Cum de a exprima glandele anale ale câinilor tineri

Bulldog francez scootarea pe covor

Dacă catelul dvs. este scootaj peste covor, pământ sau iarbă - stai jos și se trage înainte în timp ce tragi fundul ei - trebuie să înveți cum să-ți exprimi Glandele anale. Puppicul de scot, în general, că fundul Pooch este iritat și care poate fi cauzat de tapeworms, diaree sau chiar Fleas, dar cel mai adesea poate fi acuzat pe glandele anale iritate.

Funcțiile glandei anale

Catelul tău are două glande anale situate sub piele de pe ambele părți ale rectului. Glandele de dimensiuni de mazare funcționează ca un organe parfumate Skunk, dar mulțumim bunei ani, animalele noastre nu pot să strângă mirosul! În schimb, glandele anale oferă depozite de baie de animale de companie un fel de amprentă individuală mirositoare. Animale de companie mirosi fundul celorlalți ca o modalitate de a comunica și de a "citi" aceste etichete de nume parfumat pentru a se identifica reciproc.

Glandele anale normale secretă un lichid sau o substanță brună / galbenă cremoasă, care este exprimată ori de câte ori catelul are o mișcare intestinală. Glandele pot fi, de asemenea, exprimate atunci când puiul este brusc înspăimântat sau stresat și își contractează sfincterul anal - acesta este mușchiul circular care controlează rectul. Veți observa un miros puternic dacă se întâmplă acest lucru.

Puppy Scooting

Majoritatea animalelor de companie nu au nevoie de întreținere anală a glandei, dar unele au glande hiperactive care provoacă o problemă de miros. Alteori, scaunele moi sau probleme cu diaree nu pot furniza suficientă presiune pentru a goli glandele. În plus, unii pui au doar deschideri anormal de glandă anal. Un catelus afectat poate linge zona pentru a scuti disconfortul sau scootul.

Rasele mici de câine Ca niște polițe de jucărie sunt afectate cel mai adesea, iar glandele neexprimate pot deveni înfundate sau afectate. Veți ști că câinele are o problemă dacă zona de pe una sau ambele părți ale rectului se umflă. Când glandele devin infectate, secrețiile conțin sânge sau puroi. În cazuri severe, a Abcesul dureros se poate dezvolta. Umflarea va fi roșie la purpuriu pe una sau pe ambele părți ale rectului.

Când glandele sunt infectate sau absocunite, vor avea nevoie de atenția veterinară. Glandele anale infectate, de obicei, vindecă fără complicații, dar puii care suferă recurențe de impacție sau infecție vor avea nevoie de Glandele anale golit cel puțin o dată pe săptămână.

Cum de a exprima glandele anale

Tratamentul necesită expresia manuală a glandelor anale. Mulți puii se opun proprietarilor care se confruntă cu ei în jos, mai ales când sunt foarte licitați de la suferința glandei anale. Cel mai bine este să aveți medic veterinar efectuați acest serviciu pentru animalul dvs. de companie atunci când glandele anale sunt infectate, astfel încât să nu forțezi accidental problema mai profundă în țesut. Dacă sunteți un suflet greu dispus să încercați pentru bunăstarea animalului dvs. de companie, cereți o demonstrație înainte de a încerca acest lucru. Pentru cei care nu sunt slabi de inimă sau nas-aici cum a fost făcut.

  1. Secrețiile anale ale glandei miroase, iar cel mai bun loc pentru a efectua întreținerea anală a glandei este în timpul dvs Baia lui Puppy. În acest fel, puteți spăla orice chestii rătăcitoare care se varsă pe blană.
  2. Purtați mănuși de cauciuc pentru a vă proteja mâinile și pentru a reduce factorul "Yuck".
  3. Stați catelul dvs. în chiuvetă. Pentru în afara băii, stați mici pui pe o masă sau îngenunchează pe podea lângă cățeluși mai mari.
  4. Puteți beneficia de o pereche suplimentară de mâini pentru a stabili capul câinelui în timp ce acordați atenție coada. Alternativ, atașați Leash la halterul sau gulerul puilor și asigurați-vă robinetului sau a altor obiecte staționare pentru a ajuta la limitarea mișcării puilor.
  5. Ridicați coada puilor și găsiți glandele pe fiecare parte a anusului la ora opt și patru. Se vor simți puțin ca niște marmură mici sub piele.
  6. Odată ce ați găsit glandele, acoperiți zona cu un țesut. Acest lucru va prinde resturile așa cum este exprimat.
  7. Cu degetul mare și arătătorul de pe fiecare parte a glandei, împingeți ușor și în sus și stoarceți ca și cum ați exprima un pimple.
  8. Utilizați țesutul sau o cârpă umedă pentru a șterge descărcarea mirositoare ca SAC goale.
  9. Oferă catelul dvs. o jucărie sau tratați ca o recompensă pentru a fi un câine bun.

Desigur, este mult mai bine să împiedicați problemele glandei anale decât să tratați odată ce se dezvoltă. Urmăriți-vă pentru puii de scoting și obțineți-le verificați la "probleme de strângere în fund!"

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a exprima glandele anale ale câinilor tineri