17 Reguli pentru a păstra copiii și câinii în siguranță

Câinii pot fi imprevizibili. Limba lor socială este foarte diferită față de oameni, iar acest lucru este important pentru proprietarii de animale de companie cu copii. In timp ce unele rase sunt mai bune cu copiii decât alții, într-o gospodărie cu copii și câini, trebuie respectate unele reguli de siguranță.

Siguranță pentru copii și câini

Este adevărat că există multe beneficii Pentru copiii care cresc în jurul câinilor. Și în majoritatea cazurilor, nu vor exista probleme. Cu toate acestea, că o singură instanță a unui copil trage pe urechea unui câine (pentru că nu știau mai bine), iar câinele care reacționează instinctiv (și pentru că nu știu mai bine) ar putea schimba totul.

Recent Studii observate că copiii sunt victima numărul unu al atacurilor de câini, ceea ce ne face Câini cel mai periculos animal din Statele Unite. Rata actuală a fatalităților copiilor este de 4.6 în 10 milioane, și Cercetătorii au observat Cum ar fi putut fi aproape zero, deoarece majoritatea cazurilor sunt ușor de prevenit.

Există o campanie numită & # 8220;Opriți 77& # 8220;. Titlul se bazează pe statistici așa Cum în u.S., 77% dintre mușcăturile de câine sunt de la un câine de companie pe care un copil știe. Uneori, acest lucru ar putea avea de a face cu problemele de agresiune naturale ale unui câine sau lipsa de formare adecvată a câinilor și alteori este că copiii mici nu au fost învățați cum să se comporte în jurul câinilor și pot depăși linia cu un animal nerăbdător.

Dacă sunteți un proprietar de animale de companie actual sau viitor cu copii mici în casă sau aveți copii care trăiesc în imediata apropiere a câinilor (E.G. lângă parcurile de câini sau într-o zonă cu mulți proprietari de câini), pentru a păstra copiii și câinii în siguranță, învățați-le comportamentul câinilor și siguranța. Mai jos sunt 17 sfaturi și / # 8220; Reguli & # 8221; să urmeze pentru a asigura o relație sigură și fericită.

17 moduri de a păstra copiii și câinii în siguranță

17 moduri de a păstra copiii și câinii în siguranță

1. Cerând permisiunea

Mușcăturile de câine apar nu numai cu câini de companie familiar, ci și câini străini. Atunci când copilul tău se apropie de câinele altcuiva, nu știu, sau unul pe care nu le văd foarte des, ar trebui să întrebe întotdeauna proprietarul pentru permisiune dacă pot să-și petreacă animalul.

Niciun proprietar de animale de companie nu vrea să-și vadă câinele rănit un copil. Dacă canina lor este groșită sau bolnavă, vă vor informa, de obicei, să știți. Copii care se apropie de câinii străini fără permisiune este o problemă foarte frecventă (în special în sau în apropierea parcurilor de câini), iar mulți părinți, precum și proprietarii de câini s-au plâns de asta poveștile lor comune.

2. Abordare atentă

Recunoașterea semnalelor faciale și de ochi este construită în Majoritatea psihicilor animalelor. Specii diferite reacționează diferit față de limbajul corpului și semnalele faciale, dar pentru câini (și alți canizi ca lupi), contactul cu ochii în ochi înseamnă că cineva îi provoacă. Aceasta este o modalitate prin care animalele stabilesc dominația și va irita câinele.

Experții au a dat seama Cel mai bun mod de a veni la un câine pentru a vă asigura siguranța tuturor: persoana ar trebui întotdeauna Ține-ți ochii evitați. Dacă este un câine prietenos, spuneți copilului dvs. să păstrați pur și simplu privirea relaxată. Copilul tău se poate uita la picioarele câinelui, nasul etc. Acestea nu ar trebui să mențină contactul vizual cu câinele.

Distanța sigură între câine și copil

3. Întotdeauna o distanță sigură între copii și câini

Canines nu-mi place să aibă fața cuiva în fața lor. Similar cu cele de mai sus, este a semn de amenințare pentru câine, și în funcție de temperamentul animalului, câinele se poate întoarce pur și simplu sau se pot schimba. Chiar și majoritatea oamenilor nu se vor bucura de acest tip de contact strâns.

Când se întâmplă o interacțiune între copii și câini, amintiți-vă copilului păstrați o anumită distanță de la animal până când este clar că este sigur (cum ar fi cu un animal de familie de lungă durată). În mod normal, nu ar trebui să lăsați copilul dvs. prea aproape de câini ciudați sau chiar să vorbești cu voce tare.

4. Fără întreruperi de masă

Câini nu ar trebui niciodată să fie abordate atunci când consumă alimente și mai ales la castronul lor alimentar. Acest lucru se aplică oricând câinele mănâncă ceva, fie că este vorba de un mic tratat sau cina lor regulată.

Unii câini sunt posesivi despre mâncarea lor sau mestecați oasele. Ei vă pot vedea copilul ca o amenințare și vor acționa prin mârâie și poate chiar să muște. Paza resurselor este o problemă comună de comportament de câine care are nevoie de fixare, dar este ceva ce toți copiii ar trebui să țină cont.

Copiii trebuie să respecte câinele

5. Copiii trebuie să respecte câinele

Există siguri Norme comportamentale că copiii trebuie să știe înainte de a saluta un câine și înainte de a aduce o casă de companie recent adoptată. Un copil va fi un copil și, uneori, un copil Copiii nu înțeleg dosul și nu de a interacționa cu canini. Acesta este unul dintre principalele motive De ce câinii mușcă copiii.

De exemplu, nimeni nu ar trebui să tragă vreodată coada unui câine, să-și tragă urechile sau să le trateze ca o păpușă de cârpă. La fel ca și cum ai fi obosit de ea, așa că ar fi un câine. Când câinii sunt obosiți de ceva, ei pot mușca. Chiar și cel mai pacient animal are limitele lor, astfel încât, de îndată ce observați un astfel de comportament de la copilul dvs., trebuie să îl descurajați chiar și cu un animal de companie tolerant.

6. Împărtășirea și jocul între câini și copii

Similar cu protecția alimentelor de mai sus, unele animale de companie nu doresc să împărtășească nimic. Dacă au o jucărie, pot să nu vrea ca cineva să vină și să-l ia de la ei. În timp ce un copil poate pur și simplu să se joace, câinele ar putea să nu-l vadă așa.

Cu excepția cazului în care este un animal de familie de lungă durată, care știi că îi place să joace să joace, copiii ar trebui să aștepte ca câinele să-i aducă jucăria lor sau să conduci terenul de joacă (cu tine supravegherea atât a copiilor, cât și a câinilor, în același timp).

Câinii au nevoie de spațiu departe de copii

7. Câinii au nevoie de spațiu departe de copii

Câinii de companie pot fi copleșiți de împrejurimi și pot căuta un loc de odihnă. Când un câine merge la pat, cu cutia, sau sub un pat, înseamnă că ei pot fi obținuți accentuat sau anxios, și încearcă să găsească un loc pe care se simt confortabil.

Lăsați copilul să știe respectați alegerea câinelui să se odihnească. Crăciun de câine sunt adesea sanctuarul animalului tău. Nimeni nu ar trebui să urmărească vreodată după orice canină care încearcă să se ascundă, nici nu ar trebui să încerce să tragă câinele din locul ascuns. Acest lucru va duce adesea la mușcăturile de câine.

8. Câini agresivi

Când se ocupă de câinii potențial agresivi pe stradă, copiii trebuie să cunoască regulile lui citind fețele lor și cum să reacționeze. Când este abordat de un câine ciudat care se culcă, copilul trebuie să știe uita-te jos și a rămân perfect încă.

Câteva mai multe indicatori: Dacă un copil este pe teren, ei trebuie curl într-o minge și rămân încă. Dacă se ridică în fața unui câine mârâit, trebuie să rămân în continuare cu brațele în jos și uita-te la pantofii lor. Acest permite ca câinele să știe ei nu au nevoie să lupte pentru dominare. Copilul nu trebuie să fugă niciodată; Câinii agresivi vor urmări, prinde și ataca.

Copii și câini în lanț

9. Copii și câini în lanț

Câinii care sunt pe lanțuri sau în cuști se vor simți, de obicei, amenințați de un copil apropiat. Ele sunt într-o poziție pe care nu le pot ieși din ea și acest lucru le poate face să se simtă speriat și incite teamă de agresiune raspuns.

Chiar dacă nu este întotdeauna cazul, uneori câinii care sunt pe lanțuri în orice moment sunt, de asemenea, probabil abuzați și maltratați, ceea ce le face mai agresivi. Fără excepții, un copil ar trebui să nu abordare un câine care este legat, legat sau cu cadă.

10. Semne înșelătoare

Contrar credinței populare, a coada de coadă nu înseamnă întotdeauna un câine prietenos. Datele de la studiile arată Multe semnificații diferite pentru motivul pentru care câinii sunt cozile, dar nu sunt ceea ce filmele vă vor lăsa să credeți.

De obicei, când un câine de companie își coboară coada, înseamnă că sunt încântați, dar entuziasmul poate fi bun sau rău. Ei pot avea entuziasm nervos, ceea ce înseamnă că sunt înfricoșătoare și incomodă. Chiar și furia este o stare excitată care poate duce la răsturnarea cozii ocazionale.

Lăsați câinii de dormit minciună

11. Lăsați câinii de dormit minciună

Similar cu abordarea unui câine care mănâncă, în nici un caz ar trebui ca un copil să perturbe un câine de dormit, de asemenea. Acest lucru poate duce la un atac de mușcătură de câine asupra copilului. Imaginați-vă dacă sunteți în mijlocul unui somn bun și cineva care vă apucă, vă scoateți din pat. Un sentiment de câine de dormit nu va fi mult diferit de al tău în această situație.

Când câinele se simte dezorientat, se sperie și se luptă sau de zbor "# 8221; Răspunsul înseamnă că există o șansă de mușcătură de câini. Învățați un copil să nu abordeze niciodată un câine care dormește, nu numai pentru că animalul ar putea ataca, dar și pentru că animalele de companie au nevoie și de odihnă.

12. Play agresiv

Copiii trebuie să știe că ar trebui Nu jucați niciodată agresiv cu un câine. Dacă încep să se lupte cu animalul, împingându-le, jocul # 8221; ei, canina se poate confunda și se va simți atunci ca ei pot juca și așa.

O astfel de joc între copii și câini duce la mușcătura de câine sau zgârierea neintenționată sau doar să fiți hrăniți și mușcând un copil pentru a face oprirea de joc. Este bine ca câinii să joace agresiv ca acest lucru între ei, dar un copil poate fi rănit cu ușurință în proces.

Predarea copiilor cum să se comporte cu câinii

13. Miruirea mâinilor

În timp ce oamenii spun salut prin a tremura mâinile sau îmbrățișarea, oamenii de știință spun că un câine spune salut prin mirosind alții. Când este sigur să faceți acest lucru, copiii ar trebui să ajungă mereu la nivelul animalului și apoi lăsați un câine să miroasă mâna înainte să atingă câinele.

Învățați-vă copilul ce & # 8220; când este sigur să faceți acest lucru și # 8221; înseamnă în astfel de cazuri. Apoi, învățați-i cum să-și țină încet mâna, degetele și Palm îndreptată în jos (non-agresivă), și lăsați câinele să vină la ei. Copilul nu ar trebui să-și împing mâna spre câine.

14. Precauții de securitate

Deoarece câinii sunt încă animale imprevizibile, ca proprietar de animale de companie, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că alții din gospodărie sunt sigure, în special atunci când există copii mici în jur. Aceasta include și toate animalele de companie.

În funcție de situație, copiii și câinii dvs. ar putea fi necesar să fie separați separați. Când pooch-ul tău este în afara, ar putea fi nevoie să fie într-un Pen. În casă, au o Pet Pet care blochează astfel încât copiii să nu poată intra fără permisiunea dvs. Indiferent cât de prietenos este câinele dvs., aveți întotdeauna "feriți de câine", astfel încât vecinii și copiii lor să fie informați.

Socializarea câinilor cu copii

15. Socializarea câinilor cu copii

Învățând câinele dvs. cum să se comportă în jurul copiilor este la fel de importantă, iar socializarea este una dintre cele mai importante aspecte ale formării și proprietății câinilor. Orice proprietar de animale de companie trebuie să-și socializeze câinele fără excepții. Aceasta este pentru siguranța atât a caninului, cât și a celor din jur.

Poochul dvs. ar trebui să aibă ocazia Interacționați cu străinii, alte animale și mai ales copii. Astfel, câinele este familiar și nu este speriat sau nesigur în jurul valorii de oameni mici.& # 8221; Întotdeauna supraveghează astfel de întâlniri, astfel încât să puteți ajuta copiii să se apropie de câine atunci când sunteți sigur că animalul este confortabil cu el.

16. Evitați câinii vagabonzi

Câini și sfaturi de siguranță pentru copiiSimilar cu abordarea câinilor înlănțuiți, învățați-vă copiii să nu abordeze absolut un câine ciudat pe stradă. Aceste animale poate fi periculos, Deci, dacă pot observa o rătăcire de departe, este mai bine să ia o altă cale pentru a evita să vină mai aproape.

Unele indicatori: Dacă un copil găsește a câine vagabond, ei ar trebui să se întoarcă încet (folosind sfaturi de mai sus) și să informeze un adult. Ei nu ar trebui să fugă sau să strige. Acest lucru atrage doar atenția caninei. Și, mai ales, nu ar trebui să încerce să se hrănească, să se hrănească sau să se joace cu un câine vagabond.

17. Limbajul trupului

Așa cum explici recunoașterea unui câine și recunoașterea ochilor, învățați-vă copiii de bază Limbajul corpului câinelui de asemenea. Cel mai important de știut este un câine agresiv sau supărat, și un animal care nu este interesat de contactul uman.

De exemplu, când coada unui câine este între picioare, urechile sunt plate și spate, iar gura lui este tensionată și închisă, înseamnă că nu vor să se joace. Un câine care este pregătit pentru o iubire este relaxat, calm și deschis, care este de obicei ușor de spus.

În concluzie

De departe, câinii pot fi unul dintre cei mai buni însoțitori, prieteni și tutori pentru un copil în creștere. Multe studii dovedite Tone de beneficii Animalele de companie au asupra copiilor. Cu toate acestea, câinii sunt încă animale și menținând măsuri de siguranță, în special pentru un copil mic care poate fi ușor rănit, rămâne prima prioritate pentru un proprietar părinte-animal de companie.

Creșterea copiilor și a câinilor necesită Diferite abilități din partea dvs. Dar dacă tu, copilul tău mic și restul familiei urmează regulile de siguranță de mai sus, va reduce drastic șansele de atacuri de mușcătură de câini și trebuie să renunți la animalul tău.

Dacă vă gândiți să adoptați un câine sau să aveți un copil, există resurse și cărți Out care vă poate ajuta să vă pregătiți mai bine pentru schimbarea gospodăriei dvs. și păstrați-vă pe toți, inclusiv copii și câini, în siguranță și fericiți.

Citiți următorul: Ghidul final pentru creșterea copiilor cu câini

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Reguli de siguranță pentru copii și câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Reguli pentru a păstra copiii și câinii în siguranță