Totul despre familia de pești și acvariile de la domiciliu

Redhook Myleus (MyLoplus Rubripinnis) sau pește de dolar roșu Redhook. Închideți fotografia subacvatică a unui animal sălbatic. Momente de scufundări

Când selectați pește pentru a Acvariul comunitar, Este aproape imposibil să ignori familia de pește colorată și activă. Există mai mult de 1300 de specii de pește în familia de caractere (Characidae). În plus, există câteva sute în patru familii strâns legate, anostomidae, hemiodontidae, ciharinidae, ciharinidae și gasteropelecidae.

O caracteristică caracteristică a caracteristicilor este adiposul, situată pe spate, între fulgiul dorsal și finina coada. Toți peștele din aceste cinci familii au nevoie de aceleași condiții în acvariu. Peștele sunt distribuite pe scară largă în America Centrală și de Sud și în Africa tropicală.

01 din 04

Condiții de apă ideale

Multe dintre caracteristicile populare de acvariu, inclusiv "Tetras" provin din bazinul Amazonului, unde locuiesc în lacuri, iazuri, râuri și cursuri, toate offshoots de marele râu Amazon. Aceasta este o zonă de pădure tropicală tropicală cu precipitații foarte ridicate și pădurea groasă închidând o mare parte a luminii.

apă este foarte moale și acid, cu o creștere puternică a plantelor bogate și a copacilor forestiere mai înalți care înconjoară fluxurile și râurile. Aceste căi navigabile au surprinzător câteva plante acvatice departe de bănci și super. Temperatura apei variază doar puțin, de la 82 F la 86 F / 28 C până la 30 C pe parcursul întregului an.

Există diferite pești în formă, cu un stil de viață foarte diferit în aceste familii. De la un pește cum ar fi neon (Paracheirodon Innesi) care cresc la 1.5 inci / 5 centimetri lungime și sunt vegetariene la un carnivor vicios, cum ar fi burta roșie piranha (Rooseveltiella Nattereri) care cresc la 12 inci / 30 de centimetri lungime.

Există literalmente sute de specii și variații ale familiei de caractere care vor prospera într-un mediu de acvariu comunitar. Multe specii exotice trebuie evitate, deoarece prezintă nevoile speciale noi hobbyiști nu sunt încă pregătiți să se ocupe de. La început stick la standarde: neon tetra, hemoragie inima tetra, serpae sau tetra de sânge, Buenos Berbec Tetra, Strălucire tetra, tetra de flacără și văduva neagră Tetra pentru starter. Din fericire, există multe caracteristici mici, pașnice, care sunt frumoase și mănâncă toate alimentele obișnuite de acvariu.

  • 02 din 04

    Cum să păstrați caracteristici cu cele mai strălucitoare culori

    Cele mai frecvente caracteristici pot fi păstrate în condiții normale de acvariu comunitar, dar trebuie să li se adreseze mai mult condiții ca habitatul lor natural, dacă acvaristul dorește să vadă cele mai strălucite culori. Caracterile culorilor luminoase sunt prezente atunci când se află în condiții de reproducere, iar aceste pești mici sunt întotdeauna reproducere chiar în acvariul comunitar în condițiile corecte. FRY nu va fi aproape niciodată observat, deoarece ouăle sunt o delicatețe și prăjirea (aproape microscopicul la incubație) sunt o gustare rapidă.

    Păstrarea unui acvariu comunitar la condiții optime pentru caracteristici este aproape întotdeauna un mediu excelent pentru cele mai multe alte pești comuni ai acvariului comunitar. Tetraurile mai mici au nevoie de un rezervor de cel puțin 10 galoane umplute cu apă moale, care înseamnă în mod optim apa care conține mai puțin de 25 părți per milion (ppm) carbonat de calciu. Această încercare este necesară în funcție de zona țării sau de lumea este localizată acvariul, dacă apa de la robinet este apă naturală, ea trebuie să fie înmuiată pentru majoritatea peștilor de acvariu pentru a avea succes.

  • 03 din 04

    Creștere

    Reproducerea familiei de caractere este mult mai dificilă decât un cichlid guppy sau chiar un cichlid, dar mult mai ușor decât gândul. Dacă se fac pregătiri adecvate, iar perechea potrivită de pește sunt selectate, succesul este aproape garantat. Cel mai mare lucru despre speciile de caracul de reproducere este că acestea sunt cele mai bune în piscine, ceea ce înseamnă că 10 sau 20 de specii dintr-un acvariu comunitar pot fi uimitoare, dar scumpe, dar prin reproducere, aveți un succes de proiect și un loc de pus Fructele muncii tale.

    Tetra de flacără (Hyphessobrycon Flammeus) este un pește adecvat pentru începători să se reproducă. Tetras, din care există aproximativ 40 de dolari disponibile, sunt pești mici, în mare parte din genurile hiphessobrycon și hemigrammus și includ pește popular de acvariu, cum ar fi Glowlight Tettra și neon tetra. Multe dintre aceste tetras vor trăi timp de șapte ani sau mai mult în condițiile potrivite.

    Pentru a rasa flacăra Tetra, dobândește mai întâi o pereche bună cu o femeie "coaptă". Un crescător experimentat sau dealerul dvs. de pește tropical vă poate ajuta cu selecția peștelui dvs. Pregătiți un rezervor izolat de 10 galoane care este nou și umplut cu apă distilată care nu este de cel mult 25 ppm carbonat de calciu. O grămadă mare de fibră de turbă, bine tăiată astfel încât să umple jumătate din rezervor, completează configurația. Această turbă este disponibilă la magazinul dvs. local de animale de companie sau online.

    După condiționarea adulților, puneți o pereche în rezervor cu temperatura între 82 F și 86 F / 28 ° C și apoi acoperiți rezervorul cu o foaie de polietilenă neagră pentru a exclude lumina. Dacă peștele sunt în stare bună, ei vor da naștere în câteva zile și ouăle vor fi văzute împrăștiate cu privire la fibrele și fundul rezervorului. Scoateți părinții. Furnizarea prăjită în douăzeci și patru de ore și să devină liberă înotul după două sau trei zile. Scoateți polietilena și hrana cu Infusoria și apoi primele alimente pentru prăjiți.

  • 04 din 04

    Caracterizați pentru a evita

    Pe cealaltă extremă a familiei de caractere este piranha. Piranha este numele comun dat unui număr de specii diferite de pești din speciile Serrasalmus, Roosereltie și PygoCentrus. În sălbăticie, trăiesc în piscine mari și sunt prădători agresivi. În acvariu, ei vor mânca toate alimentele vii, alte pești și benzi de carne de vită și ficat. Ele nu pot fi păstrate cu alte pești și dacă două piranze sunt păstrate împreună, ar trebui să fie potrivite îndeaproape de dimensiune sau probabil că se vor ucide reciproc.

    Închideți dimensiunea și priviți la Piranha Când este tânăr, dar calm, docil și de fapt un vegetarian este burta roșie Pacu, un pericol egal pentru acvariul comunității. Un alt membru al familiei de caractere care ar fi trebuit să rămână în Amazon, acest pește va crește atât de mare încât nu va putea să se întoarcă în acvariul dvs. Va foame pe toți ceilalți pești din acvariul comunității dvs. de oxigen și în cele din urmă se moară în sine.

    Melynnis, vândut adesea ca "dolarul de argint" este un alt pește pentru a rămâne departe de a avea într-un acvariu comunitar. Acest pește va crește până la peste șase centimetri lungime și cinci centimetri înălțime, aglomerau orice altceva în acvariu. Deși nu este un pește agresiv, acesta va rupe rezervorul și decorațiunile sale, folosiți cea mai mare parte a oxigenului și mâncați plantele.

    La un moment dat distichodul de șase banded a fost distribuit pe scară largă ca un pește comunitar de acvariu, este cel mai sigur nu este potrivit pentru nimic altceva decât cel mai mare acvariu și o comunitate de cea mai mare pește de acvariu. Acest monstru crește la peste 10 inci și va mânca fiecare plantă din rezervor. Sa cunoscut ca să se rostogolească cu capul în partea unui acvariu cu o astfel de forță care se rupe prin partea acvariului în sine sau se deteriorează foarte mult.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Totul despre familia de pești și acvariile de la domiciliu