Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini Petswhat Trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru animalele de companie

Prevenirea otrăvurilor pentru câini este întotdeauna mai bună decât încercarea de a găsi un tratament, Dar, uneori, lucrurile se întâmplă care sunt în afara controlului nostru.

Unul dintre momentele cele mai terifiante care se pot întâmpla cu un proprietar de câine este realizarea faptului că iubitul lor de companie are a ingerat ceva toxic și mortal. Forewarned este ansamblu, și cunoașterea lui Dumnezeu și nu atunci când vine vorba de prevenirea otrăvurilor pentru caini ar putea face doar diferența de a salva viața animalelor de companie.

Există câteva lucruri pe care fiecare proprietar de câine trebuie să le cunoască și unul dintre ei este Cum să se ocupe de o situație de urgență atunci când câinele dvs. este otrăvit. Fiind conștient de care alimentele, obiectele și plantele de uz casnic comune sunt mortale pentru câinele dvs., astfel încât să vă puteți asigura vitalitatea și continuarea bună Sănătatea câinelui tău este la fel de important, totuși.

LEGATE DE: Vremuri esențiale pentru kitul de prim ajutor câinelui

Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Cea mai mare problemă cu câinii otrăviți sau orice alte animale și animalele de companie pentru asta (în afară de faptul că sunt otrăviți), este că nu puteți spune niciodată când se întâmplă acest lucru până când este aproape prea târziu. Câinele dvs. nu se va plânge și, de obicei, nu vedeți nici măcar semne de câine otrăvit până la mai târziu.

Spre deosebire de ceea ce vedeți în filme, este nevoie de timp ca otrava să fie digerată în corpul caninului și să aibă efect. De aceea a Dr. Tina Welmer de la ASPCA Centrul de control al otrăvurilor animale recomandă tuturor proprietarilor de animale de companie să reacționeze rapid fără ezitare:

Ș # 8220; trebuie să acționați rapid dacă bănuiți că animalul dvs. a consumat o substanță otrăvitoare, totuși, majoritatea toxinelor nu vor activa imediat.& # 8221;

Mai târziu, în acest articol vom lista câteva sfaturi despre ceea ce ar trebui să faceți de îndată ce vă cunoașteți Câinele a fost otrăvit, Dar, înainte de a ajunge în asta, să aruncăm o privire la toate "și nu fac de prevenirea otrăvurilor pentru câini și ce proprietarii de animale de companie pot face pentru a evita unele dintre cele mai critice situații.

Do`s și nu au o prevenire otravă pentru câini

Doau toate informațiile de contact de urgență pentru VET local și Centrul local de control al otrăvurilor la animale ușor disponibile și actualizate.

Indiferent cât de bun și de experiență animalul de companie sunteți, nu vă puteți prezice niciodată acțiunile câinelui cu 100% de certitudine. Chiar dacă câinele tău urăște ciocolata, va fi acea zi când a găsit o bucată mare și a decis să scape de foamea ei cu ea. Fi pregatit.

NuDați câinelui dvs. orice medicament de companie care nu este prescris sau a fost recomandat de către medicul dumneavoastră pentru acea situație specifică de urgență.

Chiar dacă aveți o anumită substanță rămasă sau ați folosit-o înainte, întotdeauna solicitați sfaturi veterinare înainte de a administra orice medicament la animalul dvs. de companie. Nu aveți nici o idee ce se întâmplă în interiorul corpului câinelui tău, iar un medicament ar putea, de fapt, să facă situația atât de rău.

Fiecare otrăvire și situație de urgență în domeniul sănătății este diferită și ar trebui tratată de la caz la caz. Pentru a fi în siguranță, dați întotdeauna un apel rapid la veterinarul dvs. atunci când aveți îndoieli.

DoAsigurați-vă că proprietatea dvs. este sigură și clară de potențiale amenințări otrăvitoare pentru câinele dvs.

Curățați-vă curtea în mod regulat din ciuperci și alte buruieni pe care câinele dvs. le-ar putea mânca; Șerpii, broaștele și alte creaturi din curte pot, de asemenea, să pună amenințare la adresa poochiei.

Asigurați-vă că nu utilizați nici un fel de melc sau momeală, otravă de șobolan sau insecticide pe proprietatea dvs. Fiți conștienți dacă vecinii dvs. folosesc sau folosesc oricare dintre aceste toxine, astfel încât să știți că vă păstrați câinele în siguranță de la curțile lor.

Nudați câinelui dvs. orice medicamente umane în nici un caz, chiar dacă este pentru "tratarea simptomelor otrăvitoare.& # 8221;

Această regulă ar trebui aplicată în întreaga bord și nu numai relevantă pentru un câine care a fost otrăvit. Asigurați-vă că pilulele tale umane sunt în siguranță la îndemâna câinelui dvs. în orice moment.

Un corp de câine va procesa pastile de ibuprofen, antidepresive, pilule de dietă și suplimente alimentare și vitamine mult diferit decât un corp uman ar fi. Orice tip de medicamente și suplimente umane poate provoca cu ușurință un rău grav pentru animalul dvs. de companie și chiar să fie mortal.

DoPăstrați anumite conținuturi ale gospodăriei dvs. blocate în cazul în care câinele dvs. nu poate ajunge la ele.

Câinii sunt în mod natural curioși și aventuroși și într-adevăr nu discriminează atunci când caută ceva de mestecat. Cafenele, țigările, baterii și comprimate de spălare a felului de mâncare pot fi gustoase, dar foarte periculoase pentru câinele dvs., dacă sunt ingerate.

NuLăsați câinele să meargă prin gunoi sau bunuri ale altcuiva.

Dacă sunteți preocupat de prevenirea otrăvurilor pentru câini, păstrați toate materialele de deșeuri departe de labele de investigație ale animalului dvs. de companie. Orice din sticlele aproape goale de lichide de spălare a felului de mâncare la alimente care ar fi putut expirata sau a crescut mucegaiul - toate acestea pot fi dăunătoare câinelui dvs.

De asemenea, ar trebui să fiți conștienți dacă pooch-ul dvs. îi place să meargă prin intermediul coșurilor de gunoi al altcuiva sau cutii de gunoi. Niciodată nu știi ce străin a aruncat și ce poochează-ți pooch-ul poate consuma.

DoAveți un set de prim ajutor pentru câinele dvs., care este ușor accesibil și are tot ce aveți nevoie pentru a face față unui câine otrăvit.

Am enumerat cele mai esențiale elemente pe care trebuie să le aveți în dvs Kit de prim ajutor pentru câini. Unele lucruri pe care trebuie să le includeți sunt forceps și pensete ale câinilor, soluție veche salină pentru a spăla ochii câinelui dvs. ar trebui să se strângă cu ceva toxic, peroxid de hidrogen (3%) pentru a-și spăla stomacul dacă a mâncat ceva care este otrăvitor, o curcan Baster sau seringă pentru a administra peroxidul de hidrogen, un bot, o pătură și mâncarea preferată a conservată a câinelui.

Nuhrăniți-vă resturile de masă de câine sau alimentele umane, cu excepția cazului în care sunteți 100% sigur că este bine pentru el să aibă unele.

În timp ce multe alimente sunt perfect sigure pentru câinele dvs., unii pot fi otrăviți și morți. Ciocolata, strugurii și stafide, usturoiul și ceapă sunt câteva din numeroasele produse alimentare pe care ni le obișnuiesc să mănânci zilnic, dar care pot fi fatale dacă sunt ingerate de câinele dvs.

Cea mai bună practică nu este complet opriți comportamentul de a vă hrăni câinele de la masă. Acesta este un lucru pe care fiecare proprietar de câini găsește foarte greu de făcut, dar trebuie făcut totuși.

Când câinele dvs. a fost otrăvit

Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Dacă prevenirea otrăvurilor pentru câini nu a funcționat pentru dvs. și știți că poochia dvs. a fost otrăvită sau suspectați că a ingerat ceva toxic, primul lucru pe care trebuie să-l amintiți este: nu vă panicați. Rămâneți calm și nivel înalt, altfel este mai probabil să provocați mai multe daune sau dor de ceva vital dacă începeți panicarea.

Dacă ați asistat câinele dvs. mănâncă sau beți ceva ce nu ar trebui să aibă, să colecteze orice dovezi, cum ar fi sticle, hârtii, recipiente sau pungi și le-au pus în siguranță în siguranță. Apelați imediat centrul de control al otrăvurilor sau veterinar și spuneți-le ce sa întâmplat.

LEGATE DE: Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea câinilor

Prin colectarea tuturor dovezilor și luându-l cu dvs. în camera de urgență, veți oferi medicului veterinar cu mai multe informații pentru a desena o evaluare exactă a cazului de otravă a câinelui. Veterinarul dvs. va determina cel mai bun mod de acțiune pentru a trata un câine otrăvit dacă poate evalua ce toxine au fost ingerate, când, cum, de unde și așa mai departe. Cu cât mai multe informații pe care le puteți oferi, cu atât mai bine.

Amintiți-vă că nu toate otrăvurile sau toxinele arată semne sau simptome în câinele dvs. imediat. De asemenea, unii câini ascund simptomele otrăvitoare mai bune decât altele și nu știți niciodată cât va dura pentru ca otravă să intre în vigoare. Ore sau zile pot trece înainte de a observa modificări ale câinelui dvs., motiv pentru care prevenirea otrăvurilor pentru câini este extrem de importantă.

Pentru a recapida, iată o listă de acțiuni pe care trebuie să le faceți dacă suspectați sau știți că câinele dvs. a ingerat ceva toxic:

  1. Nu vă panicați
  2. Colectați toate dovezile și scrieți-l pe o listă, astfel încât să nu uitați
  3. Obțineți controlul otrăvitorului pe telefon și cereți sfaturi
  4. Pregătiți-vă kitul de prim ajutor și aveți toate dovezile colectate cu dvs
  5. Apelați-vă VET și programați o întâlnire de urgență

ASPCA`s Controlul otrăvitorului la animale Linia telefonului de urgență: (888) 426-4435O taxă de consultare de 65 USD poate fi aplicată pe cardul dvs. de credit.

Linia telefonului de urgență pentru PET Poison Line: (800) 213-6680

Simptomele unui câine otrăvit

Cand vine vorba de Simptome de otrăvire la câini, Acestea pot varia foarte mult pe baza cauzei otrăvirii și a câinelui dvs. Este dificil să se prezică ce simptome se referă la ce cazuri de otravă, dar veterinarii au sugerat următoarele lucruri comune de otrăvire la câini:

Probleme gastrointestinale: vărsături, diaree, greață, drooling excesiv, pierderea apetitului.

Eșecul potențial hepatic: vărsături, diaree, gingii de întoarcere gălbuie, icter, scaun negru de cărbune, slăbiciune (similară cu simptomele scăzute de zahăr din sânge), comportamentul anormal.

Problema internă a sângerării: vărsături sânge, diaree cu sânge, tuse cu sânge, ritm cardiac foarte rapid, letargie și colaps, gingii palide.

Potențial de insuficiență renală: vărsături, diaree, lipsa apetitului, halitoza, urinare excesivă, setea excesivă sau lipsa de sete și urinare.

Plante comune care sunt toxice pentru câinele dvs

Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Din păcate, gospodăriile noastre pot deveni câmpurile minelor de otravă pentru câini. Este dificil să identificați și să scăpați de fiecare element care nu respectă prevenirea otrăvurilor pentru domiciliul câinilor, dar este bine să fiți conștienți de cele mai frecvente cauze ale otrăvirii PET.

Unele plante pot fi fatale pentru câini.

Multe dintre plantele comune enumerate mai jos pot fi găsite în curțile noastre sau în curtea vecinului, dar avem o idee puțin sau deloc cât de periculoși sunt pentru câinii noștri. Câinii iubesc să mănânce iarba și nu este neobișnuit ca ei să încerce diferite tipuri de bucătărie plantă. Ar trebui să mărturisiți sau să suspectați că câinele dvs. a ingerat oricare dintre aceste plante, solicitați mai întâi asistență medicală.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot deveni ecologici

Când vă apelați linia de asistență pentru controlul veterinarului sau a PE otrăvului, acestea vă pot instrui să administrați un strat de stomac folosind 3% peroxid de hidrogen la domiciliu pentru a goli conținutul stomacului câinelui. Evident, nu administrezi niciodată tratamente sau medicamente fără a vă consulta mai întâi VET.

Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Iată câteva dintre plantele care sunt periculoase pentru pooch;

  • Rubarbă
  • măr
  • Smochin
  • Lămâie verde
  • Daffodil
  • Calla Lily
  • Vasc
  • Margaretă
  • Caisă
  • Garoafa
  • Muşeţel
  • Macadamia Nut

Pentru multe dintre aceste plante nu au fost identificate componentele otrăvitoare; Veterinarii știu pur și simplu că aceste specii speciale pot provoca otrăviri grave în animale de companie (problemele observate la câini, pisici și alte animale domestice cu acces la astfel de plante).

LEGATE DE: Cele mai bune sfaturi de îngrijire a câinelui de la Cesar Millan

Cel mai bun mod de a asigura prevenirea otrăvurilor pentru câini atunci când vine vorba de plante este de a le trata exact ca și cum ați fi orice altă substanță toxică - scoateți-le la îndemâna câinelui dvs. și când sunteți afară, fiți conștienți de locul în care aceste plante sunt și lăsați doar Poochul tău mănâncă iarba cea mai simplă și simplă. Nimic altceva nu ar trebui să fie consumat atunci când în aer liber.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini