Hunky firefighter adoptă un câine după photoshoot

Hunky Firefighter adoptă câine fără adăpost după Photoshoot

Un model frumos a apărut pentru un calendar de pompieri trage și a obținut un copil de blană din afacere.

Când Rob Tackett de 34 de ani a sosit la unitatea de antrenament de incendiu din Carolina de Sud, pentru a se ridica cu un catelus pentru un calendar, el nu a visat niciodata ca sa obtina un caine din afacere.

Tackett a prezentat pentru Societatea Animală Charleston 2017 Calendar de pompieri Când și-a întâlnit modelul de partener, a Ciobănesc german Puppy numit Kimber.

La vremea aceea, Kimber a fost deținut de un soț și soție. Ei au informat inițial tackett că nu ar merge lângă oameni (suspectat că se datorează amintirilor traumatice din trecutul abuziv).

Dar spre surprinderea tuturor, Kimber sa apropiat imediat de Tackett. El a spus că a fost o conexiune instantanee, și că știa că se simțea în siguranță cu el. Ceea ce nu știa este că va adopta o zi.

Tackett a fost un veteran al armatei care a legat primul proprietar al lui Kimber, Steve Hall. Sala a terminat 3 tururi în Irak și Afganistan ca un lunetist marin.

Când sala sa întors acasă din turneul său de serviciu, el a suferit de PTSD. Din acest motiv, a avut coșmaruri cronice, flashback-uri și anxietate. El a constatat că simptomele sale au fost ajutate doar de prezența câinelui său Scout, care a murit în decembrie 2015.

După ce a trecut cercetașul, PTSD-ul Hall a început să se înrăutățească. Flashback-urile și anxietatea lui au revenit.

LEGATE DE: Câinele gravid primește maternitatea Photoshoot ea merită

Hunky Firefighter adoptă câine fără adăpost după Photoshoot

În timp ce sala se spală în jos într-o stare întunecată, a existat o cățeluș de înfometare și mai tare, care a fost ridicată pe marginea drumului și a adus în Societatea Animală Charleston. Odată ce părul ei sa întors, a fost descoperit că era un păstor german. Personalul adăpostului i-a numit Kimberul.

Kimber a fost adoptat de Sala anul trecut și a devenit însoțitorul său constant. A ajutat-o ​​să scape de PTSD.

LEGATE DE: "Băuduri de luptă" Ajutor veterani cu PTSD

După tragerea fotografiei din calendar, sala a devenit prieteni buni cu tackett. Dar în acea vară, sala a devenit foarte bolnavă și a fost informată că trebuie să se supună intervențiilor chirurgicale înapoi și a gâtului. În timp ce sala era în chirurgie și recuperare, ia cerut lui Tackett să se uite la Kimber pentru el.

Dar câteva săptămâni în procesul de recuperare, sala a luat o decizie foarte dificilă. Știind că sănătatea lui nu se îmbunătățește suficient pentru el să aibă grijă de Kimber, ia cerut lui Tackett să o adopte.

Hunky Firefighter adoptă câine fără adăpost după Photoshoot

Tackett a remarcat că sala a fost HOWBROKENKEN. El ia spus lui Tackett că nu mai putea să-și pasă de Kimber și nu putea să stea să plece în altă parte decât cu Tackett.

Tackett, desigur, a spus da. În octombrie, Kimber a plecat acasă și a fost acolo de atunci.

Tackett spune că o iubește și nu a fost niciodată în jurul unui câine ca ea. El spune că este incredibilă și îl păstrează fericit.

Kimber este o terapie certificată, iar Tackett speră să-i dea mai multă pregătire și, în cele din urmă, să o aducă să-și petreacă timpul cu alți veterani care suferă de PTSD.

Toate veniturile din Societatea Animală Charleston 2017 Calendar de pompieri Du-te la fondul medical al adăpostului, care salvează mii de câini abuzați și abandonați în fiecare an.


Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hunky firefighter adoptă un câine după photoshoot