De unde a venit acest poliție k-9?

Dogul de adăpost Indiana devine poliția Iowa K-9

Niciodată nu știți ce veți obține când adoptați un câine de la un adăpost; dar de obicei merită riscul. Unii dintre cei mai inteligenți câini din lume sunt mutts care sunt adoptate din adăposturi sau organizații de salvare. Un departament de poliție din Iowa a aflat recent cât de uimitor câini de adăpost pot fi atunci când au decis să pună unul prin programul lor de instruire K-9.

Nimeni nu știe unde a venit Bosco. El a fost găsit rătăcitor în Kentucky și dus la un adăpost de animale din Syracuse, Indiana. Lucrătorii de la adăpost au început să-l cunoască pe Bosco, și ar putea spune că nu era o stare medie. În cele din urmă, despre Bosco sa răspândit la un trainer K-9 situat în Omaha.

LEGATE DE: Câinii de serviciu: Ce trebuie să știți

Dogul de adăpost Indiana devine poliția Iowa K-9

Formatorul lucrase cu Departamentul de Poliție Ankeny din Iowa și știa că caută un câine care ar putea ajuta la căutările persoanelor dispărute. După ce au auzit despre Bosco, antrenorul întâlnit cu puii vechi de 14-16 luni și a decis că ar fi potrivirea perfectă pentru departamentul de poliție.

Cred că Bosco ne-a găsit, ca să fiu cu adevărat cinstit. Formatorul la testat, a crezut că a fost senzațional pentru ceea ce a fost descris de Departamentul de Poliție Ankeny ...El are o mică linie din Kentucky și zona de sud a Indianei. Probabil că are urmărirea prin natura și au văzut acea abilitate în el și au pregătit-o ... & # 8221;

... spune șeful poliției Ankeny Gary Mikulec. În septembrie, departamentul a ajuns să colecteze donații pentru a finanța o unitate K-9. Costul de pornire pentru program a fost de 70.000 de dolari, iar orașul ar putea finanța doar 50.000 de dolari. Departamentul de Poliție Ankeny spera să ridice 20.000 de dolari pe care ar avea nevoie și au ajuns să ridice aproape 30.000 de dolari.

Bosco Descrierea postului va include căutarea persoanelor dispărute, cum ar fi copiii pierduți sau pacienții cu Alzheimer care se rătăcesc. El va ajuta, de asemenea, să găsească suspecți și va efectua căutări de detectare a drogurilor. Bosco va fi adus în școli locale pentru a face prezentări și pentru elevi. Au trecut mai mult de 20 de ani de la departamentul de poliție Ankeny a avut un K-9.

Dogul de adăpost Indiana devine poliția Iowa K-9indiana câine de adăpost devine poliția Iowa K-9

Departamentul a echipat o mașină în special pentru Bosco, iar Ofițerul Brept Lappin va fi manipulatorul câinelui și va avea grijă de Bosco la domiciliu. Perechea se va îndrepta spre Omaha în următoarele săptămâni pentru instruire pentru pregătirea Bosco pentru muncă în 2016. Departamentul spune că se așteaptă ca Bosco să lucreze pentru ei până la 7 ani.

LEGATE DE: Recenzie de carte - Buster Câinele militar care a salvat o mie de vieți

Când a fost întrebat despre câinele Mikulec a spus:

Vrea să lucreze în mod constant, dar când nu lucrează, vrea să fie un catelus. Și asta poate duce la unele probleme pentru noi, pentru că el este încă puțin obraznic și are nevoie de o pregătire. Când l-am pus în vehiculul său, el știe că este la locul de muncă și vrea să lucreze. El are o personalitate complet diferită, se concentrează și este totul de afaceri.

Nimeni nu ar trebui să subestimeze vreodată abilitățile unui câine. Dacă sunteți un iubitor de câine, atunci știți deja lucrurile uimitoare că sunt capabile și dacă nu sunteți o persoană de câine, faceți o căutare rapidă online pentru câini uimitoare și veți realiza foarte repede cât de remarcabile pot fi. Doar pentru că un câine nu este o pură sau a avut un pic de un început dur în viață, nu-l numără afară. Este nevoie doar de puțină dragoste, răbdare, înțelegere și o mulțime de formare pentru a transforma viața câinelui în jur.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De unde a venit acest poliție k-9?