Ceea ce este sindromul câinilor mici și cum să se ocupe de ea

ceea ce este sindromul câinilor mici și cum să se ocupe de ea

Toți câinii au propriile quirks și o personalitate care este individuală pentru ei. Acestea pot veni într-o serie de aspecte pozitive, cum ar fi protecția, iubirea și mare cu copii sau alte animale. Desigur, există și mașinile negative - urmărind totul sau, în unele cazuri, sindromul câinilor mici.

Dacă sunteți nou la proprietatea câinilor sau nu ați avut niciodată un câine mic înainte, este posibil să nu veniți peste această personalitate. S-ar putea să fie o mică alarmantă pentru dvs. sau este posibil să nu fiți siguri de cel mai bun mod de a aborda tantrumurile. Dacă asta ești tu, citiți pentru unele dintre cele mai bune sfaturi și trucuri despre cum să gestioneze sindromul câinilor mici, de asemenea, contabilizând dacă este ceva de care se luptă câinele dvs., în primul rând.

Yorkshire Terrier pe iarbă

Ceea ce este sindromul câinelui mic?

Sindromul câinilor mici este o serie de comportamente care pot fi atribuite, bine ... un câine Bratty. De obicei, este alcătuită din puii voștri care acționează dacă el sau ea nu își ia propria cale, indicată prin lătrat și, în general, fiind foarte obraznic. Ca canini mai mari au tendința de a fi mai plăcute înapoi și mai liniștite, aceasta nu este o problemă care tinde să fie asociată cu ei. Cu toate acestea, câinii mai mici au complicația adăugată de a fi pur și simplu în imposibilitatea de a face tot ce vor să facă.

De exemplu, a Ciobănesc german ar putea avea absolut nicio problemă cu scăderea și în jos canapeaua de familie, astfel încât nu vor trebui să solicite asistență atunci când vine vorba de stabilirea într-un loc care este confortabil pentru ei. A Chihuahua, Cu toate acestea, pur și simplu nu are capacitatea de a sări pe ceea ce este, pentru ei, o zonă montană - și se vor lupta să se întoarcă și după aceea. Astfel, Chihuahua este mult mai probabil să aducă atenția asupra situației lor prin lătrarea proprietarilor lor, câștigând atenția și obținerea reacției dorite: fiind luată și plasată pe canapea.

Acest lucru întărește neintenționat acest comportament, deoarece lătratul are efectul dorit - obținerea a ceea ce doresc. De-a lungul timpului, aceasta devine mai mult o cerere decât o cerere și, astfel, comportamentul rău este creat. Data viitoare când încercați să ignorați cererea câinilor mici, este probabil să răspundă într-un mod mult mai negativ, pentru a vă atenționa atenția.

Firește, acesta nu este singurul exemplu de comportament slab de la un câine. Acest lucru poate provina, de asemenea, de la câinii de jucărie care se află într-o capacitate mai strânsă decât majoritatea celorlalte rase de câini. Cu alte cuvinte, cei cu câini mai mici sunt mai probabil să-i trateze în același mod cu copiii umani. Și, în timp ce nu este absolut nimic în neregulă cu tratarea animalelor de companie ca un membru al familiei (care, la urma urmei, ei sunt), există o linie foarte distinctă între oameni și animale care trebuie acordată atenție.

Câinele nu va răspunde la aceeași dragoste și afecțiune, deoarece copiii vor răspunde foarte diferit față de dragostea și afecțiunea voastră. Acest lucru se datorează faptului că toți câinii - indiferent de ce dimensiune - aveți o mentalitate de împachetare și va răspunde numai celor pe care le consideră a fi deasupra lor, în ceea ce privește ierarhia pachetului. Un câine care nu are reguli stricte și restricții nu va fi niciodată cu adevărat fericit, deoarece vor încerca întotdeauna să-și testeze limitele și vor deveni alfa.

Cel puțin, acest lucru vă lasă într-o poziție de a trebui să participați la fiecare nevoie a câinelui dvs. sau să fiți înșelat până la sfârșitul timpului, până când faceți ceea ce doresc. Există totuși o altă opțiune: instruire. În acest ghid, vom discuta despre modul în care puteți lucra cu tovarășul dvs. de canin pentru a le porni de la acest comportament dependent, dându-le în același timp ceea ce doresc cu una, diferența mică: acțiunile lor se bazează pe termenii și preferințele dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune cărți de formare câine

Câine maltez

Semne și simptome ale sindromului câinilor mici

Bineînțeles, toate aceste simptome vor fi prezente într-o oarecare măsură, la toți câinii. Acestea fiind spuse, aceste probleme devin simptome definitive ale sindromului câinilor mici odată ce încep să devină supărătoare sau să aibă un anumit efect asupra modului sau mijloacele prin care mergeți la afacerea dvs. de zi cu zi. Dacă nu puteți acționa ca în mod normal, ar trebui să ieșiți din calea dvs. de a găzdui comportamentele câinelui dvs., atunci este rezonabil să sugerați că problemele câinelui dvs. au un efect negativ asupra stilului dvs. de viață. Acesta este punctul la care va trebui să vă uitați la rezolvarea problemelor pe care le aveți cu Pooch.

1. Câinele dvs. vă cere atenția

Oricare ar vrea câinele tău, vei ști și despre asta ... și vei ști prea departe. Indiferent de problema, veți fi lăudați la, înfășurați, trași și mârâi până când problema este rezolvată imediat. S-ar putea să observați că sunteți mai mult un servitor la fiecare capriciu și dorință, spre deosebire de maestrul care stabilește regulile și le lipsește.

2. Câinele dvs. nu este bun cu alți câini

Abilitățile sociale sunt o parte imensă a temperamentului pe care îl are câinele dvs. de a avea. Acestea, totuși, trebuie să fie onorate în timp și cu socializare frecventă cu alți câini și oameni. Un câine care a fost luat de fiecare dată când întâlnește un nou pui, sau care nu a fost niciodată învățat să fie respect față de alți câini va fi puțin probabil să se înțeleagă cu alte animale.

Dacă ați observat-o câine fiind deosebit de agresiv la alte animale - în special alți câini - acesta este un semn sigur că puii dvs. poate suferi de sindromul câinilor mici. Acesta este un alt mod ca câinele dvs. să încerce să dezvolte dominația față de alte animale de companie, deoarece se văd ca alfa și vor dori ca starea să rămână cu ei în noile scenarii.

3. Câinele dvs. este frecvent neascultător

Un câine care nu vă văd ca stăpânul lor nu vă va asculta niciodată. Câinii, prin însăși natura lor, vor asculta vreodată și respectă alfa ambalajului. Dacă asta ești tu, atunci vei ști cât de bine răspund. În mod natural, nu vă veți face ca câinele să facă așa cum vă rog 100% din timp - care ar fi, de asemenea, nesănătoasă și puțin neascultă din timp de timp este doar naturală. Cu toate acestea, dacă nu răspund, atunci devine o mare problemă care trebuie rezolvată.

Acest lucru se întâmplă de obicei în timp, datorită capacității de a scăpa cu încălcarea regulilor pentru o perioadă lungă de timp. Dacă un câine nu a fost niciodată certat pentru un comportament rău, ei nu vor afla niciodată că comportamentul este rău. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu vor înțelege ce este în neregulă, de o singură dată pe care o alegeți să le spuneți, pentru ceva pe care l-au făcut pentru o vreme și nu au avut niciodată o problemă cu.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru rasele mici

Câine câinelui jucăuș jucăuș după mușcarea unei perne

4. Câinele dvs. nu este bun cu HouseGuests

Câinii vor încerca adesea să devină adesea lider asupra tuturor celor din gospodărie - și acest lucru include căști ocazionale. Dacă observați că câinele dvs. este greșit în jurul oamenilor noi, în casa dvs., este probabil pentru că încearcă să vadă cine va fi noul șef.

5. Câinele dvs. urinează în jurul casei

Accidentele se întâmplă și alunecarea ocazională este doar naturală - în special în puii, care nu pot fi încărcați încă. Cu toate acestea, dacă vă aflați câinele pe pipi în jurul casei, în diferite zone și fără avertizare, ar putea fi pentru că ei marchează teritoriul. Din nou, acest lucru este direct legat de câinele dvs. crezând că ele sunt alfa pachetului (membri ai gospodăriei dvs.), conducându-le să încerce și să afirme dominația prin urinarea nu numai în casa dvs., ci și în casele prietenilor și familiei.

Cum de a gestiona sindromul câinilor mici

Identificați cauza

  • Se îndepărtează cu un comportament rău?

Dacă ați citit câteva dintre punctele de mai sus și știți că sunteți vinovați să vă permiteți câinele să scape cu prea mult în jurul casei, sau să nu vă certați câinele pentru răufăcător, atunci vă puteți relaxa. Cel puțin știi că există o problemă și acceptă această problemă!

  • Ești prea moale cu câinele tău?

Este ușor să fii protejat de animalele noastre, mai ales că, în mintea noastră, cu atât este mai mică animalul, cu atât trebuie să fie mai slabi. Care a spus că câinele dvs. nu trebuie să fie luat și cuddled de fiecare dată Voi întâlniți o nouă situație. De asemenea, ei nu au nevoie de încărcături de tratamente pentru a nu face foarte mult sau necesită o mulțime de liberii atunci când vine vorba de un comportament rău.

Evaluați situația

  • Ce anume provoacă schimbările comportamentale?

Câinele tău este absolut bine cu tine și cu familia ta, dar teribil cu oaspeții casei? Poate că este noul câine pe care pare să nu-i placă cu adevărat când te duci la plimbări? Oricare ar fi problema, ar putea fi cainele dvs. să fie absolut bine cu tine, dar teribil în situații noi sau lupte cu alte animale. Vestea bună este că ar trebui să puteți găsi rădăcina cauzei și, prin urmare, tratați acest lucru.

  • Care sunt reacțiile dvs. la aceste modificări?

La fel de important pentru comportamentul câinelui dvs., este reacția dvs. acest comportament. De exemplu, dacă câinele dvs. este probabil să încerce să afirme dominația față de alți câini când sunteți afară, acest lucru vă poate face nervos. Din păcate, acest lucru este mai probabil să facă ca câinele să simtă nevoia de a prelua situația și de a deveni și mai agresivă.

  • Obțineți ajutor de la veterinarul dvs

Dacă credeți că problema nu este comportamentală atât de mult cum este vorba despre fiziologice, este mai bine să obțineți ceva sinistru exclus de veterinarul dvs., mai întâi. Acestea vor efectua testele necesare pentru a se asigura că aceste schimbări sau probleme nu sunt rezultatul unei probleme fundamentale.

Cavalier King Charles Spaniel

Corectați problemele

  • Țineți câinele la aceleași standarde ca și cu un câine mare

Câini mici tind să scape mai mult pentru că nu vedem problemele ca o problemă. Dacă un câine mare a tăiat tot timpul, a cerut atenție sau a devenit agresiv față de alți câini, am căuta în mod firesc o rezoluție cât mai curând posibil. Deci, de ce ar fi sau ar trebui să fie altceva diferit pentru câinii mai mici? Dacă nu sunteți sigur dacă comportamentul este cerut sau agresiv, imaginați-vă un păstor german care face același lucru pe care câinele dvs. îl face și îl imaginează cum reacționați la acest lucru.

  • Evitați mollycooddling

Este ușor să vrei să te înghiți și să-ți iubești câinele până la capătul pământului - la urma urmei, asta e una dintre cele mai bune părți despre a avea un câine! Cu toate acestea, este important să nu exagerați dragostea și atenția. Permiteți câinelui dvs. să experimenteze situații diferite, inclusiv venirea împotriva câinilor mult mai mari sau care se ocupă de noi oameni. Ar putea părea puțin la început, dar în curând veți realiza că pupul dvs. nu este cel afectat de aceste lucruri noi deloc.

  • Re-tren și recompensa

Începeți pregătirea, după cum ați făcut atunci când au fost un cățeluș, concentrându-se pe comenzile mai simple la început și să le dezvolte pentru a deveni mai complexe. Acest lucru nu este doar despre instruirea câinelui tău, totuși. Este vorba despre educarea dvs. pentru a deveni un proprietar mai bine rotunjit de câine care se simte în controlul acestor comenzi. Câinele dvs. vă va simți asigurarea de sine și apreciază că are un maestru de urmat.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine tratează

  • Obțineți alții implicați

Acest lucru nu este doar despre tine - așa cum am menționat, există multe probleme care se ridică din cauza housegiunilor sau străinilor, de exemplu. Dacă credeți că alții sunt mai probabil să se agită peste câinele dvs. și să le permită să se întoarcă în obiceiuri proaste, să le informeze cu ușurință că încercați ceva nou - și apoi învățați aceleași lucruri pe care le-ați învățat. Acest lucru va evita orice confuzie pentru câinele dvs. și va păstra pe toți fericiți.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce este sindromul câinilor mici și cum să se ocupe de ea