Revizuire: west law strols hemp dog leash și guler

Cânepa este ușoară și foarte puternică. West Law Strols Dog Leash este realizat din acest material rezistent la miros natural, hipo-alergenic. Compania face, de asemenea, coliere de câini în această linie de produse ecologice.

Colierele de câine nu sunt doar un accesoriu de modă pentru a vă face să pară bine. Acestea oferă o ancoră pentru a atașa o lecție și un loc pentru a conecta în siguranță o etichetă de identificare. Colierele sunt o piesă esențială de consumabile de câini care sunt a trebuie avut Pentru fiecare animal de companie.

Confortul Pooch "ar trebui să fie prioritar numărul unu atunci când selectați gulerul drept. În afară de asta, este într-adevăr doar o chestiune de preferințele dvs. personale. Există multe stiluri de a alege, și toate au aspectul propriu unic.

West Law Strols Dog LeashDesigur, trebuie să păstrați mai multe caracteristici în minte în timp ce faceți cumpărături:

  • confort
  • aspect
  • Preț
  • durabilitate
  • Ușurința de ajustare
  • Abilitatea de a rămâne în poziție când este ajustată

Gândiți-vă la modul în care va fi folosit gulerul și care vor fi cele mai bune caracteristici pentru câinele dvs. De exemplu, dacă câinele dvs. înotă adesea, ar trebui să găsiți o culoare impermeabilă care nu este făcută din material poros. Sau, dacă aveți un animal de companie cu piele sensibilă, ar fi cel mai bine să cumpărați un guler realizat dintr-un material natural ca cânepă.

LEGATE DE: Cum se potrivesc corect unui guler de câine - un ghid video rapid

West Law Strolls Dog Leash și Collar Review

West Law Strolls Dog Leash ReviewDupă cum am menționat, aceste gulere de câine și leashes câine sunt făcute din cânepă naturală în Statele Unite. Cânepa este ușoară și puternică, ceea ce este ideal pentru utilizarea cu consumabile de câine. Aceste produse sunt ideale pentru orice dimensiune sau rasă.

Cânepa este, de asemenea, rezistentă la miros, hipo-alergen și anti-microbiană.

West Law Strolls Dog Leash ReviewPrimul lucru pe care l-am observat despre aceste produse a fost cât de moale sunt. Asta înseamnă că gulerul este confortabil pentru câinele dvs., iar mânerul de leșie este confortabil în mână. Gulerul are, de asemenea, o cataramă ușoară din plastic, deci nu este prea greu pentru câinii mici.

Gulerul are o buclă durabilă, care este făcută pentru a se ridica la câinii mari care trăiesc pe lesa. Lesaia are un cârlig de fixare unic, care este fabricat din zinc pentru a fi ultra-lumina. În comentariul meu video puteți vedea, de asemenea, bucla separată de identificare, astfel încât etichetele de identificare ale câinelui dvs. nu vor interfera rapid și ușor de atașat cu leșia câinelui de câine Fido`s West Law la gulerul său.

Îmi place bucla de utilitate de la această leșie de la West Paw. Permite transportul corpului încrucișat. Și, caracteristica mea preferată a legăturii câinilor de câine West Law Strolls este mânerul de trafic atașat (imaginea de mai jos). Cred că un mâner de trafic este a TREBUIE AVUT pe orice lesh. Vă permite să luați rapid controlul câinelui dvs., dacă este necesar.

West Law Strolls Dog Leash ReviewAceste gulere sunt disponibile în două dimensiuni:

  • Circumferința gâtului mic de 13.25 & # 8243; - 19.75 & # 8243; (.75 & # 8243; larg)
  • Circumferința gâtului mare de 18 ° C # 8243; - 27.5 & ​​# 8243; (1 și # 8243; Wide)

Leșia câinilor de câine de la West Law vine doar într-un 66 și # 8243; lungime, dar este disponibil într-un 3/4 și # 8243; lățime sau 1 și # 8243; lăţime. Aș dori să o văd disponibilă într-o lungime de 4 metri pentru rasele mai mari care trebuie să fie păstrate mai aproape de manipulatorul lor, dar 5.5 picioare este o lungime acceptabilă pentru majoritatea câinilor.

Puteți obține gulerul de la West Law în galben, verde, albastru sau maro. Leșia câinilor de câine din West Law vine în 4 culori potrivite. Puteți achiziționa gulerul pe Amazon pentru 20 de dolari.95 și lesa pentru 29 de dolari.95.

După cum puteți vedea, acest lucru este destul de scump decât cablurile și colierele tradiționale de nailon. Din păcate, produsele de înaltă calitate vin, de obicei, cu o etichetă de preț mai mare. Dacă câinele dvs. nu este o lesa chewer, sunt sigur că asta ar fi bine să se țină bine.

Cu toate acestea, în cazul în care câinele dvs. își mestecă leșia din când în când, lesa de câine de câine West West Law nu va oferi o valoare bună pentru banii dvs. Cântaia poate fi moale și ușoară, dar este, de asemenea, subțire și ar fi foarte ușor să mestecați.

Citiți următorul: 25 cele mai bune coliere Cute câine - versatil, personalizat și unic

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: west law strols hemp dog leash și guler