Numele comune de pește începând cu "i"

Indian Glassfish

Există o cantitate numeroasă de pește pe care le puteți pune în acvariul dvs. Puteți să le alegeți prin culoare, tipul sau chiar prima literă a numelui lor. Citiți despre o varietate de pești, de la cichlidele atrăgătoare la gardurile translucide, care încep cu litera I.

Numele de pește care încep cu mine

  • Ice Blue Red Top Zebra (Metriaclima Greshakei): Acest frumos Cichlid provine din Lacul Malawi din Africa. Are un corp frumos de gheață de gheață compensată pe o aripă portocalie strălucitoare pe partea de sus. Masculii sunt mai colorați decât femelele. În acvariile la domiciliu, ele cresc la aproximativ 5 inci și pot trăi până la 10 ani când sunt îngrijiți corespunzător. Acest pește este potrivit pentru pescuitorii intermediari și experimentați. Este moderat agresiv și nu poate fi păstrată cu alte pești decât cichlidele. De asemenea, trebuie să efectuați schimbări frecvente de apă pentru a menține peștele sănătos.
  • Indian Glassfish (Parambassis Ranga): Acest pește este numit pentru corpul său translucid. Este un pește de școlarizare și îi place să trăiască în grupuri de cinci sau mai multe. Dacă sunt păstrate în numere mai mici, ei vor fi timizi și petrec mult timp ascunzându-se. Deși nu este agresiv, ele pot fi foarte energice. Aceste pești sunt adesea injectate cu vopsea datorită cărnii lor transparente, care are ca rezultat puncte fluorescente care plutesc în jurul corpului său. Majoritatea acestor pești nu supraviețuiesc procesului de vopsire și, dacă o fac, sunt de patru ori mai multe șanse de a dezvolta infecții virale. Nu cumpărați pește vopsit, deoarece va servi pentru a perpetua practica.
  • Indian Spiny Loach (Lepidocephalichthys Thermalis): Această lounie alungită are o burtă palidă, un corp gri murdar și ochii ei se află pe capul său. Acesta este un pește foarte activ, dar liniștit, care trăiește cel mai bine în grupuri de cel puțin trei sau mai multe. Cu toate acestea, nu le păstrați cu pește timid sau teritorial. Lupta indiană spinoasă necesită un substrat compus din nisip sau mic pietriş Așa cum îi place să se rătăcească și are nevoie de o mulțime de locuri pentru a se ascunde. Ei, de asemenea, ca un curent în rezervor, deoarece habitatul lor natural este fluxul rapid.
  • Inexpectatum Pleco (Hypoptopoma inexputetum): Hipoptopomul cuprinde nouă specii. Aceasta crește la doar 5 până la 10 centimetri în lungime și este un pește foarte liniștit și pașnic.Ochii hipoptopomei sunt interesanți - sunt plasați într-o poziție specială pe cap, care le permite să observe în toate direcțiile simultan: în sus, în jos, față și înapoi.Ieppectum Pleco are grijă de ouăle sale într-un mod foarte ciudat - ouăle nu sunt provocate în peșteri, ci mai degrabă pe structuri deschise, verticale.
  • Rechinul irizat (Pangasius Hipophthalmus): Fishkeepers sunt atrași de forma rechinului acestui pește. Cu toate acestea, aceste pești nu acționează nimic ca marii albi. Rechinii irizați rareori își deranjează colegii de rezervoare. În timp ce toți peștii vor mânca majoritatea celorlalți care se pot potrivi în gură, rechinii irizați nu vor atinge un alt pește care să fie cel puțin jumătate din dimensiunea sa. În timp ce acești rechini au potențialul de a crește la trei picioare, în realitate, acești "rechini" sunt somn. Într-un rezervor, nu vor deveni mai mari de 6 până la 8 inci, sau 12 centimetri dacă sunteți norocoși.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Numele comune de pește începând cu "i"