Porcine de spaying și sterilizare

Porc de blestemat

Porci burduși veniți într-o varietate de culori și dimensiuni, dar indiferent de forma sau greutatea porcului dvs. ar trebui să-l scoți pe el neatred și ei spayed.

Ce sunt neutering și spaying?

Băieții sunt șmecherați și fetele se spală. Ambii termeni înseamnă eliminarea gonadelor sau a organelor de reproducere. Termenii obișnuiți pentru spargere sau sterilizare sunt "fixarea" sau "sterilizarea."

Atunci când un porc bellut poate fi neterat, Exoticul dvs. Vet va elimina testiculele (o castrare), părțile de reproducere de pe un animal de sex masculin. Scrotul va rămâne, dar se va micsora puțin în timp într-un porc care este sterilizat la o vârstă mai mică. Veterinarii trebuie să fie atenți pentru a închide inelul inghinal la bărbați în timpul intervenției chirurgicale, deoarece acestea vor fi adesea herniți, prin urmare, este important să găsiți un veterinar care este experimentat cu porci cu burtă.

Când un porc de sex feminin este spayed, uterul și ovarele sunt îndepărtate (o ovariohisterectomie completă). Unele veterinarii elimină doar ovarele și aceasta se numește ovariectomie. Porcii mai mari, mai grași sunt mai dificil de a spa.

Când ar trebui să fie fixat porcul meu buric?

Exoticul dvs. VET poate avea o preferință personală cu privire la cât de mult trebuie să cântărească porcul dvs. sau cât de vechi ar trebui să fie înainte de a-l fixa, dar o orientare de bază este de a aștepta până când el (sau ea) are cel puțin opt săptămâni, dar nu mai mult decât Douăsprezece săptămâni de vârstă. Deoarece unii porci nu cresc la fel de mari ca și ceilalți, poate fi greu să ajungeți la o greutate specifică dorită ca veterinarul dvs. să vină înainte ca porcul tău buric să devină hormonal.

Femelele vor intra în primul ciclu de căldură la aproximativ douăsprezece săptămâni (trei luni) de vârstă și vor deveni activi sexual la aproximativ cinci luni de vârstă. Majoritatea oamenilor vor fi de acord că probabil că nu doriți ca un porc hormonal, sângerare, pot-belliat în casa dvs., astfel încât este recomandat cu siguranță să vă adunați porcul feminin spayed înainte de cinci luni de vârstă. În plus, un porc mai vechi și mai mare va avea mai multă grăsime în abdomenul ei, făcând intervenția chirurgicală mult mai dificilă pentru Exoticul dvs. Vet.

Bărbații pot începe să se umfle și Ejacularea la o vârstă fragedă, astfel încât cei mai mulți proprietari preferă să-și aducă băieții mici, cât mai curând posibil.

De ce o facem?

Toate porcii burții de companie de companie ar trebui să se stabilească de îndată ce Exoticul dvs. Vet va efectua operația din o varietate de motive.

Din motive de sănătate sunt cele mai importante motive pentru a obține porcul dvs. fixat. Masculii pot dezvolta cancer testicular, cancer de prostatic, infectare si extindere daca nu sunt sterilate si femelele pot dezvolta cancer uterin, ovarian si mamar, impreuna cu infectii uterine, ovare chistice si alte probleme asociate cu hormonii si organele reproductive.

Motive comportamentale pentru a repara porcul dvs. pot fi motivele cele mai evidente pentru proprietarii de porci. Bărbații se vor bate, ejaculează, marchează teritoriul lor cu urină și pot deveni agresivi dacă rămân intacte (nu sunt neterate). Porcii de sex feminin vor intra într-un ciclu de căldură și sângele va cădea în mod activ în fiecare lună dacă nu este spayed. În plus față de piesele de sânge din jurul casei dvs., hormonii lor îi vor determina să fie destul de nefericiți (asemănători cu o femeie care este pmsing). Ei vor urina, de asemenea, să-și răspândească mirosul feminin cu lumea și vor pipi chiar în fața tuturor oamenilor lor preferați. Ambele sexe fac de obicei animale de companie mult mai bune cu personalități mai bune odată ce acestea sunt fixate și sunt mai puțin susceptibile de a rula sau de a fugi în căutarea unui partener.

Reproducerea este un motiv mare pentru a obține porcul fixat, de asemenea. Există o mulțime de porci cu burtă care se află în sanctuare, organizații de salvare și adăposturi și ultimul lucru pe care cineva are nevoie este o grămadă de porci cu burtă fără case. Porcii de reproducere este a O mare responsabilitate, o mulțime de muncă, mizerie și ceva ce majoritatea oamenilor nu vor să se ocupe.

Uita-te acum: porci de companie - nume drăguțe și fapte distractive

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Porcine de spaying și sterilizare