunitar deteriorat.

Alte pești pictate

Albino Oscars sunt injectate cu colorant pentru a le oferi o culoare albastră strălucitoare. Recent culori suplimentare au apărut pe piață, similar cu papagalii de fasole de jeleu.

Pentru a le face mai atractive pentru potențialii cumpărători, unii Corys sunt acum injectate cu coloranți pentru a-și culoarea coada sau alte părți ale corpului lor.

Chiar dacă Blue Botias există în natură, specimenele vopsite apar acum pe piață. Ele sunt vopsele injectate pentru a crea un albastru mai strălucitor, aparent pentru a-și îmbunătăți vânzarea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Fish de acvariu colorat artificial