5 Câini militari faimoși de neuitat

Rin Tin Tin

Câinii au fost de mult timp angajați pentru utilitatea lor în vremuri de război sau dezastru; Dar știi că câinii de serviciu sunt în general un rang de mai sus omologii lor umani?

Acest lucru, aparent, este să se asigure că soldații vor respecta întotdeauna și onorează câinii lor militari. Ca ofițeri de rang înalt, câinii militari primesc un anumit grad de protecție împotriva abuzului - orice maltratare ar avea ca rezultat o acțiune disciplinară gravă.

Câinii au o istorie lungă și interesantă susținând armata, iar astăzi sărbătorim câțiva dintre cele mai cunoscute, celebre militare, poliție și câini de serviciu.

1. Rin Tin Tin

Rin Tin Tin

Rin Tin Tin a fost un păstor german descoperit pe câmpul de luptă de către soldatul Lee Duncan, și ar putea topi lista câinilor cei mai prolifici să ghicească ecranul de argint: Da, acest lucru chiar și lassie. El a jucat într-un total de treizeci de filme, inclusiv Unde începe nordul (1923), războinicul fulgerului (1931) și Legea sălbatică (1934).

Unii ar fi putut auzi de aventurile lui Rin Tin Tin, care a fugit din 1954 până în 1959. Da, Rin-Tin-Tin din seria de televiziune este, de fapt, coborât direct de la Rin-Tin-Tin original menționat tot drumul.

Potrivit unui articol despre Psihologie astăzi Blog, faima lui sa întins destul de departe pentru ca el să devină listat în directorul de telefon Los Angeles.

Linia sa continuă astăzi sub forma unei Fundații Rinty for Kids, o organizație care oferă câini de serviciu copiilor fără taxă. Mai multe informații despre fundație pot fi găsite Aici.

Găsiți mai multe informații despre cartea de pe viața și orele de viață ale lui Rin Tin, scrise de autor Susan Orlean, pe site-ul oficial pentru carte, Aici.

2. Kye

Kye câine de poliție faimos
Imagine de la Washington Times

Kye A fost un alt păstor german care a lucrat îndeaproape cu forța de poliție, notabilă pentru că a primit o înmormântare va onora în cazul în care sute de manipulatori de câini și prietenii lor cu patru picioare au venit să-și plătească respectul.

Kye a fost, din păcate, ucis într-un incident înjunghiat pe 24 august 2014, iar rolul său în forța de poliție a orașului Oklahoma a fost incontestabilă.

3. Zanjeer

Bomboanele din Mumbai din martie 1993 au scuturat lumea și au lăsat în urmă o taxă de 257 de oameni morți și 1, 400 răniți. În mijlocul totul, a existat un labrador cunoscut sub numele de Zanjeer - adică "lanț" în hindi și numit pentru filmul hindi cu același nume. Zanjeer a salvat nenumărate vieți și a detectat aproximativ 600 de detonatoare și aproape 6, 500 de runde de muniție - adăugate la un raport de 3 329 kg de materiale explozive.

Zanjeer a murit la 16 noiembrie 2000 de la cancerul osos și a primit a Funeralii de stat.

4. Chipsuri

Aproape mai mult a fost scris despre Collie, Shepherd german și chipsuri de amestecuri husky Siberian decât au avut vreodată despre Lassie. Chips-urile sunt cunoscute ca câinele cel mai decorat al celui de-al doilea război mondial și a fost "descoperit" când armata și-a dat seama de utilitatea câinilor la forță și a scos un apel pentru ca oamenii să-și trimită câinii, bine, război.

Ați fi oferit voluntar? Edward J. Wren (de la Pleasantville, NY) a crezut, pentru un alt sau alt motiv, "Sigur!"Chips" exploatări militare ulterioare l-au luat literalmente în întreaga lume, inclusiv locuri cum ar fi Africa de Nord și Sicilia. Dacă vă aflați în filme Corny

De asemenea, dacă sunteți într-adevăr în filme Corny, el a fost subiectul unui mic film făcut pentru filmul TV numit Chipsuri, câine de război (1990).

5. Sergent Stubby

SGT Stubby

Un război înapoi, a fost Sergent Stubby, Un terrier Pit Bull care este considerat câinele cel mai decorat al primului război mondial. El este în curând să fie subiectul lui Un film animat viitoare, Și premiile sale au inclus inima purpurie, Medalia de război a Republicii France a Grande și Medalia Veteranilor New Haven WW1.

A fost adoptat pentru prima oară de un soldat pe nume John Robert Conroy, și ar părea că ceilalți soldați îi plăceau atât de mult încât a rămas în jur. Nu a luat mult timp înainte Stubby a devenit mascota oficială a Forței Expeditioniare Americane. Locurile de muncă au inclus găsirea soldaților răniți pe câmpul de luptă și, în cele din urmă, a dezvoltat talentul ciudat de lătrat la soldați pentru a le avertiza de gazele de muștar primite - el a fost, desigur, eliberat cu masca sa de gaz pentru acest loc de muncă.

A murit in 1926 și a fost prezentat Institutului Smithsonian din 1956.

Puteți să ne spuneți mai multe despre orice alt câin de service celebru?

Dacă sunteți în căutarea unor doggo-uri minunate pentru a vă numi propriul pui după, asigurați-vă că verificați și lista noastră de idei de nume de câine celebre!

Acest articol a fost scris de scriitorul independent Alex J Coyne.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Câini militari faimoși de neuitat