Femed de alimentare cu apă sărată pentru animalele marine

Close-up de pește colorat Guppy la acvariu

Când în natură majoritatea animalelor marine mănâncă o sursă de alimente vii. Fie că este vorba de creveți mici și crustacee sau pești, hrănindu-vă peștele o masă ocazională de alimente vii este benefică pentru dietele lor. Aruncați o privire la unele dintre sursele de alimente vii pe care le puteți utiliza.

Brine creveți

Crevetele de saramură sunt una dintre cele mai frecvente alimente vii pe care le puteți utiliza. Ele sunt ceva ce puteți cultura și creste-te. Pentru cultura, cumpărați ouăle (chisturi) în formă uscată.

Direcțiile pot fi găsite în mod obișnuit pe container pentru incubarea ouălor, dar aici sunt instrucțiuni abreviate. Puteți utiliza orice recipient de plastic sau din sticlă. Deoarece majoritatea pasionilor nu au nevoie de un volum mare de creveți de saramură, un container de dimensiuni de două până la cinci galoane va funcționa bine. Dacă recipientul are un vârf larg deschis, veți dori să proiectați o acoperire cu o gaură mică în centru pentru a se potrivi cu furtunul de aer. Această copertă va ajuta la prevenirea suprapunerii. Umpleți-l 3/4 plin cu apă sărată, adăugați o pistă pentru mișcarea apei, adăugați câteva ouă (una sau două lingurițe), păstrați temperatura la aproximativ 75-80 de grade și adăugați o lumină (de preferință soarelui). În funcție de calitatea ouălor, incubația va avea loc în 24-48 de ore.

Pentru a îndepărta crevetele de saramură pentru hrănire, străluciți o lumină pe partea inferioară a recipientului, deoarece creveții vor fi trași spre lumină. Puteți sufla creveții folosind un tub introdus în recipient și goliți creveții într-o ceașcă. Puteți ajunge să adăugați o greutate mică pe furtun pentru ao păstra pe partea de jos. Puteți utiliza un picper pentru a scoate creveții de saramură. Un loc bun pentru a găsi unul este în secția de medicamente pentru copii din farmacia locală sau un baster de curcan funcționează bine. Cu această metodă, puteți utiliza dropperul pentru a împrăștia direct creveții de saramură în locația exactă pe care doriți să o deplasați, de exemplu atunci când alimentați anemone și corali. Sau puteți utiliza, de asemenea, o plasă de plasă fină la scoop și să le eliminați.

Aquarium Tank Brin Shermp Hatcherry de pe site-ul Fishline folosește un vechi acvariu. 1/4 din acvariu este fără lumină să se traseze la ouă și apoi celelalte 3/4 ale rezervorului sunt aprinse. Ouăle neclintite rămân pe partea întunecată, iar crevetele de saramură de saramură migrează la partea luminată a rezervorului pentru recoltarea ușoară.

Bebelușul de creveți de saramură au un sac de gălbenuș dens, uleios. Se crede că "depozitele anormale de grăsimi în organe cum ar fi rinichiul sau ficatul pot interfera cu structura normală și funcția acestor organe. Peștele cu astfel de condiții tind să fie predispuse la boală."Utilizați ATENȚIE Să nu suprasolicitați peștii tineri prea mulți creveți de saramură, deoarece acest lucru ar putea contribui la o creștere a grăsimilor în corpul lor, provocând degenerarea ficatului și a rinichiului.

Femeie de pește live

Animalele marine ca Leu pește, Grupuri, majoritatea Anghilă, Hawk Fish, Snappers, pescari și altele asemenea sunt animale de pradă. Viața lor pe recif constă în vânătoare și de a mânca alte pești mici. Oferind acestor animale mici peștii vii să mănânce, nu este doar bun pentru dietele lor, dar stimulează activitatea lor și poate fi o mare parte din sănătatea lor de pește globală. Este o parte a caracterului lor natural de a vâna. În plus, dacă le dați o dietă bună de echilibru, ei vor avea mai puțină tendință de a încerca să mănânce pe cei ceilalți locuitori de pești.

Folosind pește de alimentare cu apă dulce, cum ar fi Goldfish, Guppies și Mollies sunt cele mai bune. Ele sunt mai puțin costisitoare și nu poartă boli marine care pot fi introduse în acvariul dvs. Dacă vă întâmpinați să cumpărați pești de alimentare cu brațe sau de apă sărată, asigurați-vă că le oferiți o baie de apă dulce de două până la trei minute și eliminați paraziți externi vizibili înainte de a le pune în rezervor.

Creveți mici și crustacee

Rezervoarele de recif vor dezvolta adesea o populație de amfipode, creveți, crabi și creveți mici după o perioadă în care au fost adăugate rocă vii sau nisip. Acestea sunt surse naturale de alimente vii pentru peștii dvs. marini și alți locuitori din acvariul dvs. Desigur, viermii de păr sunt nedorite și ar trebui îndepărtate și eradicate din rezervor imediat dacă sunt găsite. Declanșează și majoritatea femeilor, în special, dragostea de a mânca crabi și creveți. Oferindu-le aceste alimente în dietele lor, imens, ajută la sănătatea peștelui. Dacă vă veți hrăni peștele mici sau creveți, este bine să le oferiți o baie de două până la trei minute înainte de a le plasa în rezervor. Nu numai că ajută la evitarea transferului bolilor marine posibile, dar le-a mângâiat pentru a permite peștelui să le smulgă înainte de a putea rula pentru acoperire și să scape departe. Declanșatoarele și femeile, de asemenea, le place să mănânce urchine. Triggers maxilarul puternic și dinții le permit să aleagă spinele pentru a ajunge la ele, dar cu femei, puteți sparge urchinul deschis și puneți-l în rezervorul expus expus. Alți pește vor lua masa și pe această masă.

Plante vii

Pentru Tangs / Pestele chirurgului, în special, majoritatea acestor pești sunt agenții de alge. Le puteți furniza cu Culorpa Live Culturepa sau Limu (o formă de alge marine). Farmele de mare Indo-Pacific În Kailua-Kona, Hawaii oferă articole de cultură de fermă certificate, cum ar fi placa lor Limu și Tang Heaven-Natural Red Macro Alge Algae. Vizitați Inverte & Plante Furnizorii de animale NetLINKS pentru a localiza alte surse live de pe web.

Tubifex viermi

Această formă de alimente a fost întotdeauna populară cu acvaristici de apă dulce, dar poate aplica și la hrănirea peștilor marini. Puteți forma o mică minge presată și o face cu fermitate într-un crack sau un cap de corali. Uneori greu de hrănit Butterflyfish sunt atrase de mișcarea viermilor și vor începe să aleagă și să se hrănească. Fiți atenți când utilizați alimentele vii, deoarece va face un rezervor rapid dacă ați depășit, și orice viermi liberi, morți sau neatins trebuie îndepărtați din rezervor. Tubifex viermii nu ar trebui să fie sursa principală de dietă, dar folosită ca o tratare ocazională.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Femed de alimentare cu apă sărată pentru animalele marine