Dolari de sex de sex feminin și de creștere

de pește de argint într-un grup

Nativ la bazinul râului Amazon și alte părți ale Americii de Sud, De pește de argint se referă la multe specii mai ales în genul Metynnis- Acestea sunt verifiri îndepărtați ai piranha. Cu toate acestea, toți dolari de argint sunt erbivore inofensive - rămân în întregime Dieta vegetariană.

Aceste pești pot crește până la șase centimetri în lungime și sunt o adăugare încântătoare la orice rezervor tropical de apă dulce. Îndepărtarea lor în captivitate este ușoară, dar peștele de argint de sex masculin se numără printre cele mai dificile specii de a identifica prin sex. Există totuși câteva sugestii care vă pot ajuta sex peștele tău pentru reproducere.

Modificări de culoare și subtilități

Spunerea diferenței dintre bărbați și de sex feminin de dolari de argint este mai ușor de făcut dacă aveți ambele sexe în rezervor împreună pentru a le compara pe partea laterală. Firul anal este mai lung la bărbați decât la femele și există, de obicei, pigment roșu pe marginea de vârf a bărbaților sănătoși. În plus, dolarii de argint masculin au uneori o schiță întunecată sau neagră de-a lungul marginii vârfului coadă.

Atunci când dolarii de sex masculin de argint sunt interesați de femele disponibile, vor dezvolta, de asemenea, două noi pete neagră neagră sau smudgy, una în spatele fiecărui operculum (acoperirea Gill). Acestea sunt cunoscute sub numele de spoturi de reproducere și indică modificări hormonale sănătoase.

Dacă provocarea de diferențiere între milarii de argint masculină și de sex feminin este prea dificilă, luați în considerare cumpărarea de șase sau atât de minori pentru a le permite să crească împreună. Bărbații și femelele vor perechea de obicei singuri, fără ajutor de la hobbyist. În mod obișnuit, este recomandat să ridicați dolari de argint în aceste grupuri, deoarece sunt pești foarte sociali - ei vor rasa, în general, numai dacă nu sunt prea izolați. Păstrați-le întotdeauna în școli de cel puțin cinci.

Configurarea rezervorului de reproducere

În timp ce identificați dolari de argint de sex masculin și feminin, le hrăniți cu toate o dietă de înaltă calitate timp de o săptămână sau mai mult înainte de a muta orice perechi de pește la un rezervor de reproducere. Rezervorul dvs. adjuvant ar trebui să fie slab luminat cu apă moale la aproximativ 8 DGH sau mai puțin. Păstrează temperatura la 80-82 grade Fahrenheit. Oferiți o mulțime de plante cu frunze pentru a face un loc de aterizare moale pentru a prinde ouăle, menținându-le în siguranță până când se termină.

Comportamentul de reproducere

Când sunt delimente de argint Gata de a rasa, bărbatul devine un urmăritor. Bărbatul va părea să urmărească până la răsturnarea femeilor dorite, permițând contact mai aproape. Unele bumping și flicking vor continua înainte ca bărbatul să-și elibereze sperma. Acest lucru se întâmplă la aproximativ același timp femeia își eliberează ouăle. Nu este neobișnuit ca bărbatul să se înfășoare în jurul femeii într-o îmbrățișare pește. Femelele de dolar de argint se află adesea la 2000 de ouă dispersate în timpul unei singure împerechere.

Dolarul de argint Fry

Dolarii de argint vor da de obicei în decurs de trei zile, dar poate dura ceva mai mult. Deoarece nu sunt carnivori, pește-mamă și adulții vecini nu vor mânca ouăle. Este perfect sigur să părăsiți întreaga familie împreună, dar prăjirea de obicei fura mai bună atunci când nu trebuie să concureze cu adulții pentru aceeași mâncare. Este nevoie de până la nouă zile înainte ca Fry să înceapă înotul liber. Dolarii de argint vor ajunge la dimensiunea adulților în aproximativ opt luni.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. De pește de argint. Buffalo Zoo, 2020 

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dolari de sex de sex feminin și de creștere